#Su altında bulunan garip Şeyler

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum? 06:47

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum?

Şimdi yarım ay şeklindeki pamuğu ikiye ayırıyoruz ve ekstra pamuk almaya çalışıyoruz, pamuğu ince yapmaya çalışıyoruz. Şimdi yüz veya göz altı kremi al ve göz altında koyu bir kat sür. Ince yapılmış pamuk al ve onu göz ..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13 Bölüm Fragmanı 00:28

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13 Bölüm Fragmanı

çarşamba akşamı ekranlarda soluksuz izlenen Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümde heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümde, Ali intihara teşebbüs eden Aslı'yı hastaneye yetiştirmeye çalışırk..

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SEL BİZİM HATIRALARIMIZI, ANILARIMIZI ALDI 02:15

SEL BİZİM HATIRALARIMIZI, ANILARIMIZI ALDI

EVİ SULAR ALTINDA KALAN KİŞİ ALBÜMLERİ KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYOR..

5 yıldır güneşe hasret gencin tek isteği tedavi olmak 04:15

5 yıldır güneşe hasret gencin tek isteği tedavi olmak

Yaşadığı iş kazası sonucu vücudunun çeşitli yerlerinde hasar oluşan ve 5 yıldır güneşe altında kalamayan, sadece kapalı havalarda açık havaya çıkabilen 23 yaşındaki genç tedavi olmak istiyor...

Motosiklet, park halindeki otomobilin kapısına çarptı 00:56

Motosiklet, park halindeki otomobilin kapısına çarptı

Şanlıurfa'da, park halindeki otomobilin açılan kapısına çarpan motosiklet sürücüsü, başka bir otomobilin altında kaldı. Ağır yaralanan Suriyeli Beşşar El Assaf, kaldırıldığı Viranşehir Devlet Hastanesinde kurtarılamadı...

Üç kızını başından vurup öldürdü! 02:42

Üç kızını başından vurup öldürdü!

Trabzon'da 3 küçük kızını dün dere yatağına götürerek silahla vurup, öldürdükten sonra teslim olan imam, yoğun güvenlik önlemleri altında bugün öğle saatlerinde Trabzon Adliyesi'ne ulaştırıldı. Göktaş'ın dün işlediği cin..

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.360 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Plevne Marşı [Gazi Osman Paşa] 03:36

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Plevne Marşı [Gazi Osman Paşa]

???? PLEVNE MARŞI Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor Olur mu böyle olur mu Evlât babayı vurur mu Sizi millet hainleri Bu dünya size kalır mı Düşman Tuna'yı atladı ..

  • ANKA tarafından
  • 3.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerika’yı sel aldı! 02:24

Amerika’yı sel aldı!

Amerika'nın New York kentinde 7 kişi New Jersey'de ise 1 kişi sel felaketinde hayatını kaybetti. Tropikal İda fırtınası nedeniyle sağanak yağış ve su baskınlarının yaşandığı iki şehirde OHAL ilan edildi. New York Belediy..

Kazanın geliyorum dediği yol! 01:45

Kazanın geliyorum dediği yol!

Ümraniye'de sıklıkla kazaların yaşandığı yolda, son olarak bir kamyonet kaza yaparak devrildi. Yol kenarında yürüyen anne ve iki çocuğu ise aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Mahalle sakinleri, kazaların son bul..

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:06

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Efes kazanmaya devam ediyor Anadolu Efes, Euroleague'in 29. haftasında Olympikaos'u 77-69 mağlup etti ve son 9 maçında 8. galibiyetini aldı. Anadolu Efes, Olympiakos'u 77-69 yenerek Euroelague'deki 17. galibiyetini aldı...

Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Aşkın Delisi İzle 02:17

Aşkın Delisi İzle

Bir Maraş dondurmacısının hayatında ne kadar farklılık olabilir ki! Ekrem uzun zamandır babasından aldığı meslek olan dondurmacılık mesleğini en iyi şekilde devam ettirmektedir. Bunun yanı sıra oldukça büyük bir aşkta be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.600 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

DAHA 16 YAŞINDAYDI 00:48

DAHA 16 YAŞINDAYDI

ÜST GEÇİDİ KULLANMAYAN GENÇ OTOMOBİLİN ALTINDA KALARAK CAN VERDİ...

Rize'de heyelan- Araçlar son anda kurtuldu 00:43

Rize'de heyelan- Araçlar son anda kurtuldu

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde heyelan meydana geldi. Olay anında bölgeden geçen araçlar kaya parçalarının altında kalmaktan son anda kurtulurken, o anlar kameraya yansıdı...

150 kişinin canını hiçe saydı 02:47

150 kişinin canını hiçe saydı

Yine o çıktı 150 kişinin oturduğu binanın kolonlarını kesti. İnsanları bile bile ölüme götüren cinayet teşebbüsünün altında yine o çıktı...

Barış Manço - Abbas Yolcu 03:14

Barış Manço - Abbas Yolcu

Denizlerde okyanuslarda Dalgaların koynunda bir ömür tükettikten sonra Su için boğulmak varsa Çöllerde kızgın kumlarda karlı buzlu dağlarda Bir ömür tükettikten sonra Çukurda kaybolmak varsa Korkunun ecele faydas..

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Dinozor Makineler Fragmanı 02:25

Dinozor Makineler Fragmanı

Ty Rex, yanardağa yakın bir vadide diğer dinozorlarla birlikte yaşamakta olan dost canlısı bir dinozordur. Günün birinde yaşadıkları bölgede yer alan yanardağın patlaması ile vadi kızgın lavların altında kalır. Ty Rex la..

Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle 03:37

Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle

Lyon 2-1 Beşiktaş (HD Kalite - Maç Özeti - 13 Nisan 2017) UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Fransız ekibi Olympique Lyon ile karşılaştı. Maç öncesi yaşanan olaylar nedeniyle 45 dakika geç ..

İstanbul Fatih’te acı olay 00:45

İstanbul Fatih’te acı olay

TRAMVAYIN ALTINDA LKALDI..

Rusya Mikolayiv'de Valilik Binasını Vurdu 00:33

Rusya Mikolayiv'de Valilik Binasını Vurdu

Rus ordusu, Ukrayna'nın Mikolayiv kentinde valilik binası ile sivillerin yaşadığı bir binayı hedef aldı. Bir kısmı çöken valilik binasında 11 kişi enkaz altında kaldı...

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollar..

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan 03:50

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan

Çekilin Başımdan Çok uğraştınız beni kendinize benzetmek için, Güzel sözlerinizin içine zehir kattınız, Dürüstlük diye oyunlar oynadınız hep bana, Aşk adı altında canımı yaktınız, Hangi tutku, hangi sevgi örter ger..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Arnavutköy'de faciadan dönülen kaza kamerada 00:19

Arnavutköy'de faciadan dönülen kaza kamerada

Arnavutköy'de bir oto yıkama dükkanında çalışan işçiler, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi..