#Su altında bulunan garip Şeyler

Ukrayna'da Patlayan Su Borusunun Yeri Yarması! 00:41

Ukrayna'da Patlayan Su Borusunun Yeri Yarması!

Yerin altında bulunan kaynar su borusunun patlamasıyla yarılan zeminin görüntüleri volkan patlamasını andırıyor. Kiev'de kaydedilen görüntülerde patlama sonrası su seviyesi bir apartmanın 7. katına kadar yükselmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayran Kalacağınız Krka National Parkı 03:15

Hayran Kalacağınız Krka National Parkı

Hırvatistan'da bulunan Krka bölgesi koruma altında. Krka National Park oldukça büyük bir park, birbirinden farklı yedi sekiz noktanın birleşmesiyle oluşuyor. Park adını Krka nehrinden alıyor, 1985 yılında Ulusal Park ila..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Ordusu Menbiçi Vuruyor 01:27

Türk Ordusu Menbiçi Vuruyor

11 Haziran 2017 Türk topçuları Münbiç'i vuruyor.Terör örgütü PKK'nın işgal ettiği ve başarı ile sonlandırılan Fırat Kalkanı operasyonun hedefleri arasında olduğu duyurulan Menbiç'te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgü..

Mynmar'daki Budist Tapınağı Sulara Gömüldü 00:43

Mynmar'daki Budist Tapınağı Sulara Gömüldü

Mynmar'ın Magway kentindeki Pakokku bölgesinde bulunan Thiri Yadana Pyilone Chantha Pagodaisimli Budist tapınağı sular altında kaldı. Aşırı yağışların etkisiyle suların yükselmesinin ardından tapınak yavaş yavaş sulara g..

5 Metre Yükseklikten Düşen Genç Kız Ağır Yaralandı 04:41

5 Metre Yükseklikten Düşen Genç Kız Ağır Yaralandı

Adana’da iki katlı evin çatı katından 5 metre altında bulunan başka bir evin çatı katına düşen genç kız ağır yaralandı...

Define Avcıları Ortalığı Ayağa Kaldırdı 03:15

Define Avcıları Ortalığı Ayağa Kaldırdı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde kazdıkları tünelin ucu Garnizon Komutanlığından çıkan şahısların define aradığı kesinleşti. Şahısların komutanlığın hemen altında sit alanında bulunan bir evin avlusundan başlayarak zigzag ş..

Küçük Çocuğun Devrilen Ağaçtan Mucize Kurtuluşu 00:27

Küçük Çocuğun Devrilen Ağaçtan Mucize Kurtuluşu

Devrilen ağacın altında bulunan küçük çocuk arabanın ağacın üzerinde duruşu sayesinde kurtuluyor..

  • JET TV tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sel Sularının Neden Olduğu Su Altı Yürüme Parkuru 00:33

Sel Sularının Neden Olduğu Su Altı Yürüme Parkuru

Brezilya'da bulunan Rio da Prata ve Olho D'Água nehirlerini çevreleyen ormanlar aşırı yağışlardan sonra sular altında kaldı. Yavaş yavaş yükselen sular çevredeki dengeye zarar vermeyip ortaya böyle bir manzaranın çıkması..

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kontv Sunucusu Mustafa Durmuş'un Konyaspor İçin Ağlaması 00:28

Kontv Sunucusu Mustafa Durmuş'un Konyaspor İçin Ağlaması

Ligden düşme tehlikesi altında bulunan Konyaspor'un ligde kalmasını büyük oranda garantilemesiyle birlikte Spor sunucusu ve aynı zamanda Konyaspor tjavascript:;araftarı olan Mustafa Durmuş'un gözyaşlarını tutamayışını iz..

  • JET TV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sıcaktan Demirlerin Altına Giren Sürüngenler 02:54

Sıcaktan Demirlerin Altına Giren Sürüngenler

Adamın yerden her kaldırdığı teneke sac çatıların altında bulunan sürüngenler...

  • JET TV tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı 00:52

Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı

Van Edremit'te 2016 yılında kız kaçırma yüzünden aralarında husumet bulunan Koç ve Karabulut aileleri arasında çıkan kavgada, Ahmet Koç silahla vurularak öldürüldü. Polis ekiplerinin 3,5 yıl süren teknik takibi sonucu Ko..

Tayvan 'da Köprünün Çökme Anı 00:50

Tayvan 'da Köprünün Çökme Anı

Tayvan'ın güneyinde yer alan Yilan bölgesindeki Nanfagao kasabasında bulunan bir köprü çöktü. Sabah 9:30 sıralarında yaşanan olayda 6'sı ağır, 10 kişi yaralandı. Yaralılar ekiplerce hastaneye sevk edildi. İtfaiyenin yap..

  • JET TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yaşadıklarını anlatan muhabir gözyaşlarını tutamadı. 11:45

Yaşadıklarını anlatan muhabir gözyaşlarını tutamadı.

İzmir'deki depremde enkaz altında kalan 21 yaşındaki Seda Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı. CNN TÜRK Muhabiri Ceylan Sever, Doğanlar Apartmanı önünde gerçekleştirilen canlı yayında deprem bölgesinde yaşadığı bir olayı ..

Bursa’da toprak kayması nedeniyle 60 daire tahliye edildi 02:22

Bursa’da toprak kayması nedeniyle 60 daire tahliye edildi

Bursa’da meydana gelen toprak kayması sonucu 7 binadaki 60 daire boşaltıldı. Evine giremeyen vatandaşlar AFAD tarafından misafir edilecek. Binanın altında bulunan petshoptaki hayvanlar da tahliye edildi...

Beşiktaş’ta istinat duvarı evin üstüne çöktü 03:11

Beşiktaş’ta istinat duvarı evin üstüne çöktü

Beşiktaş'ta istinat duvarı, altında bulunan tek katlı evin çatısının üstüne çöktü. Çökme nedeniyle çatısı zarar gören ev kullanılamaz hale geldi. Meydana gelen çökmede maddi hasar oluşurken can kaybı yaşanmadı...

MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ! 01:49

MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Öğle saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan bir zincir marketin önünde meydana gelen olayda, zincir markette dağıtıcı olarak çalışan İbrahim T., ürünleri getirerek marketin önün..

Bursa'daki İşkenceci Cani Teyzenin İfadesinde Şoke Eden Detaylar! 12:22

Bursa'daki İşkenceci Cani Teyzenin İfadesinde Şoke Eden Detaylar!

Bursa'da tahliye için girilen çöp evde bulunan 9 yaşındaki çocuk koruma altında. Çöp eve giren ekipler büyük bir dramla karşılaştı. 9 yaşında bir çocuk teyzesi tarafından evin odasına 1 yıl boyunca kilitlenmişti. Evden k..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı 00:46

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı

Almanya’da bir kız öğrenciye tecavüz edip öldürmekle suçlanan zanlının, Yunanistan’da benzer bir suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz ekim ayında, Almanya’nın Freiburg kentinde bulunan bir cesedin 19 yaşındaki ..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar 58:24

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.516 görüntüleme
  • 8 yıl önce