#Su altı çekimi

Üstü kokoreççi, altı pavyon! 02:29

Üstü kokoreççi, altı pavyon!

SONUNDA BU DA OLDU... İSTANBUL ESENYURT'TA DIŞARIDAN KOKOREÇÇİ GİBİ GÖRÜNEN İŞLETMENİN ALTINDAN PAVYON ÇIKTI... SOSYAL MESAFE DEĞİL YAKIN MESAFENİN ESAS ALINDIĞI PAVYON ÜSTÜ KOKOREÇÇİ'NİN HİKAYESİ GELİYOR EKRANLARINIZA...

Koca ilçenin altı çöküyor 02:52

Koca ilçenin altı çöküyor

Konya’da obruklardan sonra yeni tehlike. Bölgede dev yarıklar ortaya çıktı. Bölge sakinleri tedirgin..

YASTIK ALTI NASIL YATIRIMA DÖNÜŞECEK 02:24

YASTIK ALTI NASIL YATIRIMA DÖNÜŞECEK

ALTIN TASARRUF SİSTEMİ BAŞLADI..

Merdiven altı ruhsatsız imalathanede binlerce şişe sahte parfüm ele geçirildi 00:38

Merdiven altı ruhsatsız imalathanede binlerce şişe sahte parfüm ele ge

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir imalathaneye düzenlenen operasyonda, sahte olduğu belirlenen 7 bin 114 şişe parfüm, bin 548 şişe güneş kremi ve imalatta kullanılan makineler ele geçirildi. Olayla bağlantılı 1 şüpheli ..

Wuhan, altı gün içinde koronavirüs hastalarını tedavi etmek için 1.000 yataklı hastane inşa edecek 00:54

Wuhan, altı gün içinde koronavirüs hastalarını tedavi etmek için 1.000

Çin, Wuhan'da yeni koronavirüs bulaşmış hastalara adanmış 1.000 yataklı bir hastane inşa ediyor. Yetkililer tesisin Çarşamba günü bitirilmesini hedefliyorlar. Wuhan Huoshenshan Hastanesi inşaatı üçüncü gününe girdi. Şu a..

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Memura ne kadar zam yapıldı? 01:38

Memura ne kadar zam yapıldı?

Memur ve memur emeklilerinin merakla beklediği zam oranı belli oldu. Memur ve memur emeklisinin maaşına 2022'nin ilk altı ayı yüzde 5, ikinci altı ayı yüzde 7, 2023'ün ilk altı ayı yüzde 8, ikinci altı ayı yüzde 6 ve enf..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor 03:16

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor Başbakan Yardımcısı Şimşek, 18 yaş altı genç ve çocukların da velileri, vasileri aracılığıyla Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılımına ilişkin çalışma yaptık..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler  Sulhubad Duası 02:56

Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler Sulhubad Dua

Bismillahirrahmanirrahim Bismillahil ' azimi ve billahilkerimüskün ya sürhubad. Ve Bihakki Adem safiyullah hürmeti için üskün ya sürhubad. Ve bihakkı nuh neciyullah hürmett için üskün uhruc ya bihakki şit nebiyullah hürm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.570 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

Önder Özen'in Canlı Yayında Hasan Şaş'ı İplememesi 00:24

Önder Özen'in Canlı Yayında Hasan Şaş'ı İplememesi

NTVSpor'da Avrupa Ligi kura çekimi değerlendirilirken canlı yayında büyük ihtimal Önder Özen önündeki monitöre daldığından Hasan Şaş'ı iplemiyor.Hasan Şaş'ın son ifadesi efsane.....

  • JET TV tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yere Gömmeli Kadın Kavgası 00:41

Yere Gömmeli Kadın Kavgası

Abd'nin Kenosha şehrinde iki kadının mahalle arasında yapmış olduğu kavga kameraya böyle yansımış. Kavga esnasında zenci kadın sarışın kadını saçından tutup yere çarpmış. Sanırsam sarışının ağzı ve dişleri fena şekilde z..

  • JET TV tarafından
  • 1.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı 00:32

Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı

Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından düzenlenen programda, konuşmasının ardından fotoğraf çekimi için beklediği sırada sahneye ..

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi 02:56

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi

Gerçek hayat Rapunzels bir aile gibi - Anne Tere Lynn Svetlecich Russell, 43, ve kızları DÖRDÜNCÜ üzerinde METRE bir kombine saç uzunluğuna sahip. anne-beş o bir bebek beri kilitleri akan vardı ve kocası Chip, 47, yabani..

  • PengoTV tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana  Sayıları Öğreniyorum Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana Sayıları Öğreniyorum Edis ile Fe

Edis ile Feris Eğitici Çocuk Şarkıları - Haydi Saysana Şarkı Sözleri: Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Nana nana na, nana nana na, hadi saysana Birle başlar satıla..

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Baskın 2 Film İzle 2:30:27

Baskın 2 Film İzle

Baskın 1 filmi ile oldukça büyük izleyici kitlesini sevindiren filmin devamı olan Baskın 2 filminde kahramanımız Rama zorlu bir baskın ile çökerttiği çete yüzünden yer altı dünyasının daha büyük isimlerinin dikkatini üze..

  • Tv Series tarafından
  • 25.446 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Hamiyet Akpınar Pelin Akil Smokey Eye Makyajı InStyle Çekim Makyajı 12:37

Hamiyet Akpınar Pelin Akil Smokey Eye Makyajı InStyle Çekim Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Redness Fondöten Nars Pure Radiant Tinted light 1 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Göz altı kremi Shiseido Bio Performance Concealer Makeup For Ever UHD no 30 Far paleti ..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı 00:50

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı

Kanada’nın Quebec eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az altı kişi hayatını kaybetti. Eyaletin başkenti Quebec City’nin Sainte-Foy bölgesinde meydana gelen olayda ayrıca altı kişi de yaralandı. Silahl..

Bu Havuza Girmek Cesaret İster 02:19

Bu Havuza Girmek Cesaret İster

ABD'nin Teksas eyaletinde inşaatı tamamlanan bir apartman, 150 metre yüksekliğinde altı tamamen cam havuzuyla şimdiden şehrin gözdesi haline geldi. 42 katlı binanın en üst katında bulunan havuz, altı tamamen şeffaf olduğ..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

 Aytemiz Alanyaspor 3-0 Kayserispor Maç Özeti İzle 04:24

Aytemiz Alanyaspor 3-0 Kayserispor Maç Özeti İzle

Mesut Bakkal'la ilk maçına çıkan Kayserispor, altı maçlık galibiyet hasretine son verdi. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip mücadeleyi 3-0 kazandı. Sergen..

Haberci Türkiye Renkleri 8.Bölüm 39:59

Haberci Türkiye Renkleri 8.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 8.bölümünde; Antalya batık arama çalışmaları, Şharm El-Şeyh kenti su altı dalışı, Kaş'ta bulunan su altı köpekbalığı heykeli ve beyaz köpekbalıkları konu edilmektedir...

Haberci Türkiye Renkleri 9.Bölüm 44:58

Haberci Türkiye Renkleri 9.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 8.bölümünde; Antalya batık arama çalışmaları, Şharm El-Şeyh kenti su altı dalışı, Kaş'ta bulunan su altı köpekbalığı heykeli ve beyaz köpekbalıkları konu edilmektedir...

Hükümet Kamu İşçisine Yüzde 6+3 Zam Teklifi Verdi 00:54

Hükümet Kamu İşçisine Yüzde 6+3 Zam Teklifi Verdi

190 bin kamu işçisi hükümetten yüzde 18 zam isterken hükümetin zam teklifi yüzde 6 +3 oldu. Yani ilk altı ay için yüzde 6 ikinci altı ay içinse yüzde 3 zam öngörüldü...