#Su altında bulunan garip Şeyler

Suicide Squad - Harley Jokeri Hatırlıyor  03:01

Suicide Squad - Harley Jokeri Hatırlıyor

Suicide Squad - Harley Jokeri Hatırlıyor Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizeml..

  • ANKA tarafından
  • 1.682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Suicide Squad - Harley Quinn  02:07

Suicide Squad - Harley Quinn

Suicide Squad - Harley Quinn Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli bir suç ör..

  • ANKA tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - En İyisini Sona Sakladım Cadı  02:55

Suicide Squad - En İyisini Sona Sakladım Cadı

Suicide Squad - En İyisini Sona Sakladım Cadı Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak g..

  • ANKA tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Biz Onların Tanrılarıydık  04:34

Suicide Squad - Biz Onların Tanrılarıydık

Suicide Squad - Biz Onların Tanrılarıydık Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizem..

  • ANKA tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı 04:07

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı

Fırat Kalkanı Harekatı’nı icra eden unsurlar, Cerablus’ta faaliyet gösteren Türk askeri konvoyunu hedef alan bomba yüklü aracı ele geçirdi. Aracı kullanan şoför ve bombayı patlatmayı planlayan terörist sağ olarak yakalan..

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı 02:10

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı

Çalıntı otomobille dün Çorum’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 4 zanlı Erbaa’da yakalanmış otomobilde yapılan aramada bir kurusıkı bir gerçek tabanca ile bir pompalı tüfek ele geçirilmişti. Yakalanan zanlıların k..

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi 01:19

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi

Kosova ile Sırbistan arasında tansiyon iyice yükseldi. Uzmanlar 2013 yılından bu yana yaşanan en büyük kriz olduğunu belirtiyor. 2013 yılında AB’nin arabuluculuğunda iki ülke arasında ilişkiler normalleştirilmişti. Bu du..

Suicide Squad - Sokak Savaşı 04:42

Suicide Squad - Sokak Savaşı

Suicide Squad - Sokak Savaşı Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli bir suç ör..

  • ANKA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Dengesiz Bir Kızsın 04:16

Suicide Squad - Dengesiz Bir Kızsın

Suicide Squad - Dengesiz Bir Kızsın Açılış Sahnesi Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatıl..

  • ANKA tarafından
  • 1.978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

Suicide Squad - Deadshot Silah 03:41

Suicide Squad - Deadshot Silah

Suicide Squad - Deadshot Silah Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli bir suç ö..

  • ANKA tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Deadshot 04:03

Suicide Squad - Deadshot

Suicide Squad - Deadshot Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli bir suç örgütünü..

  • ANKA tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'ın Dili Sürçtü İmdada Gençler Yetişti 01:03

Başbakan Yıldırım'ın Dili Sürçtü İmdada Gençler Yetişti

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşma sırasında dili sürçen Yıldırım'ın yardımına salonda bulunan gençler yetişt..

LPG'li Araç Bomba Gibi Böyle Patladı 00:52

LPG'li Araç Bomba Gibi Böyle Patladı

Kağıthane'de park halinde bulunan LPG'li araç alev alarak bomba gibi patladı. Patlama nedeniyle çevredeki ev ve araçlarda maddi hasar meydana gelirken patlama anı kameralara yansıdı...

Konuşulanı Anında Çeviren Cihaz 01:22

Konuşulanı Anında Çeviren Cihaz

Kolye benzeri bir şekilde kullanıcının boynuna takarak kullandığı bir ürün olan ili anlık çeviri hizmeti veren bir ürün. Kullanıcıların dil bariyerlerini ortadan kaldırmaya odaklanan ili farklı dillerde konuşan iki kişi ..

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı 00:55

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı

Meksika’nın batı taraflarında bulunan Michoacan eyaletinde gökyüzünde beliren bulut, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu. Meksika’daki Michoacan eyaletinde görülen hava olayı, sosyal medyada en çok..

  • PITIRCIK tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu 00:44

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada “Kahraman Mehmetçik” isimli video yayınladı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kahraman Mehmetçik” isimli video, TSK’nın sosyal medya kanalından yayınlandı. Video..

Hatalı Sollamadan Kaçarken Takla Attı! 00:39

Hatalı Sollamadan Kaçarken Takla Attı!

İngiltere'de hatalı sollama yapan bir araç karşıdan gelen arabanın takla atarak feci bir kaza yapmasına sebep oldu. Kazayı sürücü hafif sıyrıklarla atlatırken o anlar sürücüde bulunan aksiyon kamerası tarafından saniye s..

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık! 00:34

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde evine gittiği sırada halk otobüsünde kalp krizi geçiren yaşlı adam aynı otobüste bulunan sağlıkçı tarafından kalp mesajı yapıldı. Otobüsün şoförü ise ilçe merkezine giderken ters istikamete ..

Önce Sevdi, Sonra Çaldı 01:01

Önce Sevdi, Sonra Çaldı

İstanbul Fatih'te bir petshop'un önünde bağlı bulunan 'Pitbull' cinsi köpeğe sevme bahanesiyle yaklaşan hırsız, ardından köpeği çalarak kayıplara karıştı...

Servis Aracı Metrobüs Yoluna Girdi 00:27

Servis Aracı Metrobüs Yoluna Girdi

İstanbul Küçükçekmece'de bir servis aracı metrobüs yoluna girdi. Serviste bulunan 3 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle metrobüs seferleri aksıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Arabanın Tekerini Patlatan Aslan 01:45

Arabanın Tekerini Patlatan Aslan

Güney Afrika'da bulunan Kruger Ulusal Parkında safari yapan bir grubun aracı meraklı bir aslan tarafından saldırıya uğramış ve aracın tekeri patlamış...

  • JET TV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Psikopat Cam Köprü Şakası 00:18

En Psikopat Cam Köprü Şakası

Çin'de bulunan cam panellerle döşeli seyir alanında turistler hayatlarının şokunu yaşamış olabilirler. Turist rehberinin hazırladığı bu şaka insanların ayağının bastığı cam panellere kırılma efekti veriyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce