#Su hali

''Siz kimsiniz-'' 01:28

''Siz kimsiniz-''

O KADAR ALKOLLÜYDÜ Kİ KAZA YAPTI, ALKOLMETREYE ÜFLEMEMEK İÇİN POLİSE DİRENDİ... ALKOLDEN BURNUNUN UCUNU GÖRECEK HALİ YOKTU ZATEN SORU SORAN BASIN MENSUPLARINA DA, SİZ KİMSİNİZ, SİZİ GÖRMÜYORUM DEDİ.....

Denizden ceza çıktı 01:26

Denizden ceza çıktı

DENİZDEKİ TURİSTLERİ GÖRDÜ, HEVES EDİP O DA GİRDİ, AMA POLİSE YAKALANINCA NE KADAR DİL DÖKSE DE CEZADAN KAÇAMADI. BURSA'DA İSE BAZI KADINLAR TAM KAPANMA YASAKLARINI HALI YIKAMAK İÇİN DELDİ...

ALEVLER 5 KATLI BİNAYA SIÇRADI 01:26

ALEVLER 5 KATLI BİNAYA SIÇRADI

HALI YIKAMA ATÖLYESİNDE ÇIKAN YANGINA ÇOK SAYIDA İTFAİYE EKİBİ MÜDAHALE ETTİ...

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Korkutan haber! Aşı olan hastada çıktı! 03:22

Korkutan haber! Aşı olan hastada çıktı!

Koronavirüs ile ilgili kötü haberler bitmek bilmiyor. Yapılan açıklamada Delta varyantının mutasyona uğramış hali olan Delta Plus'ın çift aşı olmuş kişilerde görüldüğü duyuruldu...

NİŞAN GECESİNDE MAHSUR KALDILAR 01:16

NİŞAN GECESİNDE MAHSUR KALDILAR

NİŞANIN YAPILDIĞI HALI SAHAYA ÇIKAN YOL DERENİN TAŞMASIYLA SULAR ALTINDA KALDI..

Halıyı cereyan çarptı! 01:54

Halıyı cereyan çarptı!

BAĞCILAR'DA BALKONDA ASILI DURAN HALI, ELEKTRİK TELİNİN ÜSTÜNE DÜŞÜNCE BÜYÜK BİR PATLAMA YAŞANDI. YÜREKLERİN AĞZA GELDİĞİ OLAYDA, BEŞ KİŞİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ...

Yaptığı işin karşılığını alamadı.Sanırım KIRILMA noktasına ulaştı. 01:48

Yaptığı işin karşılığını alamadı.Sanırım KIRILMA noktasına ulaştı.

Bence zararın bedelini aldığında gerçekten çıldıracak! lol????..

  • PengoTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bir Ben Bin Ben Aklımda Yine..Tercan Akçay 02:00

Bir Ben Bin Ben Aklımda Yine..Tercan Akçay

Bir BEn birde SEn. Sevginin en güçlü hali ailedir.Tercan Akçay sizlerle...

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim 02:58

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gör nereye gider sonum Koyduğun gibi bulamazsın ki Sana çıkan ışıklı yolun İstesende önünde durmazsın ki Bi hali var doymuş gibi Kalbi dondurulmuş gibi Hi..

Hakhan - Adı Sen 03:48

Hakhan - Adı Sen

Hakhan - Adı Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biliyorum sende ben gibi Geçtin aynı yollardan Payımıza düşeni aldık İkimizde zorlu yıllardan Şimdi gel de tut ellerimi öyle kalalım Zamanı durduralım Bırakalım ne varsa ..

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde onu arıyor 03:17

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde on

Kayseri'de kimliği belirsiz kadının 12 katlı apartmanın girişinde zil ve asansör tuşlarına sürdüğü kimyasal madde, Corona Virüs tedirginliğine neden oldu. Apartman dezenfekte edilirken, polis güvenlik kamerasına yansıyan..

VE ARTIK İÇERDEYİZ ! Cami Olduktan Sonra Ayasofya-2 _ Ayasofya Serisi 12 45:55

VE ARTIK İÇERDEYİZ ! Cami Olduktan Sonra Ayasofya-2 _ Ayasofya Serisi

Ayasofya Cami 90 yıl aradan sonra ibadete açıldı. Mesleğim itibari ile her ay en az bir kez Ayasofya'ya giderim. Ama bu ziyaretlerimde hep bir burukluk yaşarım. Fatih'in emaneti, Osmanlı'nın en gözde camisi, İstanbul'un ..

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu 02:30

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde madde bağımlılarının mesken tuttuğu bina, belediye tarafından kreşe çevrildi. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk boş bina Gemlik Belediyesi tarafından kreşe çevrildi. Asgarî ücret alan ..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Dev gravyer peyniri şaşırttı 03:05

Dev gravyer peyniri şaşırttı

Kars'ın meşhur gravyer peynirinin 100 kiloluk bütün hali, ağırlığı ve görünümüyle görenleri şaşırttı. 2,5 ton sütten elde edilen 100 kiloluk gravyerin kilosu 100 TL'den satışa sunuldu. Kars'ın yüksek rakımlı yaylalarınd..

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü 04:28

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Agit Nuyan, evinin bir odasını müzeye dönüştürerek, geçmişi gelecek nesillere aktarmak istiyor. Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesi’nde (köy..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Koronavirüs tedbirlerinde yeni kısıtlamalar 01:50

Koronavirüs tedbirlerinde yeni kısıtlamalar

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle: -Paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane, berber, kuaför, nikah, düğün salonu, yüzme, internet kafe, halı saha, konser salonu vb. tüm işyerlerinde hizmetl..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım 03:38

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım

Bütün diller kargaşasından uzakta. Seni anlatmak çıplak iki göz ile. Ah benim ruhum Canımın en canı, Sen bilmezsin.. Ne zaman ki baksam sana Bir çocuk uykusundan irkilir ve vahşetin içine düşerim yabanında. Sen ..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

Zeynep Bastık w_ @Murat Dalkılıç - Lüzumsuz Savaş Akustik 04:00

Zeynep Bastık w_ @Murat Dalkılıç - Lüzumsuz Savaş Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Lüzumsuz Savaş” şarkı sözleriyle; Kendimize lüzumsuz bir savaş yarattık Hâliyle sağ salim çıkam..