#Su altında bulunan garip Şeyler

Büyük Set Resifi İçin Ölüm İlanı 01:47

Büyük Set Resifi İçin Ölüm İlanı

Avustralya'daki büyük set resifi, sayısız deniz canlısına ev sahipliği yapıyor. Ancak dünyanın en büyük resifi, küresel ısınma nedeniyle tehdit altında. Uzmanlar, uzaydan görülebilen tek canlı olan resiften umudu kesmeye..

İlk Kez Karşılaşılan Albino Orangutan 00:56

İlk Kez Karşılaşılan Albino Orangutan

İlk kez karşılaşılan albino orangutan artık daha iyi Endonezya'nın Borneo Adası'nda tedavi altına alınan albino orangutan, kameralar önüne çıktı. Beyaz saçlı ve mavi gözlü olan dişi orangutan, Borneo Orangutan Yaşatma Va..

  • En Yeniler tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Everestin Tepesinde Çığ Düşme Anları 01:45

Everestin Tepesinde Çığ Düşme Anları

Dağın zirvesine yakın bir yerde base kuran dağcılar bir anda büyük bir çığın altında kalıyor. Her şeyin karlar altında kaldığı o anlar kameraya böyle yansıyor...

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cep Telefonuyla İlgilenirken Yolcusunu Ezdi 00:46

Cep Telefonuyla İlgilenirken Yolcusunu Ezdi

Marmaris'te indiği yolcu midibüsünün altında kalan yaşlı kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Muğla'nın Marmaris ilçesinde yolcu midibüsünün şoförünün son durakta indirdiği yaşlı kadın, sürücünün cep telefonu..

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acılı Anneden Evladına Son Bakış! 00:45

Acılı Anneden Evladına Son Bakış!

Acılı Anneden Evladına Son Bakış! Oğlunu Otomobilin Altında Kalmaktan Kurtaramadı Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında annesinin elini bırakıp koşan çocuk arabanın altında ezilerek can verdi. Acılı a..

İnanılmaz Kurtuluş Anı-Çin 01:01

İnanılmaz Kurtuluş Anı-Çin

Çin’de kamyon altında kalan bisikletlinin inanılmaz kurtuluşu kameralara böyle yansıdı. Görüntülerde bisikletli bir şahsın dengesini kaybederek düştüğü görülüyor. Karşı yönden gelen bir kamyon ise karlı yolda fren tutma..

  • JET TV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ablukadaki Doğu Guta'da Eğitim Mücadelesi 01:00

Ablukadaki Doğu Guta'da Eğitim Mücadelesi

Suriye'de Beşşar Esed rejimi, yaklaşık 6 yıldır abluka altında tuttuğu Doğu Guta'ya insani yardımların yanı sıra kırtasiye malzemesinin sokulmasını da engelliyor. Okulların açılmasıyla kırtasiyeye talebin artması, fahiş ..

Trafik Polisi Islanmasın Diye Şemsiye Veren Sürücü 00:20

Trafik Polisi Islanmasın Diye Şemsiye Veren Sürücü

Yağmur altında görev yapan trafik polisine ıslanmasın diye şemsiye veren sürücü izleyenleri duygulandırdı. Görüntüler Çin'in Anhui eyaletindeki Wuhu kentinden.Görüntülerde bir trafik polisi yağmurun altında görev yapıyor..

Balık Avlayan Kedinin Çılgına Dönmesi 00:22

Balık Avlayan Kedinin Çılgına Dönmesi

Donmuş göletin altında görünen balıkları avlamaya çalışan kedinin görüntüsü izleyenleri güldürmüş. Göletin altında onlarca balık varken kedinin sadece bir tanesini yakalamaya çalışması da gözlerden kaçmamış...

  • JET TV tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Derin Havuzunda Gerçekleştirilen Su Altı Koreografisi ile Mükemmel Bir Kısa Film Keyfi 06:36

Dünyanın En Derin Havuzunda Gerçekleştirilen Su Altı Koreografisi ile

Julie Gautier tarafından gerçekleştirilen AMA isimli bir kısa film su altında geçiyor. Kısa film, İtalya'daki dünyanın en derin havuzunda kaydedildi. Su altında gerçekleştirilen muhteşem koreografiyi izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rohingyalı Müslümanlar Sel İle Mücadele Ediyor 00:33

Rohingyalı Müslümanlar Sel İle Mücadele Ediyor

Bangladeş’de meydana gelen sel felaketinde 250 ev sular altında kaldı. Binden fazla Rohingyalı Müslüman zor koşullar altında yaşam mücadelesi veriyor...

Sufle - Köprüaltı 05:26

Sufle - Köprüaltı

Şarkı Sözleri: Denizler aştım geliyorum İster eğlen benimle Yüzünü bi’ görsem yeter Yolumuz ayrı biliyorum Ölmeden son bir defa Belini kavrasam yeter Hadi gel buluşalım Eski köprünün altında Kimseler görmesin Mehtaba ..

Bakan Pakdemirli enkaz altındaki kişiyle konuşuyor 03:49

Bakan Pakdemirli enkaz altındaki kişiyle konuşuyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, enkaz altında kalan yaralı vatandaşla telefonda konuştu.nnİzmir'de 6.6'lık depremde enkaz altında kalan bir vatandaş ve arama kurtarma çalışmalarına katılan bir kızılay görevlisi b..

  • GÜL tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuzla’da ahırın çatısı çöktü, 60’a yakın hayvan kurtarıldı 02:23

Tuzla’da ahırın çatısı çöktü, 60’a yakın hayvan kurtarıldı

Tuzla’da içerisinde 60 hayvanın bulunduğu bir ahırın çatısının çökmesi sonucu çok sayıda hayvan enkaz altında kaldı. Ekipler çatı altında kalan büyükbaş hayvanları kurtarırken yaklaşık 8 hayvanın yaralandığı öğrenildi...

Pakistan'da toprak kayması- 3 ölü 00:54

Pakistan'da toprak kayması- 3 ölü

Pakistan'ın Haripur kentinde meydana gelen toprak kayması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Toprağın altında kalan ve yaklaşık 250 kişinin çalıştığı kırma tesisinin çökmesi sonucu çok sayıda işçi enkaz altında kaldı. Kurt..

Malatya'da ev çöktü- Ölü ve yaralı var 02:46

Malatya'da ev çöktü- Ölü ve yaralı var

Malatya'da eski bir binanın demirlerini sökmeye çalışan hurdacılar, çöken duvarın altında kaldı. Hurdacılardan biri hayatını kaybetti, diğeri de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Malatya'da akşam saatlerinde metruk ve es..

John Legend - All of Me 05:07

John Legend - All of Me

All Of Me [Verse 1:] What would I do without your smart mouth? Drawing me in, and you kicking me out You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down What's going on in that beautiful mind I'm on your magi..

  • PengoTV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj 00:59

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj

Hava Kuvvetleri Komutanlığının gösteri ekibi Solo Türk, hazırladığı klip ile anlamlı bir mesaj verdi Konya 3’üncü Ana Jet Üssü 132’nci Filo Komutanlığında faaliyetlerini sürdüren F-16 gösteri ekibi Solo Türk, Konya sema..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Enkaz (2017) Kısa Fragman 00:29

Enkaz (2017) Kısa Fragman

ENKAZ | Kısa Fragman | HD (2017) Akasya Asıltürkmen ve Berke Üzrek’in başrollerini paylaştığı Alpgiray M. Uğurlu’nun ikinci uzun metrajlı filmi ENKAZ 10 Şubat 2017'de sinemalarda. Depremde betonların altında kalan Nisa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Eypio-Yoksun Başımda 01:38

Eypio-Yoksun Başımda

Yoksun başımda yalnızım yok sırdaşımda Kimse yokmu sen dışında Koydum altında elim taşında Göz yaşımda dert başımda Gönder beni burdan ışınla Yalnızım yazın kışında sordum yok dedi senin suçunda (2X)Gitsin diyo gözün a..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Deniz Tekin - Gelir Miyim 06:15

Deniz Tekin - Gelir Miyim

Deniz Tekin Soundcloud Hesabı: https://soundcloud.com/daphead etrafıma kendi elimle bi duvar ördüm kimse bi daha geçmesin diye değiştim sanki içimde bişeyler öldü istesem de dönemem geriye hep mi ben yanlıştım bu hayat..