#Suat suna belki müzik dinle

Ender Emek - Biz Çoktan Ayrıldık 03:57

Ender Emek - Biz Çoktan Ayrıldık

Söz & Müzik: Ender Emek Düzenleme: Suat Sakarya Yönetmen: Cebrail Mungan..

Serdar Ortaç - Abi 03:42

Serdar Ortaç - Abi

Söz: Ayla Çelik, Serdar Ortaç Müzik: Emrah İş, Nurettin Çolak, Serdar Ortaç Düzenleme: Suat Aydoğan Yönetmen: Kemal Başbuğ..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9) 05:03

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9)

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Yeni Trendin Öncüsü Bayan Bot Modelleri 10:02

Yeni Trendin Öncüsü Bayan Bot Modelleri

2017 Bayan Bot Modelleri klasik deri den modern deri tasarımlara ve değişik modellere kadar birbirinden güzel seçenekler sunuyor .Belki ilerleyen zamanlarda botları belki de her mevsim görebiliriz. Yine de 2017 kış sezon..

  • Kadınca tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

Harun Kolçak  Bana Ellerini Ver 03:56

Harun Kolçak Bana Ellerini Ver

Belki sürecek, ömür boyu Bilmiyorum Belki de sona erecek Olsun seviyorum Bana ellerini ver Rüya olsa bile değer Yalnızım ve korkuyorum Saçlarımı okşa yeter Yıllar birer birer Eskiyerek değiştiler Oysa bir zam..

Bruce Lee'nin Hareketlerini Birebir Taklit Eden Bücür Geri Döndü! 02:33

Bruce Lee'nin Hareketlerini Birebir Taklit Eden Bücür Geri Döndü!

Bu çocuğu belki hatırlıyorsunuzdur belki de hiç denk gelmediniz. Daha önce izlemediyseniz çok şey kaçırmışsınız denektir. Steve Harvey'in programında yeniden geri dönen küçük Bruce Lee bildiğimiz gibi. Lee'nin hareketler..

  • PengoTV tarafından
  • 2.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donör Nedir 07:14

Donör Nedir

Donör Nedir? Donör, bağışta bulunan, armağan eden, organ ya da kan bağışı yapan kimse anlamına gelir. Yani aslında donör hayat kurtaran kişidir. Kendine bir karşılık beklemez. Karşısındakinin, hatta belki de hiç tanımad..

A Capella Boğaziçi  70'ler 06:04

A Capella Boğaziçi 70'ler

Belki klasik bir Türk filminde kulağınıza çalındı ilk kez, belki de aile yadigarı bir 45’lik etiketinde gözünüze takıldı; hepimizin hatıralarının bir köşesinde neredeyse yarım asırdır eskimeden çaldı bu güzel şarkılar..

  • JET TV tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zürafanın Kafasını Cama Sıkıştıran Kadın 00:28

Zürafanın Kafasını Cama Sıkıştıran Kadın

Sevimli ve uzun dostlarımızdan zürafa bir arabaya kafasını uzattı. Belki acıkmıştı belki de sadece ilgi istiyordu. İnsanlığın garip yüzü burada da kendini gösterdi efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Feridun Duzagac - Beni Birakma 04:16

Feridun Duzagac - Beni Birakma

Belki güneş bir gün bizim için doğar Belki korkuları hayallerimiz boğar O masal günü gelinceye kadar; susuyorum Susadıkça yüzün düşer aklıma Korkar oldum düşlemekten Adını anarım çoğalır sesim Konuşmaktan düşünmekten öz..

Burcu Güneş - Gül Kokusu 05:19

Burcu Güneş - Gül Kokusu

Burcu Güneş - Gül Kokusu Şarkı Sözü: Sen sevmeye yeltenmemişsin çocuk Belki de kendine güvenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemişsin çocuk Nefes almak yeter sanma yaşamayı öğrenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemi..

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Gökhan Özen - Sitemkar 03:45

Gökhan Özen - Sitemkar

Benle Çıktığın Yolu Benle Bitirmedin Benim Kara ünlerimi Göğüslemedin Ne Benimle Ağır Konuş Nede Beni Buna Mecbur Et Ben Sitemkar Değilim Ben Gül Dalı Değilim Eğileyim Ben Dana Ne Diyeyim Git Gözünü Seveyim Belki Bir Gün..

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video) 04:41

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kaç Ay Oldu Ne Haber Var Ne De Selam Yani O Kadar Mı El Olduk Nasıl Savrulduk Böyle Gelişin Gibi Gidişin De Görkemli Oldu Yani Gözde Sel Olduk İşte Öyle Gel Sen Unut Hadi Öyle Bir Gücün Varsa Keşke Herşey ..

Mustafa Ceceli - Bırakma 04:08

Mustafa Ceceli - Bırakma

Mustafa Ceceli Bırakma Şarkı Sözleri Hala şansımız var hala çok geç sayılmaz Ben hala olur diyorum hala, inatla Çekip gitmek en kolayı kalmak zor olduğundan dolayı Çıkmaz ki insanın aklından belkiler ihtimaller alayı Gi..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Sefa - Arada Kaldım 03:56

Sefa - Arada Kaldım

Yolun sonuna geldik, Tükettik gönlümüzün suretini. Hiç yoktan mı sahi, harcandı bitti, samimiyim çok da değerliydi.. Arada Kaldım, korkular baş ucumda Hafife aldım, belki aşk denen o kör yalana kandım. Çığlık çığlığa Ta..

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

Ali Tolga - Hadi Gülümse 03:26

Ali Tolga - Hadi Gülümse

Çok zaman geçti görüşmeyeli sevgilim Aklımdan hiç çıktın mı ki hiçbir an benim Belki beni yanlış anladın biraz kesin Ama en güzeli affet artık böyle bitmesin Aylar geçti günler sensiz açmıyor güller Yüzümdeki pişmanlığ..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..