#Su altında bulunan garip Şeyler

Kalben - Çakmak 03:32

Kalben - Çakmak

Cebimdeydi onca zamandır çakmak Kendime sorup durdum Nasıl olur yakmak Yıllardır biriktirdiğim Her şeyi Pof diye Cebimdeydi onca zamandır çakmak Kendime sorup durdum Nasıl olur yakmak Yıllardır biriktirdiğim Her şeyi G..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

İtalya'dan Fenerbahçe'ye Transfer Müjdesi! 01:12

İtalya'dan Fenerbahçe'ye Transfer Müjdesi!

Finansal Fair Play in zorladığı Fenerbahçe Linki kaldır transfer stratejisini bonservis ödememe üzerine kurdu. Sarı lacivertliler Makedon milli 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Eljif Elmas'ı İstanbul'a getirirlerken, sağ ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Johnny Cash - Hurt 03:17

Johnny Cash - Hurt

i hurt myself today bugün kendimi incittim to see if i still feel hala hissediyor muyum diye i focus on the pain acıya odaklandım the only thing that's real tek şey bunun gerçek olduğuydu the needle tears a hole iğne bir..

Ve Galatasaray Yıldız Orta Sahasına Kavuştu! 00:33

Ve Galatasaray Yıldız Orta Sahasına Kavuştu!

Galatasaray Kulübünün transfer görüşmelerine başladığı Brezilyalı futbolcu Fernando Francisco Reges, İstanbul'a geldi.Atatürk Havalimanı'na gelen Brezilyalı futbolcuyu, taraftarlar coşkulu bir şekilde karşıladı. Sarı-kır..

  • OFSAYT tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Şey (Everything) Yabancı Film Full Hd İzle 1:36:32

Her Şey (Everything) Yabancı Film Full Hd İzle

Sürekli mikrop ve bakterilerden uzak yaşaması gereken, bağışıklık sistemiyle ilgili nadir bir hastalıktan muzdarip 17 yaşındaki Maddy Whittier (Amandla Stenberg) 24 saat evden çıkmadan ve hemşire kontrolü altında hayatın..

Spektral Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle 1:48:08

Spektral Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Tür: AKSİYON, BİLİMKURGU, GERİLİM Yapım: 2016 IMDB Puanı: 8.0 Yönetmen: Nic Mathieu Oyuncular: Spektral birileri geliyor kim bunlar görünmeyen düşmanlar durdurulabilecekmi. New York yoğun bir istila altında görünmeye..

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti 02:57

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti

Vinç operatörleri, Kadıköy’de yaptıkları eylemde son günlerde haklarında çıkan “15 bin lira maaş alıyorlar” şeklindeki haberlere tepki gösterdi. Ellerinde pankart ve dövizlerle Kadıköy Boğa Meydanı’nda bir araya gelen vi..

Ben Bilmem Eşim Bilir- Ozanın Rusya Özlemi - 1 90 01:59

Ben Bilmem Eşim Bilir- Ozanın Rusya Özlemi - 1 90

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 20 Ağustos Pazar bölümünde; Rus gelin Maria ile evli olan Ozan, Rusya konusu açıldığında söyledikleri ile herkesi çok güldürdü! Ozan, cümlesine Maria'nın kıskançlığından başladı. Bu yüzden Rusya'..

  • ANKA tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor 02:18

Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor

Yaklaşık 15 gündür süren çatışmalardan kaçıp, evlerini geride bırakan 150 bin Rohingya Müslümanı, Bangladeş'e sığındı. Rohingyalılar için Bangladeş'te kurulan kamplarda yer kalmadığı için Arakanlı vatandaşlar artık, Cox’..

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor 02:37

Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor

Rusya'nın, IŞİD'in yıllardır süren kuşatmasının kırıldığı Deyr ez Zor kentine 175 mayın temizleme görevlisi göndereceği belirtildi. Rusya Deyr ez Zor’a gıda ve ilaç yardımı ulaştırdı. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi 04:36

Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi

Savaş yeni bir plan yapıyor; gizli gerçekleri öğrenmek için herkesi topluyor! Meryem'in artık bir şey saklamak istememesi üzerine silah patlıyor! Derin ile savcı Oktay'ın birlikte hareket ettiğini düşünen Savaş, yeni bir..

  • ANKA tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da 02:15

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da

Süper Lig'in 5. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'ya geldi.Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Alanya'ya gelen sarı-lacivertli kafileyi, Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda ..

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu 01:59

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de yürütülen uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 102 gram kokain ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğ..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Evden Çıkmayan Mükemmel Güzellik Barbie Bebek Angelica 01:36

Evden Çıkmayan Mükemmel Güzellik Barbie Bebek Angelica

Canlı Barbie olarak tanımlanan Valeria’dan sonra Rusya’dan bir Barbie Bebek daha çıktı. Kıyafetlerini ailesi seçiyor. Biriyle çıkmasına asla izin verilmiyor! Barbie Bebek Unvanıyla dünya gündemine oturan ve güzelliği ner..

  • ANKA tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı 00:49

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı yayında! Sadullah'ın merak edilen katili Bahadır mı? Kenan'ın Elif'e güvenmesinde beklediği bir çıkarı var mı? Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesi..

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Örümcek-Adam - Eve Dönüş  Yeni Yenilmezler Üyesi Örümcek 03:51

Örümcek-Adam - Eve Dönüş Yeni Yenilmezler Üyesi Örümcek

Örümcek-Adam - Eve Dönüş Yeni Yenilmezler Üyesi Örümcek Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmindeki olayların ardından genç Peter Parker (Tom Holland), Tony Stark'ın (Robert Downey Jr.) gözetimi altında hem Avengers..

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..