#Suat suna belki müzik dinle

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:21

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzon'un köklü futbol kulüplerinden İdmangücü'nün eski başkanı Turgut Bülbüloğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cumartesi günü hayatını kaybeden Bülbüloğlu'nun cenazesi bugün Yeşilova Merkez Camii'sinde öğle namazına..

Derbinin Hakemi Belli Oldu 00:15

Derbinin Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çakır'ın yardımcıları ..

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı yayında! Ali çılgına dönüyor! Tekin'den babası Hüsnü'ye gelen sert sözler, sert cevap alıyor! Mesut, Selin ile girdiği tartışmada pnu kendine çekerek öpüyor! Hakan, cezaevinde arkadan s..

Gün Akşam Oldu 1974  Ümit Tokcan  Aysun Güven Türk Filmi İzle 1:23:16

Gün Akşam Oldu 1974 Ümit Tokcan Aysun Güven Türk Filmi İzle

Film, uyuşturucu ve kumar bataklığına saplanan bir gencin hikâyesini konu alır. Emre, mütedeyyin ve zengin bir ailenin çocuğudur. Babası Kerim ile beraber çalıştıkları bir ticarethaneleri vardır. Nişanlısı Meral ile evli..

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle 1:13:47

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir ailenin iflasla başlayan çöküşü anlatılır. Osman’ın ailesi ani bir iflasla altüst olur. O vakte kadar müreffeh bir hayat yaşamışlardır. Baba Suat’ın tek çaresi ağabeyinden yardım istemektir. Ancak a..

Kaptan 1984 Türk Filmi İzle 1:28:34

Kaptan 1984 Türk Filmi İzle

Konusu : Uçarı ve birazda hovarda olan Orhan kaptanın gemisine,geç ödenen bir senet yüzünden haciz gelir.Borçlandığı adam kasabanın zengin eşrafından biridir.Orhan kaptan gemisini hacizden kurtarmak için kamyonetiyle yo..

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle 1:29:56

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : İsmail, eşinden ayrıldıktan sonra son parasıyla İstanbul’dan Malatya’da bulunan arkadaşları Selim ve Tolga’nın yanına gider. Selim yalanlarla kariyer peşinde koşan, Tolga ise üniversite mezunu olmasına rağmen b..

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 10 ay önce
Meghan Trainor - All About That Bass 03:09

Meghan Trainor - All About That Bass

All About That Bass Because you know I'm all about that bass, 'Bout that bass 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bo..

  • PengoTV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Delia Rus - Tatuaj Pe Inima 03:25

Delia Rus - Tatuaj Pe Inima

Şarkı Sözleri Nu-i deloc semipermanent In gandul meu esti mereu prezent Nu ne pasa de nimic si de nimeni Tu si cu mine Ma citesti rand dupa rand Nu mai stiu clar de cand pana cand Tot ce vreau e sa nu se termine Tu si cu..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Chef De Chef - E Chef Mare (Çikalata) - Çikolata Çikita 04:33

Chef De Chef - E Chef Mare (Çikalata) - Çikolata Çikita

Atentiune naziune Intra Guta in actiune Si nu este singurel Are si leii cu el Chef de Chef vreau sa se stie Cea mai tare melodie Sa inceapa cheful(Sa inceapa cheful) Azi e mare chef Cheful ce-l mai mare Va spun ca o sa ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.710 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Toki No Tabibito 04:14

Barış Manço - Toki No Tabibito

Atsui kaze ga mau Inishie no machi Motome au made shiranu furi Ahh, yuuwaku no Toki wa meguri furui kioku no koi ni Yurete ukabu omokage usure Ah-ah, wander in the dream For echo of your scream Yume no tabibito..

Davaro  Cendermeler Cendermeler 03:39

Davaro Cendermeler Cendermeler

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Memo, kanlısı Sülo'yu köy meydanında öldürmüş ve Cano'suna kavuşmuştur. Gerdeğe girmek için can atmaktadır. Memo'nun gerdek h..

Davaro  Ne Cahil Karı Yav Kemal Sunal & Adile Naşit 00:46

Davaro Ne Cahil Karı Yav Kemal Sunal & Adile Naşit

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Memo Cano'suna kavuşmuş ve gerdeğe girmek için can atmaktadır. Annesi Hano Ana ise bir türlü onları yalnız bırakmaz...

Davaro  Ölürsem Kabrime Gelme İstemem 01:48

Davaro Ölürsem Kabrime Gelme İstemem

Kemal Sunal, Şener Şen , Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı, Davaro filmin en duygusal sahnelerinden biridir. Memo, Cano'sunu özlemiştir ve o yürek yangınıyla Ölürsem Kabrime Gelme şarkısını söyl..

Zübük Komik Sahne 01:41

Zübük Komik Sahne

Kemal SUNAL'ın en komik serisi Zübük. -Namaz Kılmıyor imdat istiyor! -Nasıl bagırıyor şuna bak! -Bittimi ulan namazın :)))..

Sabun Düştü Arada Bul Gol Kralı 02:54

Sabun Düştü Arada Bul Gol Kralı

Yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlendiği başrollerini rahmetli Kemal Sunal ve Suna Yıldızoğlu'nun rol aldığı 1980 yapımı 'Gol Kralı' filminden gülümseten bir sahne...

Arşiv Sanat 39.Bölüm 41:13

Arşiv Sanat 39.Bölüm

Evren Yiğit'in sunuculuğunu yaptığı programın 39. bölümünde; Suna Kan konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  Zulme Rıza Zulümdür 01:58

Erdoğan Zulme Rıza Zulümdür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atlantik Konseyi Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 25 milyar dolar harcanarak 3 milyon Suriyeli sığınmacının Türkiye'de barındırıldığını ifade etti. AB'nin ve BM'nin verilen sözleri yerine..

Palet 6.Bölüm İzle 1:00:08

Palet 6.Bölüm İzle

Zeynep Oral'ın sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; Suna Kan konuk edilmektedir. Programda ayrıca çizgi filmlere, endonezyalı bir ailenin yaşantısına ve Erol Büyükburç'un sevilen şarkılarına yer verilmektedir...

Despacito 01:31

Despacito"ya Tutkun Kızın Dansı

Son dönem izlediğim en muazzam 'kendini iyi hisset' videosu. Luis Fonsi'nin Despacito suna tutkun Yana'ya, babasının tatlı emrivâkisi :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuru Ciltler İçin Sarkma Ve Kırışıklık Maskesi 04:44

Kuru Ciltler İçin Sarkma Ve Kırışıklık Maskesi

Suna Dumankaya'dan kuru ciltler için yaşlılık karşıtı özel maske tarifi.....

  • NABIZ tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göz Altı Kırışıklıkları İçin Maske Tarifi 02:43

Göz Altı Kırışıklıkları İçin Maske Tarifi

Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya göz altı kırışıklıkları için maske tarifi verdi.....

  • NABIZ tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivilcelere Doğal Maske 01:14

Sivilcelere Doğal Maske

Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya'dan sivilcelere doğal maske tarifi...

  • NABIZ tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivilceler İçin Doğal Çözüm 01:27

Sivilceler İçin Doğal Çözüm

Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya: Sivilcelerin nedeni stres ve yediklerimizdir...

  • NABIZ tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızgın Delikanlı 1964 Türk Filmi İzle 1:40:12

Kızgın Delikanlı 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Yalancı şahitler aracılığıyla hazineden çalınmış topraklar üzerine oturan bir aileyle, toprağın gerçek sahibi olan köylülerin çatışma öyküsü. Yıl : 1964 Tür : Dram Senaryo : Vedat Türkali Yönetmen : Ertem Göre..