#Sunucu merve yıldırımdan yürek hoplatan frikik

Hareket Seki̇z Fi̇lmi̇ni̇n Oyuncularından Güldüren Semi̇ner 09:13

Hareket Seki̇z Fi̇lmi̇ni̇n Oyuncularından Güldüren Semi̇ner

Başarılı Sunucu İlkay Buharalı Ve Magazin Duayeni Ali Eyüboğlu'nun Çarpıcı Yorumlarıyla Magazin Noteri, haftada İki Gün YouTube Ekranında İzleyicisiyle Buluşuyor. Bu Hafta Hareket Sekiz Filminin Oyuncularıyla Birlikteyiz..

  • BETA tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülben Ergen Diyarbakır Bismil Anaokulu Açılışı 20:05

Gülben Ergen Diyarbakır Bismil Anaokulu Açılışı

Başarılı Sunucu İlkay Buharalı Ve Magazin Duayeni Ali Eyüboğlu'nun Çarpıcı Yorumlarıyla Magazin Noteri, haftada İki Gün YouTube Ekranında İzleyicisiyle Buluşuyor. Bu Haftaki Konuğumuz Gülben Ergen...

  • BETA tarafından
  • 228 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülben’i̇n Hayatına Gi̇ren Tüm Erkekler Tepetaklak Oluyor 04:38

Gülben’i̇n Hayatına Gi̇ren Tüm Erkekler Tepetaklak Oluyor

Başarılı Sunucu İlkay Buharalı Ve Magazin Duayeni Ali Eyüboğlu'nun Çarpıcı Yorumlarıyla Magazin Noteri, haftada İki Gün YouTube Ekranında İzleyicisiyle Buluşuyor...

  • BETA tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kerem Bürsin ödül törenini terk etti! 01:54

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti!

ÜNLÜ OYUNCU KEREM BÜRSİN, BİR ÜNİVERSİTE TARAFINDAN 2020'NİN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ,...TÖRENE DAMGASINI VURANSA ÖDÜL DEĞİL SONRASINDA YAŞANANLAR OLDU... SUNUCU BAY J, KEREM BÜRSİN'İN DİZİLERİNDE BÖLÜ..

“İfşa görüntünüz var” deyip… 02:28

“İfşa görüntünüz var” deyip…

Telefonlara gelen dolandırıcılık mesajlarının bir kurbanı da manken ve sunucu Elif Ece Uzun oldu. Mesaja tıkladı başına gelmeyen kalmadı...

ECE ERKEN- TEHDİT EDİLİYORUM! 02:52

ECE ERKEN- TEHDİT EDİLİYORUM!

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de sahibi olduğu restoranda 27 Ocak akşamı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Mahmutyazıcıoğlu’nun vefatının ardından miras kavgası yaşanıyor. R..

Konuşanlar 148. Bölüm Tanıtımı 02:34

Konuşanlar 148. Bölüm Tanıtımı

Bu sohbet bildiklerinizden çok farklı. Her insan farklı bir hikaye, her hikaye farklı bir kahkaha. Hasan Can Kaya önce konuşanları seçiyor ardından birbirinden ilginç sorularla eğlence katlanarak artıyor. Kanala abone ol..

Onur Akin - Geceyi Sana Yazdim 04:55

Onur Akin - Geceyi Sana Yazdim

Geceyi sana yazdım, sızımı sana Tutuldum, küsen sesine, tenine tutuldum Çaktım ateşi sesime, ateşi tenime Hay aydınlık sana yandım, gülen yüzüne Yandım, yanarım sana Sensizim, sana koştum iklimler boyu Uykular, ya..

  • PengoTV tarafından
  • 3.423 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 05:59

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı ( Ever since Istanbul is Istanbul ) Lyrics İstanbul İstanbul Olalı Söz-Müzik: Sezen Aksu Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk 04:31

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk

Atacaksan küçük at bari, Yalanları yerim o zaman, Takacaksan elleri koluna bu aşk nasıl derim o zaman? Sevdiğimi bildiğini, hayatımı sildiğimi Şu bedenden geçtiğimi bir çözemedin sen Nasıl çekip gittiğine İnanmadım bitt..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze 03:20

Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze

Çayır Çimen Geze Geze Isparta-Nazife İzzet-Muzaffer Sarısözen Çayır Çimen Geze Geze (Of Of) Oldum Ben Bir Geveze Kızına Meyil Verdim Darılma Hanım Teyze (Of Ninem Of) Pencereden Kuş Uçtu (Of Of) Yandı Yürek ..

Suriyeli Çocuk: 00:58

Suriyeli Çocuk: "Biz Beşşar'a Ne Yaptık.

beşar esedin kendi halkına yaptıgı zulüm gözler önünde sizlerin Allah yar ve yardımcısı olsun..

En Korkunç Roller Coasterlardan Biri Gravity Max! 06:14

En Korkunç Roller Coasterlardan Biri Gravity Max!

Japonya'da bulunan Gravity Max'e binmek yürek ister!..

  • JokerS tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Serdar Ortaç - Ayrılmam 03:44

Serdar Ortaç - Ayrılmam

Gururla harcadım elimde kalanı Çiçekler aldım sarmadı yaramı Acı bile kendine getiriyor adamı Bir dikili ağacım yok İyileri yakacak, kötülere bakacak Daha iyi çıktımı, beni bile satacak Yolun ötesinden yüreğime akacak A..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Bengü - Gezegen 04:49

Bengü - Gezegen

Bıktım bu yalnızlıklardan, Sebepsiz haksızlıklardan, Zorunlu ayrılıklardan… Gereksiz çekip gitmekle, Dert üstüne dert bindirmekle, Kırılmış kalp hırsızlardan... Ne inancım kaldı bu aşka, Ne de sancım var, Ne in..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm _Adıyaman_ 45:17

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm _Adıyaman_

lezzet yolculuğu adıyaman Google Reklamları ABONE OL! Cesur Yürek Resmi Kanal 0:02 / 45:17 Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm Adıyaman Show TV Show TV Abone ol620 B Ekle Paylaş Daha fazla 6.863 görünt..

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Edip Akbayram - Seni Seven Öldü (Haberin Varmı) 04:26

Edip Akbayram - Seni Seven Öldü (Haberin Varmı)

Ay karanlık gecelerim gündüzüm olmuyor Dalımda solmuş güllerim filiz vermiyor Elim kolum işe güce varıp gitmiyor Gözlerimden ferim sönmüş haberin var mı? Haberin varmı? Haberin var mı? Seni seven öldü zalım haberin var ..

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner 04:57

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner

Kaç ışık söndü gözbebeğimde.. Kaç soluk kesildi.. Kaç umut asıldı.. Bilmem bahar nasıldı bu şehirde.. Tam yürek erişmişken nazlı hayale.. Hakkımda ferman düşüp.. Başımıza üşüşüp.. Derdime tuz basıldı bu şehirde.. ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım 04:58

Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım

Yaz haydi yaz Yaz futbolun tarihini Kupaya giden bu yollarda İnlet yerleri gökleri Gol haydi gol gol gol! Türkiye’m göster kendini Tek yürek olduk yanındayız Durma coştur gönülleri Rap: İmkansız gelen zaferlerle doğdu ..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Ajdar  şarkısı 02:41

Ajdar şarkısı

Nane nane nane nan na na nane, Nane nane nane nan na na nane, Nane şekeri, bu ne bahane, Şahaneyim ben bundan sana ne... Yıldız düştü gökten, Yürek yandı birden, Unutmadın sen de, unutmadı alem... Nane nane nane ..

Acıklı Yeşilçam Sahneleri 02:33

Acıklı Yeşilçam Sahneleri

Yeşilçamın yürek burkan sahneleri.....

Davaro  Ölürsem Kabrime Gelme İstemem 01:48

Davaro Ölürsem Kabrime Gelme İstemem

Kemal Sunal, Şener Şen , Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı, Davaro filmin en duygusal sahnelerinden biridir. Memo, Cano'sunu özlemiştir ve o yürek yangınıyla Ölürsem Kabrime Gelme şarkısını söyl..