#Su altında bulunan garip Şeyler

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

NASA'dan Türkiye'ye Kuraklık Uyarısı 06:32

NASA'dan Türkiye'ye Kuraklık Uyarısı

NASA, Türkiye'nin yer altı su rezervlerini gösteren bir harita yayınladı. Türkiye'nin büyük bir bölümünde yer altı suları ortalama seviyenin altında. Peki, bu ne anlama geliyor. Su Politikaları Uzmanı Dursun Yıldız, TGRT..

Kim bu kırmızı elbiseli güzel- 01:24

Kim bu kırmızı elbiseli güzel-

HAVA ÇOK SOĞUK... SIFIRIN ALTINDA EKSİ DERECELERDE... RUS MODEL SOĞUĞA ALDIRMADI, ÜZERİNDE BORDO, SİMLİ KABARIK BİR ELBİSEYLE İSTİKLAL CADDESİ'NDE TURLADI... GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI.....

Türkiye WhatsApp'tan Bilgi ve Belge İstedi 02:05

Türkiye WhatsApp'tan Bilgi ve Belge İstedi

Haberleşme programı WhatsApp güncelleme adı altında Türkiye'deki kullanıcıların bilgilerini paylaşmak istiyor. Bu dayatmaya karşı kişisel verileri koruma kurulu harekete geçti. WhatsApp hakkında inceleme başlatan kurul, ..

Yüz Baskılı Maskesi ile İnsanları Trollleyen Adam 00:03

Yüz Baskılı Maskesi ile İnsanları Trollleyen Adam

Yüz baskılı maskesi ile maskesi çenenin altında görüntüsü veren adam girdiği mekanlardaki insanları trollemiş.....

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

Hawaii Five 0  7.Sezon 18.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 43:33

Hawaii Five 0 7.Sezon 18.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Dizil

Steve McGarrett, deniz subaylığından atrılıp polisliğe geçen bir dedektiftir. Babasının cinayetini araştırmak üzere Oahu'ya döner ve Hawaii valisinin kurulacak yeni ekibin lideri olması için kendisini ikna etmesi üzerine..

  • Tv Series tarafından
  • 2.256 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

 'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda 02:49

'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda

Ülke genelinde cuma gününden itibaren yaklaşık 10-12 gün boyunca etkili olacak soğuk hava İstanbul'a kar bırakacak. Cuma sabah saatlerinde yağacak kar İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek. Ancak paz..

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği 03:59

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği

Afyonkarahisar’da hafta içi zihinsel engelli öğrencilerini hayata bağlamak için mücadele eden 25 yaşındaki kadın öğretmen, hafta sonları ise çocukluğundan bu yana en sevdiği hobisi olan oto tamirciliğini sürdürüyor. Ojel..

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH 01:56

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB 01:00

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB

Gideon'un kendisi tarafından üretilen en son teknoloji ile bu eksantrik ama parlak yabancı, kentin polis teşkilatına, suçla mücadele yöntemiyle ilgili her şeyi yeniden düşünmeye meydan okuyor. Fakat şehrin en gelişmiş po..

Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çilekte hormon endişesi 01:52

Çilekte hormon endişesi

SERALARDA ÜRETİLEN ÇİLEKLERDEN BAZILARININ İRİ VE ŞEKİLSİZ OLMASI, TÜKETİCİDE ''HORMON MU KULLANILIYOR'' ENDİŞESİNE NEDEN OLUYOR. UZMANLARA GÖRE İSE ÇİLEKTEKİ ŞEKİL BOZUKLUĞUNUN ALTINDA YATAN BAMBAŞKA NEDENLER DE VAR...

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan 7 akbaba zehirlenerek öldürüldü 02:16

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan 7 akbaba zehirlenerek öl

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan ve koruma altında tutulan kara akbaba türüne ait 4'ü dişi 7 akbaba, Afyonkarahisar'da ölü bulundu. Kuşların, yırtıcıları telef etmek için çevreye bırakıldığı düşünülen zehirl..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Hangimiz Sevmedik 30. Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik 30. Bölüm Fragmanı

Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırınca, ..

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1) 00:36

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1)

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardında, sen kal dememe bakma. Bir tek bendeki sen kalsın, d..

KUVVETLİ YAĞIŞ ETKİLİ OLDU 01:31

KUVVETLİ YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE RÖGARLAR TAŞTI, EKİLİ ALANLAR SULAR ALTINDA KALDI...

Antalya'da lokum balığı iğnelerden böyle kurtarıldı 00:48

Antalya'da lokum balığı iğnelerden böyle kurtarıldı

Antalya’da iki olta iğnesi yutmuş halde denizde dolaşan lokum balığı profesörün dikkati sayesinde kurtarıldı. Lokum balığını su altında misinasından tutarak yakalayan profesör, iğneleri çıkartıp onu doğal yaşamına bırakt..

Almanya tarihinin en sert ve en güçlü dolu fırtınası! inanılmaz 01:39

Almanya tarihinin en sert ve en güçlü dolu fırtınası! inanılmaz

Fırtına - dolu - yağmur - hava durumu - Stuttgart - Almanya Almanya tarihinin en kötü dolu fırtınası!! Soğuk beyaz nehirler evleri ve arabaları sular altında bırakıyor! Inanılmaz..

NİŞAN GECESİNDE MAHSUR KALDILAR 01:16

NİŞAN GECESİNDE MAHSUR KALDILAR

NİŞANIN YAPILDIĞI HALI SAHAYA ÇIKAN YOL DERENİN TAŞMASIYLA SULAR ALTINDA KALDI..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Sel gitti ardında büyük bir acı bıraktı! 04:20

Sel gitti ardında büyük bir acı bıraktı!

Kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında olan Karadeniz Bölgesi'nde birçok ilde sel ve su baskınları oldu. Kastamonu ve Sinop'ta toplam 31 kişi hayatını kaybetti...

2 katlı ev 30 metre sürüklendi! 01:06

2 katlı ev 30 metre sürüklendi!

RIZE'DE, dün akşam sağanak nedeniyle bazı ilçelerde heyelanlar meydana gelirken, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Çayeli ilçesinin yüksek kesimlerindeki 10'u aşkın yerleşim yerinin yolu, heyelan sonucu ulaşıma kapan..

Dünya bu görüntüyü konuşuyor! 01:38

Dünya bu görüntüyü konuşuyor!

Taliban, 11 Eylül saldırıları sonrası 2001'de ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin müdahalesiyle Afganistan'da iktidardan uzaklaştırılmıştı. ABD'nin askerlerini Afganistan'dan çekme kararı alması sonrası yeniden güç ka..

Cin Çarpması  Paranormal Olaylar Büyü Sonucu Arkadaşımızı Aldılar 20:25

Cin Çarpması Paranormal Olaylar Büyü Sonucu Arkadaşımızı Aldılar

Sosyal TV Kanalından herkese merhaba dostlar. Paylaştığımız bu video kesinlikle kalp hastaları,hamile olanlar ve ufak çocuklar tarafından izlenmemeli. Cin Çarpması - Paranormal Olaylar #7 (Büyü yüzünden arkadaşımızı aldı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 8 yıl önce