#Su altında bulunan garip Şeyler

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Fareyi Kedisiyle Birlikte Yakalamaya Çalıştı 00:37

Fareyi Kedisiyle Birlikte Yakalamaya Çalıştı

Genç bir adam evinde bulunan fareyi kedisinin de yardımıyla yakalamaya çalıştı. Adam ile kedinin fareyi yakalama denemesi izleyenleri güldürdü...

Tampa’da Flamingolar Tahliye Edildi 00:18

Tampa’da Flamingolar Tahliye Edildi

ABD’nin Florida eyaletinde büyük hasara yol açan Irma Kasırgası nedeniyle Tampa şehrinde bulunan parktaki flamingolar da tahliye edildi. Kasırga kente ulaşmadan önce tahliye edilen flamingolar güvenli bölgelere götürüldü..

Buradan Atlamak Yürek İster! 00:31

Buradan Atlamak Yürek İster!

New York'da bulunan metrelerce yüksek bir tepeden aşağıdaki suya atlayan genç sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte o an.....

Tarihi Yarımadada Orman Yangını 01:19

Tarihi Yarımadada Orman Yangını

Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan sınırları içinde, Kilitbahir köyündeki Ağaderesi Hastane Şehitliği mevkisinde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Yangına, karadan ve havadan çok sayıda ekipl..

Kamyonetten 48 Kaçak Göçmen Çıktı 00:41

Kamyonetten 48 Kaçak Göçmen Çıktı

Yurt dışına göçmen götürmeye çalıştığı tespit edilen bir kamyonete polis ekiplerince operasyon düzenlendi. İçinde deniz botu ve kürek bulunan kamyonetteki 48 kaçak göçmen yakalandı...

İtalyan Savaş Gemisi Eğitim İçin Aksaz'a Demirledi 03:29

İtalyan Savaş Gemisi Eğitim İçin Aksaz'a Demirledi

İtalya Deniz Kuvvetleri’ne bağlı “Durand De La Penne” Destroyer gemisi, 88 Deniz Harp Okulu öğrencisiyle birlikte Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı’na demirledi...

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Selena Gomeze Böbrek Nakli 02:03

Selena Gomeze Böbrek Nakli

Uzun süredir gözlerden uzak olan ve böbrek rahatsızlığı bulunan dünyaca ünlü yıldız Selena Gomez'i en yakın arkadaşı böbreğini vererek ona en güzel hediyeyi vermiş oldu...

  • ANKA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan Atagül'den Bomba Açıklamalar! Çiftler Aşkı Öldürüyor 03:04

Neslihan Atagül'den Bomba Açıklamalar! Çiftler Aşkı Öldürüyor

Geçen yaz Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagülden evlilik ve aşka dair iddialı açıkalamalra geldi.Aşkı öldürenin evlilik değil çiftler olduğu açıklamasında bulunan güzel oyuncuya bakalım yakın zamanda açıkalamsının ..

  • ANKA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de 05:18

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de

Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak geldiği Türkiye’de resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor’u Cumhurbaşkanlığı Külliy..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Şoföre Yardım Eden Güzel İnsanlar 02:29

Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Ş

Patlak lastiği ile yolda giderken insanların dikkatini çeken araç bir süre sonra kontrolünü iyice kaybedip sağa sola gitmeye başlıyor. Direğe çarpıp onu da fırlatan aracı durdurma görevi ise o sırada yolda bulunan motorl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Antalya'da Tur Otobüsü Şarampole Yuvarlandı  2 Ölü 00:49

Antalya'da Tur Otobüsü Şarampole Yuvarlandı 2 Ölü

Antalya'nın Kumluca ilçesi yakınlarında içinde 27 yolcusu bulunan tur otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi ölürken, çok sayıda yaralı bulunduğu öğrenildi...

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası 03:07

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası

İzmir'de lüks segment araç kiralama şirketi bulunan Ufuk Karavar (29), 5000 cc motor gücüne sahip aracıyla evine doğru giderken polis kontrol noktasında durduruldu. Fabrika çıkışlı orijinal araçta önde plaka takacak yer ..

200 Metre Yükseklikte Vinçten Aşağıya Sarkan Adrenalin Tutkunları 01:14

200 Metre Yükseklikte Vinçten Aşağıya Sarkan Adrenalin Tutkunları

Adrenalin tutkunu Alexander Nomernoy ve Dmitry Ilchuk Moskova'daki Dinyeper Nehri üzerinde bir köprü inşaatında bulunan vinçe tırmanıp 200 metre yüksekliğindeki vinçten aşağıya sarkmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafa Kafaya Çarpışan Motosikletler 00:09

Kafa Kafaya Çarpışan Motosikletler

Hindistan'da yaşanan inanılmaz kazada hareket halinde bulunan motosikletler kafa kafaya çarpışmış. O anlar cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye böyle görüntülenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Binmek İçin Yürek İsteyen Salıncak 00:58

Binmek İçin Yürek İsteyen Salıncak

Çin'de bulunan Wansheng Ordovician Tema Parkı'nda uçurum kenarında kurulan yerden ortalama 300 metre yükseklikteki salıncakta sallanmak yürek ister gibi görülüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İskoçya'da Rahibin Vaaz Öncesi Kilisede Dans Etmesi 01:37

İskoçya'da Rahibin Vaaz Öncesi Kilisede Dans Etmesi

İskoçya'da bulunan St. Mary's kilisesinde bir papaz kilisede vaaz öncesinde müzik açıp dans gösterisi yapmış. Kilisenin papazı olan Richard Coles aynı zamanda bir müzisyen ve dansçı. İngiltere'de yayınlanan bir yetenek y..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı 01:03

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı

Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Sam..

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama 00:59

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama

Halep’teki Noel kutlamaları sırasında patlama yaşandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Cihatçılardan kurtarılan Halep’te çatışmaların ardından ilk kez yapılan Noel kutlamalarında patlama yaşandı. Patlamanın kutlamala..

Davetsiz Misafir _ Eskişehir 1:07:11

Davetsiz Misafir _ Eskişehir

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Eskişehir’den ekrana geliyor. Eskişehir’deki yolculuğuna tarihi bir konakla başlayan Davetsiz Misafir, ardından Sivrihisar ilçesine..

Çılgın Kadının Hesaba İtiraz Eden Kadını Dağ Yolunda Kovalaması 07:39

Çılgın Kadının Hesaba İtiraz Eden Kadını Dağ Yolunda Kovalaması

Nepal'de bulunan Annapurna Dağ yolunda 15 Yaşındaki oğlu ile yürüyüşe çıkan kadın yolda çay içmiş ve gelen hesap üzerine kadını sorgulamaya başlamış. Mekan sahibi kadın sinirlenip çıldırarak sopalarla hesaba itiraz eden ..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Armudun İyisini Kazazede Yer 03:42

Armudun İyisini Kazazede Yer

Bursa'nın İznik ilçesinde, yaralı halde bulunan alkollü şahıs, elindeki armudu yiyerek ambulansa taşındı...

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Camiye Ayakkabıyla Giren İngiliz Polisi Cemaati Çıldırttı 01:36

Camiye Ayakkabıyla Giren İngiliz Polisi Cemaati Çıldırttı

İngiltere'nin High Wycombe bölgesindeki Townfield Camii'sinin dışındaki bir olaya müdahale eden polis camiye ayakkabılarını çıkarmadan girdi. Camide bulunan cemaatin tepkisiyle karşılaşan polis olay bitene kadar ayakkabı..

Beton Çatlaklarından Karpuz Çıktı 04:43

Beton Çatlaklarından Karpuz Çıktı

İzmir’de beton çatlaklardan karpuz filizlendiğini gören büyükbaş hayvan üreticisi Servet Eren, alanda bulunan kamelyayı kaldırarak karpuzun yetişmesi için yer açtı. Eren, karpuz üreticilerinin duruma şaşırdığını ve aynı ..