#Su altında bulunan garip Şeyler

Pamukkale Çinli Gelinlerle Dünyaya Tanıtılacak 02:03

Pamukkale Çinli Gelinlerle Dünyaya Tanıtılacak

Çin’de evlenen 30 çift, balayı fotoğrafları için UNESCO Dünya Miras Listesinde bulunan Denizli’deki Pamukkale ilçesindeki travertenlerini tercih etmişler izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Yüzünde Havai Fişek Patlatan Çılgın Adam 00:39

Yüzünde Havai Fişek Patlatan Çılgın Adam

Florida'nın Sarasota kentinde, içinde mavi toz bulunan bir havai fişeği yüzünde patlatarak kafası toz bulutunun içinde kalan adamın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal'da Korkutan Yangın 04:35

Kartal'da Korkutan Yangın

Kartal oto sanayi içerisinde bulunan bir hurda dükkanında sobadan çıkan yangın korkuya neden oldu...

Öldürülen İş Adamının Cep Telefonları Deniz Dibinde Bulundu 02:03

Öldürülen İş Adamının Cep Telefonları Deniz Dibinde Bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Ölü Bulunan iş adamı Ali Özdemir’in cep telefonları Bitez açıklarında dalgıç polisler tarafından deniz dibinde bulundu...

Buz Kaplı Gölde Yüzerek Dehşeti Yaşayan Adam 00:50

Buz Kaplı Gölde Yüzerek Dehşeti Yaşayan Adam

Çin'in Şantung eyaletinde bulunan buz tutmuş gölde yüzerek daha önceden çekiç yardımıyla kırdıkları alandan çıkması beklenilen adam o bölgeyi kaçırınca facianın kıyısından dönülmüş efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Şaşmaz Cinayetindeki Sır Perdesi Aralandı 11:55

Vatan Şaşmaz Cinayetindeki Sır Perdesi Aralandı

Sunucu Vatan Şaşmaz 27 Ağustos 2017 günü Beşiktaş’ta bulunan Conrad The Boshpous Oteli'nin odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmüştü. Şaşmaz'ı dört kurşunla öldüren Aker’in sonrasında intihar etiği belirlen..

  • BETA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 01:50

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bolu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 9 kilo 878 gram toz esrar, 33 gram kubar esrar, 6 gram plaka esrar, 2 gram metamfetamin ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre,..

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..

Hırsızın Ev Sahibine Bıçak Çektiği Anlar Kamerada 00:43

Hırsızın Ev Sahibine Bıçak Çektiği Anlar Kamerada

İstanbul Avcılar'da bir hırsız, girdiği binada yakalandığı ev sahibine bıçak çekti. Olay, 07 Ekim günü sabah saatlerinde Avcılar Denizköşkler Mahallesinde bulunan bir sitede meydana geldi. Hırsızlar Münif ve Firdevs Bent..

Servis aracı duran kamyona çarptı: 12 yaralı 00:42

Servis aracı duran kamyona çarptı: 12 yaralı

Bursa'da işçi taşıyan servis, park halindeki kamyona çarptı. Kaza sonrası serviste bulunan 12 kişi hafif yaralandı...

Kanalizasyon borusu patladı ev ve iş yerleri su bastı 04:44

Kanalizasyon borusu patladı ev ve iş yerleri su bastı

Kahramanmaraş’ta karayolu üzerinde yapılan üst geçit çalışması sırasında iş makinesi operatörünün ana kanalizasyon borusunu hasar vermesi çevresinde bulunan ev ve işyerlerinde su baskınına neden oldu...

Bitlis’te 1 adet EYP imha edildi 00:22

Bitlis’te 1 adet EYP imha edildi

Bitlis kırsalında güvenlik güçlerince yürütülen terör operasyonunda bulunan bir adet el yapımı patlayıcı (EYP) imha edildi...

Kars’a 20 milyonluk eğitim yatırımı 04:28

Kars’a 20 milyonluk eğitim yatırımı

Türkiye’nin 48 ilinde 101 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2018–2019 eğitim-öğretim yılında Kars Kampüsünü açmaya hazırlanıyor. Kars’a yapılacak olan yeni kampüse 20 milyon TL yatırım yapılacak...

Otomobil bariyerlere saplandı: 3 yaralı 02:37

Otomobil bariyerlere saplandı: 3 yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sürücüsünü direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin yol kenarında bulunan bariyerlere saplanması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı...

İzmir'de patenle tehlikeli yolculuk 00:28

İzmir'de patenle tehlikeli yolculuk

İzmir'de ayaklarında paten bulunan 4 çocuğun şehir içi yolcu otobüsünün arkasına tutunarak yolculuğu tehlikeye davetiye çıkardı...

Kamyonet direğe çarptı, trafik felç oldu 01:12

Kamyonet direğe çarptı, trafik felç oldu

E-5 Karayolu Küçükçekmece mevkinde bir kamyonetin aydınlatma direğine çarpması sonucu araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Topkapı istikametinde trafik yoğunluğu oluştu...

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

Avcılar'da E-5'i dumana boğan fabrika yangını 00:23

Avcılar'da E-5'i dumana boğan fabrika yangını

İstanbul Avcılar'da E-5 yan yolda bulunan metruk fabrikada çıkan yangın nedeniyle E-5'te trafik aksarken yol kenarında yürüyen vatandaşlar zor anlar yaşadı...

Maltepe'de korkunç olay! Binada 3 kişinin cesedi bulundu 01:30

Maltepe'de korkunç olay! Binada 3 kişinin cesedi bulundu

Maltepe Fındıklı Mahallesi Zambak Sokak içerisinde bulunan 5 katlı binanın zemin katındaki dairede 2’si çocuk 3 kişinin cesedi bulundu...

Lüks yatı kurtarmak için seferber oldular 01:59

Lüks yatı kurtarmak için seferber oldular

Muğla’nın Bodrum ilçesinde denize açılan 9 metrelik lüks yatın benzini bitince sürüklenmeye başladı. Şiddetli fırtına nedeniyle kayalıklara doğru sürüklenen yatın imdadına o an yakınlarda bulunan tur teknesi kaptanı ve ç..

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı 08:27

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı

Şırnak ile Siirt’in Eruh ilçeleri arasındaki Gabar Dağı’nda bulunan Seslice Kışlası’nda, geçiş güzergahını tuttukları teröristlere göz açtırmayarak, gece gündüz elleri tetikte bekleyen Gabar Kartalları, Türkiye’nin yeni ..

Dilaver Pastanesi'nin sahibi konuştu 07:38

Dilaver Pastanesi'nin sahibi konuştu

Sosyal medyada, bir pastanenin tezgahında bulunan tatlıların üzerinde farenin gezmesi görüntülerinin yayınlanması üzerine, Dilaver Pastanesi'nin sahibi Dilaver Akkoyun, 'Halkımızdan ve müşterilerimizden özür diliyoruz'' ..

Bayrampaşa'da plastik madde üretim atölyesinde yangın paniği 04:14

Bayrampaşa'da plastik madde üretim atölyesinde yangın paniği

Bayrampaşa'da bir iş hanının 2'inci katında bulunan plastik madde üretim atölye ve deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken etrafı yoğun duman kapladığı görüldü...

Kocaman Talimatı Verdi Hücum 00:54

Kocaman Talimatı Verdi Hücum

Fenerbahçe'de pazar günü oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde sol bek alarmı yaşanıyor. Sarı Lacivertli takımın iki sol beki Hasan Ali Kaldırım ağrıları nedeniyle dünkü antrenmana katılamazken, İsmail Köybaşı..

Fenerbahçe'nin 11'i Bu Haberle Netleşti 01:03

Fenerbahçe'nin 11'i Bu Haberle Netleşti

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi Hasan Ali Kaldırım'dan gelen müjdeli haberle rahat bir nefes aldı. Adale ağrısı şikayetinde bulunan Hasan antrenmanın tamamında takımla bir..

Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü 00:38

Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü

Birleşmiş Milletler (BM) adına uçan Valan Air şirketine ait Antonov An26 tipi uçak Fil Dişi Sahili'nde Abidjan kentinden havalandıktan sonra denize düştü. Kesinleşmemiş bilgiye göre, bölgede yoğun fırtına olduğu, uçağın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..