#Su altında bulunan garip Şeyler

Cumhurbaşkanı  Abbas'ı Resmi Törenle Karşıladı 01:49

Cumhurbaşkanı Abbas'ı Resmi Törenle Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı resmi törenle karşıladı...

 Şaşmaz’ın Eşi Ve Annesi Gözyaşlarını Tutamadı 04:07

Şaşmaz’ın Eşi Ve Annesi Gözyaşlarını Tutamadı

Beşiktaş’ta lüks bir otelde öldürülen Vatan Şaşmaz’ın cenazesi namazının kılınacağı camiye getirildi. Cami avlusunda bulunan Şaşmaz’ın eşi ve annesi gözyaşlarını tutamadı...

  • ANKA tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tayvan'da Görülen İlginç Böceğimsi Canlı 00:23

Tayvan'da Görülen İlginç Böceğimsi Canlı

Tayvan'da kaydedilen gizemli canlının videosu görenleri hayrete düşürmüş. Sosyal medya kullanıcıları, kılımsı bir yapıya sahip canlı hakkında Uzaylı yorumlarını yapmış. Yapılan araştırmalarda ise 230 türü bulunan omurg..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcının Patlama Hikayesi Herkesi Güldürdü! 01:11

Koray Avcının Patlama Hikayesi Herkesi Güldürdü!

Koray Avcı, müzik yolculuğu sırasında kat ettiği yolu anlatırken, stüdyoda ve de ekran başında bulunan herkesi hem güldürdü hem de düşündürdü...

  • ANKA tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Saksağanın Kendisini Horoz Zannetmesi 00:59

Saksağanın Kendisini Horoz Zannetmesi

Avustralya'da tavuk çiftliğinde yavru olarak terk edilmiş bulunan saksağan çiftlikte duyduğu sesleri taklit ediyor ve çoğu zaman horoz gibi davranıyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filiz Aker Son Yolculuğuna Uğurlandı 07:08

Filiz Aker Son Yolculuğuna Uğurlandı

eşiktaş'ta lüks bir otel odasında ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden eski manken Filiz Aker için Kalekapısı Tuzla Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan..

  • ANKA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı 00:28

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı

Çamlıca gişelerde polisin uygulaması sırasında, FETÖ soruşturmasından aranan bir zanlı içinde yüklü miktarda para bulunan valizle birlikte yakalanarak gözaltına alındı Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, dün Çamlıca..

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı 00:52

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı

Mardin´in Derik ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk davasında mahkemeye çıkarılan faillerden 7’si tutuklandı. Sabah saatlerinde Mardin Adliyesi’ne sevk edilen 29 kişiden 17 kişi savcıl..

Behzat Ç. 88. Bölüm Sansürsüz 1:10:39

Behzat Ç. 88. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 88. Bölüm Özeti : Bir özel dedektiflik bürosunda cesedi bulunan Arif Özcan, tasmayla boğularak öldürülmüştür. Olay yerine gelen Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, Arif’in yakın zamanda ortaklığını bitirdiği arka..

  • dizi tarafından
  • 14.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Beşiktaşlı Pedro Franco Resmen Boluspor’da 02:40

Beşiktaşlı Pedro Franco Resmen Boluspor’da

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, Beşiktaş'lı Pedro Franco ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Beşiktaş'ın Kolombiyalı stoperi Pedro Franco'yu 1 yıllığına kiraladı. Karaçayır..

Cihat Denince Aklınıza Ne Geliyor 02:37

Cihat Denince Aklınıza Ne Geliyor

Sokakta bulunan vatandaşlara Cihat Denince Aklınıza Ne Geliyor ? diye sorulmuş. Birbirinden ilginç ve eğlenceli cevaplar kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Timsah Yuvasına Süperman Kostümüyle Baskın Yapan Adam 03:38

Timsah Yuvasına Süperman Kostümüyle Baskın Yapan Adam

Abd'de bulunan Kolorado Gator Çiftliği'nde görevli personele yardımcı olmak için süperman kıyafetli adrenalin tutkunu adamın timsah ile yaptığı ilginç gösteri kameralara böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Ve Nazarbayev Arasında Güldüren Diyalog 00:40

Erdoğan Ve Nazarbayev Arasında Güldüren Diyalog

Resmi ziyaret için Kazakistan'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılama töreninin ardından Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev ile görüştü. Görüşme öncesi keyifli anlar kameralara böyle yansıdı azarbayev..

8 Büyüklüğünde Deprem Esnasında Ürkütücü Görüntü! 00:30

8 Büyüklüğünde Deprem Esnasında Ürkütücü Görüntü!

Pasifik Okyanusu açıklarında gerçekleşen sarsıntı 1000 kilometreden fazla mesafede bulunan başkent Mexico City'deki binaları bir dakikayı aşkın süre şiddetli şekilde salladı. 8 büyüklüğünde olduğu bildirilen deprem sıras..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Kandil'deki Ağabeyleri Talimat Verdi  Siha'ları Başımızdan Çekin  Diye 02:15

Kandil'deki Ağabeyleri Talimat Verdi Siha'ları Başımızdan Çekin Diye

Trabzon'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu parti örgütünün 6´ıncı Vakfıkebir Olağan İlçe Kongresi´ne katıldı. Silahlı insansız hava araçlarını (SİHA) eleştirilerine tepki gösteren ve yerli İHA'larla ayda 2 bin 600..

İnternet Fenomeninin Ağzındaki Sakızı Bile İstediler 03:06

İnternet Fenomeninin Ağzındaki Sakızı Bile İstediler

İnternette binlerce takipçisi bulunan genç, Sivas’ta hayranları ile bir araya gelince izdiham yaşandı. Bir hayranı ünlü gençten ağzında ki sakızı istedi...

  • JET TV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soygun Sırasında Sakince Dondurma Yiyen Kadın 00:30

Soygun Sırasında Sakince Dondurma Yiyen Kadın

Kolombiya'da bulunan bir dondurma salonunda meydana gelen telefon hırsızlığı esnasında panik yapmadan dondurmasını yemeye devam eden kadının güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemek Yaparken Kendisini Yaktı 01:16

Yemek Yaparken Kendisini Yaktı

Tekirdağ Malkara’da mutfakta yemek pişirildiği sırada sobanın parlaması sonucu çıkan yangında bir kişi yaralandı. Olay, Hacıevhat Mahallesi Huzur Sokak üzerinde bulunan Tevfik Sepetçi’nin evinde meydana geldi. Edinilen b..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama 02:37

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Aylin’in derdi başka tekrar CHP’ye dönmek istiyor ama kızcağızı almıyorlar. Ben buradan rica ediyorum Kemal Kılıçdaroğlu’na. Aylin’i affet partiye yeniden al, bak bu kada..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Burak Özçivit'in Hayran İzdihamı 01:47

Burak Özçivit'in Hayran İzdihamı

Sosyal medyada en çok takipçisi ve fanı bulunan erkek oyuncuların başında yakışıklı oyuncu Burak Özçivit gelmekte....

  • ANKA tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silahlı Soyguna Gittiler, Bozguna Uğradılar! 00:27

Silahlı Soyguna Gittiler, Bozguna Uğradılar!

Mersin'de ellerinde uzun namlulu silahlarla kuyumcu dükkanında soygun girişiminde bulunan soyguncular, durumu erken fark eden iş yeri sahibinin silahını ateşlemesi sonucu bozguna uğradı. Olayda soygunculardan biri vurula..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi 01:47

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda yaralanan 2 asker, helikopterle Gaziantep’e getirilerek tedavi altına alındı. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu ile birlikte yürütülen..

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler 01:00

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler

Romanya’da pazar günü düzenlenen genel seçimlerde, sol kanattaki Sosyal Demokratlar (PSD) oyların yüzde 45’ini alarak sandıktan birinci parti çıktı. Geçen dönem iktidarda olan parti, hükümet karşıtı eylemler nedeniyle g..