#Su altında bulunan garip Şeyler

Sakarya’da 2’si Bayan Toplam 19 Polis Fetö’dan Adliyeye Sevk Edildi 00:42

Sakarya’da 2’si Bayan Toplam 19 Polis Fetö’dan Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı oldukları tespit edilen 2’si bayan toplam 19 polis memuru adliyeye sevk edildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca FETÖ mensuplarına yönelik ..

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor 00:49

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor

Optik alanında Avrupa’nın en büyük iki şirketi, Ray- Ban gözlüklerinin üreticisi İtalyan Luxottica ile Fransız lens üreticisi Essilor birleşme kararı aldılar. 46 milyar euro tutarındaki Avrupa’nın sektördeki bu en büyük..

İstanbul’un göbeğinde skandal 'korona partisi' kamerada 01:29

İstanbul’un göbeğinde skandal 'korona partisi' kamerada

İstanbul'un göbeği Karaköy’de bir işletmede korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen skandal görüntüler kaydedildi. Sözde eğlence adı altında bir araya gelenler, düzenlenen partide ne maske taktı ne de sosyal mes..

Depremde denizde mahsur kalanlar var 03:45

Depremde denizde mahsur kalanlar var

▪️Seferihisar'da deprem sonrasında deniz suyu yükseldi. İlçe sokakları ve binalar sular altında kaldı ▪️Depremde denizde mahsur kalanlar var ▪️Bayraklı’da çöken binada arama çalışmaları başladı..

''Gürültü duyabiliyor musun Buse-'' Enkaz altındaki vatandaşa telefonla ulaşma çabası sürüyor 03:30

''Gürültü duyabiliyor musun Buse-'' Enkaz altındaki vatandaşa telefonl

İzmir'de 6.6'lık depremde enkaz altında kalan bir vatandaş ve arama kurtarma çalışmalarına katılan bir kızılay görevlisi bir kadın ile konuşmaya başladı. Daha sonra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kızılay görevli..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor 01:15

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor

Amerikan Başkanı Donald Trump yemin törenine katılanların sayısıyla ilgili medyada yer alan haberlere sert çıktı. Törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçladı ve gazetecil..

Helim Amca Enkazdan 26 Saat Sonra Kurtarıldı 01:12

Helim Amca Enkazdan 26 Saat Sonra Kurtarıldı

Tam 26 saat boyunca enkaz altında hayatta kalma mücadelesi verdi. İzmir'deki kurtarma çalışmalarından güzel haber geldi. 62 yaşındaki Helim Sarı, yaralı olarak enkazdan çıkarıldı..

  • GÜL tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gelecek güzel haberi bekliyorlar 01:13

Gelecek güzel haberi bekliyorlar

İzmir’de depremde yıkılan apartman enkazında arama ve kurtarma çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Enkaz altında olanların yakınları ise ekiplerden gelecek güzel bir haber bekliyor...

Umut saatler sonra kurtarıldı 01:41

Umut saatler sonra kurtarıldı

17 YAŞINDAKİ UMUT DEMİR SARSINTIDA ENKAZ ALTINDA KALDI. KURTARILINCA DUDAKLARINDAN DÖKÜLEN İLK KELİME ANNE OLDU. İŞTE ENKAZ ALTINDAN HEPİMİZİ UMUTLANDIRAN O GENCİN VE ANNESİNİN HABERİ...

Babası Ayda'ya Köfte Götürdü 02:04

Babası Ayda'ya Köfte Götürdü

91 saat sonra göçük altında bir mucizeye imza atan Ayda'ya babası, ilk isteği olan köfte ve ayran götürdü...

4 çocukla mucize kurtuluşu anlattı- Onlara şarkılar söyledim 01:20

4 çocukla mucize kurtuluşu anlattı- Onlara şarkılar söyledim

İzmir'deki depremde 4 çocukla enkaz altında kalarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan Fatma Aladağ, deprem anı ve sonrasında yaşadıklarını 'mucize' olarak tanımlıyor...

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Bahçeli'den CHP'ye sert sözler! 01:46

Bahçeli'den CHP'ye sert sözler!

İZMİR'İ SARSAN DEPREM ÜZERİNDEN ALTI OK'A YÜKLENEN İSİMLERDEN BİRİ DE MHP LİDERİ BAHÇELİ'YDİ. DEPREM ENKAZI ÜZERİNDEN İSTİSMAR YAPIYORLAR DEDİ, ENKAZ ALTINDA KALANIN CHP OLDUĞUNU SAVUNDU...

İstanbul Depremi 7.4 Olacak 01:13

İstanbul Depremi 7.4 Olacak

İzmir depreminin ardından İstanbul da diken üstünde. 115 km uzunluğundaki Kuzey Marmara fay hattı üstünde beklenen depremin büyüklüğü uzmanlara göre 7'den fazla olacak. Anadolu yakasının yüzde 40'ı Avrupa yakasının ise y..

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi) 00:36

Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi)

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ İzmir - Bergama[1] 57:08

Maceracı _ İzmir - Bergama[1]

Murat Yeni’nin sunduğu, Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı Programı’nın yeni bölümü olan İzmir Bergama Bölüm'ünde neler olacak? Maceracı Programı İzmir Bergama Bölümü yeni fragman izle… Yıllardır Anadolu’nun..

Şener Şen de koronavirüse yakalandı 01:10

Şener Şen de koronavirüse yakalandı

TÜRK SİNEMASININ EFSANEVİ İSMİ ŞENER ŞEN... VİRÜS İLLETİNDEN O DA KAÇAMADI... TESTİ POZİTİF ÇIKAN USTA OYUNCU HASTANEDE TEDAVİ ALTINDA.....

Paralarımız 'Yastıkbank'ta 02:09

Paralarımız 'Yastıkbank'ta

Tasarruf etme eğilimi 2011 yılından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. En çok yatırımsa, altına yapıldı. Altın mevduatı 10 ayda iki kat arttı. Yaklaşık 218 milyar liraya yükseldi. Yastık altında yatan para ise, yaklaşık ..

Şehir merkezinde suyla dolan sokaklarda botla gezdiler 04:06

Şehir merkezinde suyla dolan sokaklarda botla gezdiler

Antalya'da etkisini sürdüren kuvvetli yağış sebebiyle ilçeler ve kent merkezi dahil olmak üzere, cadde ve sokaklar göle döndü, tarım arazilerini su bastı, evler ve arabalar sular altında kaldı...

Prof. Dr. Oğuztürk- 'Yumruk yumruğa tokalaşma da tehlikeli' 03:39

Prof. Dr. Oğuztürk- 'Yumruk yumruğa tokalaşma da tehlikeli'

Covid-19 ile mücadele kapsamında temasın her türlüsünün risk oluşturduğunun altını çizen Prof. Dr. Hakan Oğuztürk, “Yumruk yumruğa tokalaştığınız zaman, enfeksiyon etkeni korona virüs o elin sırtında varsa ve partiküller..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Meteoroloji'den İstanbul İçin Sarı Uyarı 01:44

Meteoroloji'den İstanbul İçin Sarı Uyarı

İstanbul'da şiddetli sağanak etkisini gösterdi. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar zor anlar yaşarken, Silivri'de birçok iş yeri su altında kaldı. Meteoroloji, megakent için sarı uyarı verdi...

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 26.Bölüm Fragmanı (13 Şubat Pazartesi) 00:36

Hangimiz Sevmedik 26.Bölüm Fragmanı (13 Şubat Pazartesi)

Hangimiz Sevmedik Hangimiz Sevmedik”in senaryosu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’e ait. 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti 03:55

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti

Geçtiğiz kasım ayında 603 parçadan oluşan BMW R 1200 GS LEGO tasarımıyla karşımıza çıkan tasarım ekibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak aynı set üzerinden uçan bir motosiklet konsepti tasarladı. LEGO dünyası içerisi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koronavirüste umut tablosu! 01:36

Koronavirüste umut tablosu!

KISITLAMALAR VE ALINAN TEDBİRLERİN YANSIMALARI YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR. KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE VAKA SAYISI YİNE 10 BİNİN ALTINDA KALIRKEN, HASTA SAYISINDA 5 BUÇUK AY ÖNCESİNE DÖNÜLDÜ. SON 24 SAATTE 173 HASTA KO..