#Super drags

Besiktas vs Lyon 2-1 Maç Özeti  (20.04.2017) 03:05

Besiktas vs Lyon 2-1 Maç Özeti (20.04.2017)

Besiktas vs Lyon 2-1 Maç Özeti Hemen İzleyin Süper Maç..

Güzel Türk Düğün 04:44

Güzel Türk Düğün

Süper düğün...

Ebru Gündeş & İbrahim Tatlıses - Ben İnsan Değilmiyim 04:00

Ebru Gündeş & İbrahim Tatlıses - Ben İnsan Değilmiyim

Ebru Gündes, çok begendim bir ses, harika yorumu ve düetiyle, Ibrahim Tatlises ile beraber Ibo Show programinda Ben Insan Degilmiyim sarkisini seslendirdi. Super yorum!..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.522 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalyaspor - Trabzonspor Maç Özeti İzle 3-0 04:17

Antalyaspor - Trabzonspor Maç Özeti İzle 3-0

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Bordo mavili ekip bu sonuçla puanını 47'ye yükselterek 5. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. 43. puanda kalan Antalyaspor ise 6..

Gençlerbirliği - Kayserispor 2 - 1 Maç Özetİ İzle 02:55

Gençlerbirliği - Kayserispor 2 - 1 Maç Özetİ İzle

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Bordo mavili ekip bu sonuçla puanını 47'ye yükselterek 5. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. 43. puanda kalan Antalyaspor ise 6..

Akhisar Bld.Spor-5-1-Bursaspor-Maç Özeti  İzle 03:24

Akhisar Bld.Spor-5-1-Bursaspor-Maç Özeti İzle

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Akhisar Belediyespor, sahasında konuk ettiği Bursaspor’u 5-1 mağlup etti. Oldukça hızlı başlayan mücadelede ilk golü 13 dakikada bulan Bursaspor, daha sonra rakibinin ataklarına dire..

Beşiktaş 3 2 Adanaspor Maç Özeti İzle 04:33

Beşiktaş 3 2 Adanaspor Maç Özeti İzle

24/04/2017 ‘de Türkiye Spor Toto Süper Lig ‘de oynanan Beşiktaş – Adanaspor maçında; Ev sahibi Beşiktaş maça hızlı basladı ilk dakikalarda gol bulmasına ragmen konuk takım buna karsılık verdi ve ilk yarı 1-1 ile sonuclan..

Kürtçe İngilizce Düet Tiklanma Rekoru 2017 I Got You 03:08

Kürtçe İngilizce Düet Tiklanma Rekoru 2017 I Got You

Bu video rekora gidiyor,cahit demirci süper düet:BİTLİSLİ HOZAN CAHİT DEMİRCİ feat Bebe Rexha - I Got You I Got You I can see you hurtin' I've been through the same thing Baby don't you worry I got you I just wanna kn..

  • PengoTV tarafından
  • 5.805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 3-2 Adanaspor Gol: Dusko Tosic İzle 00:31

Beşiktaş 3-2 Adanaspor Gol: Dusko Tosic İzle

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, Adanaspor karşısında 80. dakikada Tosic'in attığı golle 3-2 öne geçti...

Ceylan Fenerbahçe Şarkısı (1997) 01:40

Ceylan Fenerbahçe Şarkısı (1997)

Ceylan'dan beyin yakan Fenerbahçe şarkısı. Hangi kafayla yapılmış belirsiz. Bu şarkıdan sonra Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon oldu Uefa Süper Kupayı aldı...

Özbek'ten Florya'ya Moral Ziyareti 00:45

Özbek'ten Florya'ya Moral Ziyareti

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen sarı-kırmızılı futbol takımına moral ziyaretinde bulundu. Özbek, Lig yeniden başlıyormuş gibi ayağa k..

Sivasspor 2-0 Giresunspor - Maç Özeti İzle 02:39

Sivasspor 2-0 Giresunspor - Maç Özeti İzle

TFF 1. Lig'de 30. hafta maçında Sivasspor sahasında ağırladığı Giresunspor'u 2-0 yendi. TFF 1. Lig'de şampiyonluk yarışı - Hangi takımlar Süper Lig'e çıkacak? TFF 1. Lig'de 54 puanla lider Yeni Malatyaspor'un bir maçı..

Kayserispor 3-0 Aytemiz Alanyaspor Maç Özeti İzle 03:10

Kayserispor 3-0 Aytemiz Alanyaspor Maç Özeti İzle

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti...

 Kasımpaşa 0-2 Akhisar Bld.Spor  Maç Özeti İzle 03:14

Kasımpaşa 0-2 Akhisar Bld.Spor Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de Türkiye Spor Toto Süper Lig ‘de oynanan Kasımpaşa – Akhisar Belediyespor maçında; İlk yarıda gol sesi cıkmazken Konuk takım Akhisar Belediyespor ikinci yarıya hızlı baslıyarak 2 gol buldu ikinci yarıda ve ..

 Adanaspor 2-5 Antalyaspor Maç Özeti İzle 04:19

Adanaspor 2-5 Antalyaspor Maç Özeti İzle

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, deplasmanda karşılaştığı Adanaspor'u 5-2 mağlup etti. Bu sonucun ardından kırmızı beyazlı takım, puanını 46 yaparak Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürdü. Ev sahi..

Bilgisayar Oyunlarının Irzına Geçmek 01:56

Bilgisayar Oyunlarının Irzına Geçmek

Playstation'ın ırzına geçen abimiz gazını alamayıp Crazy Taxi, Süper Mario, Doom gibi hepimizin bir dönem oynadığı oyunlara saldırmaya başlamış ve yine kendisine benzetmeyi başarmış...

  • JET TV tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
T.I. - Feat. Iggy Azalea - No Mediocre 03:22

T.I. - Feat. Iggy Azalea - No Mediocre

Hook: T.I.] All I fuck bad bitches, I don't want no mediocre ho Don't want no mediocre, I don't want no mediocre, no! Bad bitches only, ain't no mediocre ho Don't want no mediocre, I won't hit no mediocre, yeah Bad bitch..

 Aytemiz Alanyaspor 3-0 Kayserispor Maç Özeti İzle 04:24

Aytemiz Alanyaspor 3-0 Kayserispor Maç Özeti İzle

Mesut Bakkal'la ilk maçına çıkan Kayserispor, altı maçlık galibiyet hasretine son verdi. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip mücadeleyi 3-0 kazandı. Sergen..

Kaleye Bakmadan Golü Attı 00:56

Kaleye Bakmadan Golü Attı

Bundesliga'da oynanan Wolfsburg-Hoffenheim maçında Roberto Firmino's şık bir gole imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız İsim Korkuttu İzle 00:21

Yıldız İsim Korkuttu İzle

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda Eren Derdiyok, Koray'la girdiği mücadelede yerde kald..

Talisca Derbiye Hazırlanıyor İzle 00:27

Talisca Derbiye Hazırlanıyor İzle

Spor Toto Süper Lig 30. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda Talisca takım arkadaşını çalımlayarak şık bir gol attı!..

Beşiktaş Derbiye Demba Ba İle Çıkarsa İzle 01:27

Beşiktaş Derbiye Demba Ba İle Çıkarsa İzle

Beşiktaş ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya gelecek. Yazarımız Serkan Akcan, karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu ve eğer Demba Ba sağlıklıysa Şenol hocanın sahaya onu sürmesi gere..

Ronaldo Yine Tarih Yazdı İzle 01:28

Ronaldo Yine Tarih Yazdı İzle

İspanyol ekiplerinin karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, evinde Atletico Madrid'i 3-0 yenerken maça Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo damgasını vurdu. Hat-trick yapan..

İşte Atiba'nın Son Durumu İzle 01:44

İşte Atiba'nın Son Durumu İzle

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 7 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana tedavisi süren Atiba Hutchinson ka..

Gaziantep Basketbol  Halk Enerji Ted Ankara İzle 01:53

Gaziantep Basketbol Halk Enerji Ted Ankara İzle

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 28. Hafta..

Advocaat'ın Zor Tercihi İzle 01:04

Advocaat'ın Zor Tercihi İzle

Fenerbahçe'de Beşiktaş maçının hazırlıkları sürüyor. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Dick Advocaat, bir yandan sakat oyuncular Hasan Ali Kaldırım, Jeremain Lens ve Simon Kjaer'den iyi haber beklerken, bir yandan da ..

Beşiktaş'ta Hedef Taison İzle 01:21

Beşiktaş'ta Hedef Taison İzle

Spor Toto Süper Lig'de bitime 5 hafta kala şampiyonluk yarışına devam eden Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Bir süre önce Palmeiras'dan Dudu için girişimlerde bulunan yönetim, Shakhtar Done..

Cenk Tosun'a İlginç Benzetme İzle 02:35

Cenk Tosun'a İlginç Benzetme İzle

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Vodafone Arena'da Fenerbahçe'yi konuk edecek. Maç öncesi NTV Spor'da konuşan yazarımız Mehmet Demirkol, siyah-beyazlı takımın başarılı forveti Cenk Tosun'un performansı hak..

Derbi Öncesi Seferberlik İzle 01:04

Derbi Öncesi Seferberlik İzle

Fenerbahçe'de Beşiktaş ile Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak derbi öncesi Jeremain Lens seferberliği yaşanıyor. Derbide sağ kanatta Lens'e forma vermek isteyen teknik direktör Dirk Advocaat, yıldız oyunc..

Beşiktaş'ı Favori Yapan 2 Faktör İzle 00:52

Beşiktaş'ı Favori Yapan 2 Faktör İzle

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, Medipol Başakşehir deplasmanına konuk olacak. Maç öncesi Fanatik WEB TV'ye yorumlarını aktaran yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş, Medipol Başakşehir karşısında favori dedi...