#Suriyedeki iç savaşın ardından

Şırnak Yeniden Yapılıyor 04:29

Şırnak Yeniden Yapılıyor

Şırnak Yeniden Yapılıyor Asker ve polislerimiz tarafından PKK terör örgütüne yönelik 82 gün süren operasyonların ardından Şırnak'ta hayat normale dönüyor. Büyük yıkımın yaşandığı kentte 2 bin 44 bina yıkılırken, yerine ..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Dolar_TL 3.29'u Aşarak Rekora Yaklaştı 00:47

Dolar_TL 3.29'u Aşarak Rekora Yaklaştı

Dolar_TL 3.29'u Aşarak Rekora Yaklaştı..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon 02:07

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon Adana'da, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ üyesi olduğu ö..

Aleyna Tilki Konserine Bombalı Saldırı (Olay Anı) 01:12

Aleyna Tilki Konserine Bombalı Saldırı (Olay Anı)

Aleyna Tilki'nin Diyarbakır'da verdiği konser esnasında patlamalar meydana geldi. Art arda patlayan bombaların ardından konser alanında kargaşa yaşandı. 8 kişi yaralandı. Olayda ses bombası kullanıldığı tahmin ediliyor. ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı 00:29

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı FETÖ soruşturması kapsamında Bursa merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonlarda 121 kişi gözaltına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince FETÖ/..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

AB Parlementosunun Skandal Kararına İngiltere'den Tepki 01:04

AB Parlementosunun Skandal Kararına İngiltere'den Tepki

vrupa Parlamentosu'nun skandal kararına İngiltere'den tepki Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasını öngören skandal tavsiye kararının ardından, İngiltere'den Türkiye'ye destek mesajı geldi. Dışiş..

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi  10 Hakim Ve Savcı Göz Altına Alındı 01:21

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi 10 Hakim Ve Savcı Göz Altına A

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 10 hakim ve savcı adliyeye sevk edildi. Edilinen bilgiye göre, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütül..

Yüzde 5000 Zamlanan İlacı 2 Dolar'a Mal Eden Lise Öğrencileri 01:30

Yüzde 5000 Zamlanan İlacı 2 Dolar'a Mal Eden Lise Öğrencileri

Avustralya’da bir grup lise öğrencisi, Daraprim adlı ilaca getirilen yüzde 5 binlik zammın ardından kolları sıvadı. Genç öğrenciler özellikle AIDS hastalarının kullandığı ilacın tek hapını 2 Dolar maliyetle üretmeyi başa..

  • Cowboy tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şangay Beşlisi 01:32

Şangay Beşlisi

Avrupa Birliği ile gerilen ilişkilerin ardından gündeme gelen Şangay Beşlisi tartışması sürerken, mikrofonu sokağa uzakttık. Bakalım konu ile ilgili sokakta ne dedikodular dönüyor...

The Rolling Stones'tan Kristen Stewart'lı Yeni Klip: Ride 'Em On Down 03:17

The Rolling Stones'tan Kristen Stewart'lı Yeni Klip: Ride 'Em On Down

The Rolling Stones2un 10 yılın ardından yayınlandığı yeni albümü Blue & Lonesome'tan çıkan ilk klip olan Ride ‘Em On Down'da ünlü oyuncu Kristen Stewart yer aldı. Klip asi ve özgür bir kadının yollarda geçen hikayesini a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğrencilerle Sohbet Etti 01:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğrencilerle Sohbet Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışın ardından sınıfları gezerek öğrencilerle ..

Chelsea Rakip Tanımıyor 05:50

Chelsea Rakip Tanımıyor

Premier Lig'de haftanın en önemli maçında Manchester City ile Chelsea karşı karşıya geldi. Dev maçı kazanan taraf ise 3-1 ile Chelsea olurken müsabakaya damgasını vuran isim 1 gol 1 de asist ile oynayan Costa oldu. Ma..

Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde 00:50

Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde

Türkiye ile İsrail ile arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından, İsrail'in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh pazartesi günü resmen görevine başladı. Naeh, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen kabul töreninde Cumhu..

Yunanistan 3 Darbeci Haini İade Edecek 02:27

Yunanistan 3 Darbeci Haini İade Edecek

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yunanistan'a kaçan darbeci askerlerden 3'ü için karar çıktı. Yunanistan firari üç askeri iade etme kararı verdi. Ayrıntıları A Haber muhabiri Manolis Kostidis aktardı...

Şenol Güneş Çıldırdı 00:20

Şenol Güneş Çıldırdı

Beşiktaş'ın skandal hakem kararlarıyla Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından Şenol Güneş sinirlerine hakim olamadı...

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Suriye ordusunun Halep'te ilerleyişi sürüyor 01:12

Suriye ordusunun Halep'te ilerleyişi sürüyor

Suriye ordusunun ve müttefiklerinin, Halep'in güneydoğusundaki ilerleyişi sürüyor. Bölgede bulunan sivil halkı da hedef alan bombardıman, pazar günü yoğun bir şekilde sürdü. Esad rejiminin, muhaliflerden geri aldığı ken..

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor 01:20

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarının ardından Türkiye genelinde bir günlük yas ilan edildi. Hükümet yetkilileri 30'u polis memuru toplamda 38 kişinin şehit olduğu saldırıda ilk bulguların PKK'ya işaret ..

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma 00:25

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma

İran Hava Yolları (İran Air) Boeing'le 16.6 milyar dolarlık anlaşmaya imza attı. 1979 Devrimi sonrası Washington'la diplomatik ilişkilerin kesilmesinden bu yana İran ilk kez Amerikalı firmadan uçak alıyor. 80 yolcu uçağı..

Yapışık Olarak Doğan Siyam İkizlerinin Ayrıldıktan Sonra Birbirleri ile İlk Karşılaşma Anları 01:16

Yapışık Olarak Doğan Siyam İkizlerinin Ayrıldıktan Sonra Birbirleri il

Birbirlerine yapışık olarak doğan Eva ve Erika Sandoval isimli 2 yaşındaki ikizler gerçekleşen başarılı operasyonun sonunda ayrıldılar. 6 aylık bir çalışma sürecinin ardından 18 saat süren bir operasyonla ayrılan ikizler..

  • Cowboy tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boğulmak Üzereyken Sudan Çıkarılan ve Kalp Masajı ile Yeniden Hayata Tutunan Sincap 01:31

Boğulmak Üzereyken Sudan Çıkarılan ve Kalp Masajı ile Yeniden Hayata T

Güzel kalpli insanın elinde yeniden hayata tutunan bir sincap... Suda boğulmak üzereyken kurtarılan ve ardından kalp masajı ile yeniden hayata tutunan sincabın o anları.....

  • PengoTV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Adıyaman 1:20:17

Davetsiz Misafir _ Adıyaman

Adıyaman’a konuk olan Turgay Başyayla, Adıyaman’ın birbirinden güzel lezzetlerinin ve türkülerinin izini sürüyor. İlk olarak yöre esnafından Adıyaman tavasının yapımını öğrenen Davetsiz Misafir, türküler eşliğinde yenile..

Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı 01:01

Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın şehir merkezinde bir grup dün gece Exarhia bölgesindeki Teknik Üniversitenin önünden geçmekte olan 3 troleybüse saldırdı. Troleybüsleri durdurarak yolcuları indiren grup Molotof kokteylle..

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_ 14:43

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_

Davetsiz Misafir bu hafta, en güzel öten horozların şehri Denizli'yi ekrana getiriyor. Denizli'nin Nikfer kasabasına giden Davetsiz Misafir, bölge halkının uçurtma tutkusunu yöresel türküler eşliğinde ekrana getiriyor...

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke 02:10

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke

Mısır'da yaptığı askeri darbenin ardından Cumhurbaşkanlığına gelen Abdülfettah Es Sisi yönetimi, aldığı yardım kesilince Suudi Arabistan yönetimine tehditlerde bulundu. Mısır basını yakın zamanda methiyeler düzdüğü Kral ..

Avrasya Tüneli’nde trafik yoğunluğu 02:56

Avrasya Tüneli’nde trafik yoğunluğu

Açılışının ardından ilgi gören Avrasya Tüneli’nde akşam saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu oluşmaya başlandı...