#Suat suna belki müzik dinle

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

 Şeyma Subaşı: Acun Her Kadını Etkiler 01:23

Şeyma Subaşı: Acun Her Kadını Etkiler

Acun Ilıcalı ile eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, Elele dergisine verdiği röportajda Acun aşık olunmayacak insan değil. Acun her kadını etkiler dedi Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın ..

  • ANKA tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar  Gözlerimde Gece Oldu 03:52

Ebru Yaşar Gözlerimde Gece Oldu

Sevdanın ateşiyle ben bir daha yanmayacaktım Gözüm sende gönlüm sende Böyle kör olmayacaktım Sonra dönüp kendime lanet edip kızmayacaktım Aşk bende sen ellerde hayat geçmez Gözlerimde gece oldu Ne sevdi, ne unuttu..

Melih Görgün  14 Bahar 04:28

Melih Görgün 14 Bahar

Saçlarıma vurdu ayrılık ayları Bir seni çok sevdim Bir de baharları Bir seni özledim Bir seni bekledim Unuttum gidenleri Gidenler dönmüyor geri Yollarıma çıkma çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma bakarsan dayan..

Canlı Yayından Güzel Ses Araftayım 03:39

Canlı Yayından Güzel Ses Araftayım

Bugün yaşıyorsam yarın beni vuracak Aşk kokan yatağımın yalnız tarafı Biliyorum susacak bir yerde haklılığım. Ben de hata yaptımlara bırakıp lafı, Ben, sen yokken her yerde ya da hiçbir yerdeyim Merak edersen eğer nered..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Nur Fettahoğlu, İstanbul’dan Taşınıyor Mu 01:18

Nur Fettahoğlu, İstanbul’dan Taşınıyor Mu

Oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gece görüntülendi. Güzel oyuncu, İstanbul’dan taşınacağı yönünde çıkan haberler hakkında, Neden böyle bir şey yazdılar anlamadım. Biz sadece yazları oraya gidiyoruz. Belki ileride kızımın ..

  • BETA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi 05:41

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi

MALZEMELER 1 paket (200 ml) krema, 5-6 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 su bardağı pudra şekeri, 500 g Çilek (yıkanıp yaprakları temizlenmiş) + 10 adet Çilek, Süslemek için rendelenmiş hindistan cevizi ve Çilek. **..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 258 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Şenay Lambaoğlu - Aman Avcı 03:08

Şenay Lambaoğlu - Aman Avcı

Aman Avcı şarkı sözleri ile Aman avcı vurma beni Ben bu dağların ay balam maralıyam Maralıyam hem yaralı Avcı vurmuş ay balam yaralıyam Bir taş attım çaya düştü Çaydan bir çift ay balam suna uçtu Benim gönlüm sana..

Emel Sayın Kimdir? 03:50

Emel Sayın Kimdir?

Emel Sayın, 20 kasım 1945 tarihinde Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğmuştur. 1926'da Türkiye'ye gelen muhacir bir aile olan Suat ve Ahmet Sayın'ın 4 kız çocuklarından en büyüğüdür. Şenel, Fatoş ve Hülya adlarında kız karde..

Türkü Türkü Türkiyem 40.Bölüm 1:22:07

Türkü Türkü Türkiyem 40.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 40. bölümünde; Bedia Akartürk, Emrah Şahin ve Suat Çolak konuk edilmektedir. Programda ayrıca Ankara Radyosu THM Korosu yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.528 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amigos Meksika Hazinesi - Fragmanı 01:23

Amigos Meksika Hazinesi - Fragmanı

Amigos Meksika Hazinesi Fragmanı 11 Ağustos 2017 Sinemalarda . Oyuncular : Nami Esatgil, Hamit Demir, Kağan Öztop, A. Çağatay Özkan, Suat İnal..

Avenida  65 - Galatasaray  52 07:11

Avenida 65 - Galatasaray 52

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvası'nda Galatasaray ile Avenida karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Avenida 65-52 kazandı...

Arka Sokaklar - Suatın Cenazesinde Yürekler Yandı 04:04

Arka Sokaklar - Suatın Cenazesinde Yürekler Yandı

Arka Sokaklar 448. Bölüm'de; Suat'ın ölümüyle Hüsnü başta olmak üzere, bütün aile yasa büründü...

  • ANKA tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatay BŞB Galatasaray'ı Farklı Yendi 05:53

Hatay BŞB Galatasaray'ı Farklı Yendi

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvası A Grubu ikinci maçında Galatasaray ile Hatay Büyükşehir Belediyesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Hatay BŞB 80-63’lük skorla kazandı...

Rektör Günsel;Size Kıbrıs Türkleri Olarak Minnettarız 03:47

Rektör Günsel;Size Kıbrıs Türkleri Olarak Minnettarız

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel, Tokat'ta Kıbrıs Barış Harekatı gazilerini ziyaret ederek, “Size Kıbrıs Türkleri olarak minnettarız. Candan can vererek bir devlet bir Cumhuriyet kurdurdunuz” dedi...

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sütü Bozuk  Arzu Okay  Türk Filmi İzle 1:09:20

Sütü Bozuk Arzu Okay Türk Filmi İzle

Sütü Bozuk - Arzu Okay (1976 - 69 dk) Erkekleri ağına düşürüp, onları sömüren kötü kadının öyküsü. Yapım: 1976 - Türkiye Tür: Dram Yönetmen: İrfan Atasoy Oyuncular: Arzu Okay, Tuncer Necmioğlu, Ünsal Emre, Leman Akçate..

  • PengoTV tarafından
  • 32.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beton Mikseri Çarptığı Otomobili Böyle Sürükledi 01:01

Beton Mikseri Çarptığı Otomobili Böyle Sürükledi

Niğde'nin Suat Baykal Caddesi'nde kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada beton mikseri çarptığı arabayı sürükledi. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Otomobil sürücüsü kadın kazayı hafif..

Kıbrıs’ın En Büyük Camisinin Ana Kubbesi Tamamlandı 00:48

Kıbrıs’ın En Büyük Camisinin Ana Kubbesi Tamamlandı

Kıbrıs’ın en yüksek kapasiteli cami ünvanına sahip olan ve toplamda 10,000 kişinin aynı anda ibadet edebileceği Dr. Suat Günsel Cami’nin ana kubbesi tamamlandı...

KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler 11:28

KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler

9 Kas 2019 tarihinde yayınlandı Filmin Konusu: Bir aksiyon-komedi filmi olan Kolpaçino, birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenleri anlatıyor. Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, temposu ve kurgusuyla şaşırtıc..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..