#Spatula ile İşkence yapan gençler

Arakan'a Destek Videosu, Myanmar Güzellik Kraliçesini Tacından Etti 03:41

Arakan'a Destek Videosu, Myanmar Güzellik Kraliçesini Tacından Etti

Güzellik kraliçesi Shwe Eain Si'nin tacı, Myanmar hükümetinin terör örgütü olarak nitelendirdiği Arakan Royingha Kurtuluş Ordusuna ait videoyu paylaşmasının ardından geri alındı. Myanmar güzellik kraliçesinin Miss Univer..

  • ANKA tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir baba Kızına Bunu Nasıl Yapar 06:54

Bir baba Kızına Bunu Nasıl Yapar

Bir babanın kızına uyguladığı işkence görüntülerine tepki yağdı... Gaziantep'te çekilen görüntülerin ardından, babasından işkence gören çocuk, yuvaya yerleştirildi.....

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söz | 56.Bölüm 2:18:17

Söz | 56.Bölüm

Yavuz, Dragan’ın Hain Tuzağına Düşüyor! nTim uğruna kendini feda ederek Kasap Dragan’ın (Sarp Akkaya) hain tuzağına düşen Yavuz (Tolga Sarıtaş) işkence altındadır. Tim ise başarılı bir operasyon sonucu Erdal’ı almış ve d..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Çilekli Cheesecake Tarifi  Cheese Kek 02:55

Çilekli Cheesecake Tarifi Cheese Kek

Taban Malzemeleri 200gr yulaflı bisküvi 50gr tereyağı 3 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı süzme yoğurt 300gr labne peyniri 1 paket vanilya Sosun Malzemeleri Yarım kg çilek 3 yemek kaşığı şeker 1 yemek ..

Barda Türk Filmi İzle  2:24:16

Barda Türk Filmi İzle

Bir gece yarısı, arkadaşlarının işlettiği barda son biralarını içip eve dönecekken içeri giren beş kişilik bir grup tarafından silahla alıkonulurlar. Elleri, ayakları, ağızları bağlanan gençler sabaha kadar dayak, işkenc..

  • PengoTV tarafından
  • 4.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:45

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu..

Yumuşacık Hamburger Sandviç Ekmeği Tarifi 08:36

Yumuşacık Hamburger Sandviç Ekmeği Tarifi

Yumuşacık Puf Kabarak Hamburger Sandviç Ekmekleri için malzemeler: ön mayalama: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su 1 yemek kaşığı kuru maya yarım bardak un ana hamur: 1 yemek kaşığı dolusu tereyağ 1 yumurta 3-4 su barda..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Çin'li Aşçının Yumurta Ve Spatulayla Muhteşem Şovu 00:47

Çin'li Aşçının Yumurta Ve Spatulayla Muhteşem Şovu

Spatula ile yumurtayı kırmadan hareketler yapan Çinli usta, asıl şovunu yumurtayı kırdıktan sonra yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Çikolatalı Dev Kurabiyeler 07:33

Çikolatalı Dev Kurabiyeler

Malzemeler: 220 gr tereyağı 200 gr esmer şeker 150 gr toz şeker 2 adet yumurta 2,5 su bardağı un 1 paket vanilya 1/2 tatlı kaşığı karbonat 3 dolu avuç damla çikolata 1 tutam deniz tuzu Üzeri için; 1 avuç damla çikolata..

 Çırpılmış Yumurta Tarifi 04:06

Çırpılmış Yumurta Tarifi

Scrambled Eggs Malzemeler 4 adet yumurta ½ su bardağı süt 1 tutam tuz 1 tutam karabiber 1 yemek kaşığı sade yağ 1 dilim ayvalık tost ekmeği Süslemek için; 2-3 dal Frenk soğan Hazırlanışı Bir karıştırma kabında yumurtal..

Tiramisu Tart Tarifi 04:57

Tiramisu Tart Tarifi

Gelelim tarifimizin malzemelerine; Keki için - 2 yumurta - 1 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı süt - 1 çay bardağı sıvı yağ - 1 kabartma tozu - 1 vanilin - 2 yemek kaşığı kakao - 2 çay bardağı un Keki ıslatmak için; ..

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi 03:42

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 125 gr. tereyağı (eritilip soğutulmuş) yarım su bardağı tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez yarım su bardağından biraz fazla ezilmiş, püre yapılmış balkabağı tatlısı (yoksa 1 dilim balkabağını üzerine yarım su ba..

Kırşehir'de Yapılan Akıllara Zarar Öcülü Düğün 01:27

Kırşehir'de Yapılan Akıllara Zarar Öcülü Düğün

Oyunu yürüten kişiye sayacı denir. bu grupta genellikle dede, arap, gelin ve deve rolü yapan oyuncular vardır. Gençler tanınmayacak şekilde bu kıyafetlere bürünerek kapı kapı dolaşmaya başlarlar. seyirlik oyun oynayarak,..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ateş Eden Gençlerin İnanılmaz Kazası 03:58

Ateş Eden Gençlerin İnanılmaz Kazası

Atış talimi yapan gençler görülmedik kazalarla karşılaşınca, izleyenleri gülme krizine soktu. Acemi atıcıların başına gelenler izleyenleri kahkahaya boğdu. Özellikle kadınlar tabanca ve tüfekle atış yapmaya kalkınca baş..

  • JET TV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı 01:06

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisi tek erkekler ikinci tur maçında Çekya'dan Dalibor Svrcina'yı 2-0 yenen 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel üçüncü tura yükseldi. Yankı Erel, Melbourne kentinde dev..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır 01:29

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır? (Sadece 3 Malzeme ile) İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı susam 1 çay kaşığı tereyağı Hazırlanışı 1. Toz şekeri yapışmaz tavaya alalım, bir spatula ile karıştırarak şekerleri ..

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Tatlısı Tarifi 06:49

Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Ta

Şambali tatlısı için malzemeler 500 gr irmik (3,5 su bardağı kadar) 500 gr yoğurt(2,5 su bardağı kadar yoğurt) 1 su bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu Paket şekerli vanilin Üzerini süslemek için tuzsuz fıstık veya ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..