#Stres attıran salata yapımı

Hindistan’daki Aşırı Hijyenik Soda Limon Yapımı 00:59

Hindistan’daki Aşırı Hijyenik Soda Limon Yapımı

Hindistan'da sokakta yapılan soda limon yapım aşamasında hiç bir temizlik işlemi uygulanmadan müşteriye sunuluyor...

  • PengoTV tarafından
  • 36 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çiçek buket ýapimi 00:57

Çiçek buket ýapimi

Arkadaş lütfen abone olurmusunuz daha fazla wideo için..

Devecipınar Köyün'de | Yufka Ekmek Yapımı | 2018 00:56

Devecipınar Köyün'de | Yufka Ekmek Yapımı | 2018

devecipınar köyü yozgat devecipınar köyü boğazlıyan devecipınar köyü yozgat boğazlıyan fuat yapar fatih yapar devecipınar düğün devecipınar sitesi devecipınar derneği devecipınar haberleri devecipınar belediyesi deveci..

Bakkal Amca 2 ???? - Kukuli - Yeni Klip 04:30

Bakkal Amca 2 ???? - Kukuli - Yeni Klip

Bakkal Amca 2 Dalgıç abla dalgıç abla Ne var Elbisen var mı Var var Gözlüğün var mı Var var Paletin var mı Var var Ne duruyorsun E Ne yapayım Suya dalsana suya dalsana suya dalsana vay vay suya dalsana Suya dalsana suya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.419 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Kuru Börülce Salatası Tarifi  Meze Tarifi 02:01

Kuru Börülce Salatası Tarifi Meze Tarifi

Salata ve meze tarifi sevenler için nefis lezzetli bir kuru börülce salatası tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve çok kısa süren kuru börülce salata tarifini evde hızlıca yapabilir ve yemeğin yanına servis edebilir..

Maklube Tarifi  Maklube Nasıl Yapılır 04:18

Maklube Tarifi Maklube Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler bu tarifimize bayılacaklar. Birbirine çok yakışan lezzetleri bir arada bulabileceğiniz nefis bir maklube tarifi videosu hazırladık. Daha önceden denemediyseniz mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. ..

Sia - Ft. Rihanna - Say Yes 04:00

Sia - Ft. Rihanna - Say Yes

Sia - Beautiful People Say - Çeviri Puanlama: (1 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) Hands out stretch, what you got Eller uzansın, neyin var Give me your best and I won't turn you down En iyisini ver v..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jukebox - Sa vina vinerea 03:26

Jukebox - Sa vina vinerea

Lyrics: Azi totul face sens, nu-i stres! In parcare la birou nu mai e picior de sef, u! Colega de la job, fata cu ochii verzi, vrea sa plece, da-i aglomeratie pe strazi! Si timpu’ trece greu, dar nu-i stres, nu…nu mai..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two) 01:39

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two)

Steak Dinner For Two( İki Kişilik Biftek Yemeği) Here is the recipe! Ingredients 4 small- medium sized tomatoes, chopped 1/2 medium red onion, chopped 1/2 red bell pepper, chopped a handful of parsley, chopped 2 clov..

  • Kadınca tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Brokoli Salatası Tarifi 01:28

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli Salatası için malzemeler: Brokoli 3-4 adet salatalık turşusu Konserve mısır Közlenmiş kırmızı biber Yeşil soğan 2-3 diş sarımsak Zeytinyağı Tuz Limon Hazırlanışı; 1.500g kadar Brokoli dallarına ayrılarak uygun ..

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi 02:56

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 çorba kasesi brokoli, 1 adet havuç, 4 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3-4 diş sarımsak, Pul biber, 1 çay bardağı su ***************************** Kış mevsiminde en sık kullandığım sebzelerden biridir brokoli..

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1/2 baş Karnabahar, 1/2 baş brokoli, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1/2 limonun suyu, 3 diş sarımsak, Tuz. Karnabahar ve brokolinin birbirine ne kadar yakıştığını, hatta birinin adı anıldığında akla diğerinin ge..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Kızarmış Patates Salatası Tarifi 01:38

Kızarmış Patates Salatası Tarifi

Malzemeler; 6-7 tane orta boy patates 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tuz, pul biber Kızartmak için sıvı yağ Hazırlanışı; 1.6-7 adet orta boy patatesi ince ince dilimleyere..

Dinlendirici ve Şahane Müzik Keyfini Stresinizi ATabileceksiniz 3:01:51

Dinlendirici ve Şahane Müzik Keyfini Stresinizi ATabileceksiniz

Stres atmak için en iyi müzik..

  • PengoTV tarafından
  • 3.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nesnelerin Maytapla Patlatılması 04:46

Nesnelerin Maytapla Patlatılması

MrGear ekibi stres çarkı, diş macunu gibi ürünleri maytap ile patlatarak eğlenceli görüntüleri kaydetmişler...

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düşük Bütçeli Kamu Spotu 01:00

Düşük Bütçeli Kamu Spotu

Düşük bütçeli kamu spotu diyerek stres çarkı videosunu çekmiş arkadaşımız seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stresle Başa Çıkmak İçin Neler Yapılmalı 02:36

Stresle Başa Çıkmak İçin Neler Yapılmalı

Stresle başa çıkmak modern insan için bir zorunluluk. Stresle başa çıkmanın en önemli yolu insanlara Hayır demeyi öğrenmek. Yapılacak işleri iyi organize etmek de stres kaynaklarını azaltır. Spor yapmak, nefes egzersiz..

  • NABIZ tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Migren Ataklarını Tetikleyen Faktörler Nelerdir 01:33

Migren Ataklarını Tetikleyen Faktörler Nelerdir

Migren ataklarını en çok stres tetikler. Ağrı stres anında gelmez, aradan saatler ve günler geçtikten sonra başlayabilir. Bazı yiyecek ve içecekler de migreni tetikler. Bira ve kırmızı şarap gibi mayalı içkiler, bazı pey..

  • NABIZ tarafından
  • 527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği 03:50

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği

Bolu'da, sonbahar ile birlikte renk cümbüşünün yaşandığı Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Çam ormanları arasında saklı Gölcük Tabiat Parkı'na gelenler, eşsiz göl manzarasının tadını çıkardı. İst..

Meto - Her Şey Yolunda 02:30

Meto - Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda şarkı sözleri ile Her şey yolunda stres boşuna Mary yanımda kimse değil umrumda Herkes yolunda panik boşuna Olmak zorunda para gider hoşuma ye Hiç yoktan baba kurdu kale Kaptan Sağlam yaslan lale..

Senfo - Son Durak 02:39

Senfo - Son Durak

Son Durak şarkı sözleri ile Değiştiniz hepten, Hala kıpkırmızı gözler, Yaşıyorum her şeyi bir bilsen Gördüm yüzünüzü çok iğrenç, çok iğrenç Sövdüm hepsine çok içten Yazmak istedim hep yeniden Kurtulamadım hiç kad..

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri 02:32

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için çok kolay ve pratik bir kuskus salatası tarifi videosunu hazırladık. Yapımı hızlı ve lezzeti yerinde müthiş bir tad. Yemeklerin yanında renkli bir salata olan kuskus salatası nasıl yapılır ve..

Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır 01:30

Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır

Mutfakta pratik olmanın en önemli koşulu problemler karşısında serin kanlılığı koruyup durumu idare edebilir çözümler bulabilmektir. Bu çözümler kimi zaman duruma göre sizin aklınıza gelir, kimi zamansa bir yerlerden duy..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Görüp Görebileceğiniz En Sakar 10 Köpek 01:50

Görüp Görebileceğiniz En Sakar 10 Köpek

Hayvanlar bazen sakarlıklarıyla bizi çok güldürüyor. Bu video sakarlıklarıyla sahiplerine kahkaha attıran köpekleri sizler için derledik...

  • JET TV tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 7 yıl önce