#Suriyedeki iç savaşın ardından

Hollanda ve Türkiye arasında diplomatik kriz derinleşiyor 01:36

Hollanda ve Türkiye arasında diplomatik kriz derinleşiyor

Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na uçuş izni vermemesinin ardından, iki ülke arasındaki diplomatik kriz derinleşti. Genel seçimler için çalışmalarını sürdüren Hollanda Başbakanı Mark Rutt, Cumhurbaşkanı ..

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek 01:08

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek

Güney Kore'de yolsuzluk skandalı nedeniyle Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin görevinden azledilmesi sonrası Ulusal Seçim Komisyonu en geç 9 Mayıs'a kadar sandığa gidileceğini açıkladı. Anayasa Mahkemesi'nin Park'ın devl..

Hollanda Temsilciliklerinde Son Durum 04:22

Hollanda Temsilciliklerinde Son Durum

Hollanda'nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Rotterdam'daki konsolosluk binasına girişinin engellenmesinin ardından, Hollanda'nın Türkiye temsilciliklerinde güvenlik önlemleri artırıldı...

İstanbul ve Ankara'da Hollanda'ya Büyük Tepki 00:59

İstanbul ve Ankara'da Hollanda'ya Büyük Tepki

Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş iznini iptal etmesi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya Rotterdam Başkonsolosluğu'na giriş izni vermemesinin ardından Türkiye'deki temsil..

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu 00:40

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu

İsrailli kız öğrencileri öldürdüğü için müebbet hapis cezasına çarptırılan Ürdünlü asker 20 yılın ardından tahliye edildi. Ahmed Daqamseh adındaki asker, Ürdün'ün kuzeyindeki köyünde sevinç gösterileriyle karşılandı. ..

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü 01:08

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü

Haiti'de bir otobüsün kalabalığın içine dalması sonucu en az 38 kişi hayatını kaybetti. Olayda çok sayıda kişi de yaralandı. Bölgesel sivil savunma koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, Gonaives kentinde bir yolcu ot..

Cristiano Ronaldo ve Ümmiye Koçak'tan Türk Telekom Reklamı! 01:00

Cristiano Ronaldo ve Ümmiye Koçak'tan Türk Telekom Reklamı!

Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo, “Ronaldo’ya Hız Lazım” temalı reklamın ardından şimdi de Ümmiye Koçak ile beraber “Sen Yeter Ki Hayal Et” reklamını çekti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Talimatı Verdi Hollanda İle o Anlaşma Fesh Ediliyor 01:55

Erdoğan Talimatı Verdi Hollanda İle o Anlaşma Fesh Ediliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda'nın diplomatik skandalının ardından, Rotterdam belediyesi ile İstanbul arasındaki kardeş şehir anlaşmasının tek taraflı feshedilmesi için talimat verdiğini açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı Erd..

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek 00:41

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek

Fas Kralı 6'ıncı Muhammed, hükumet kurma görevini Başbakan Abdulilah Benkiran'dan alıp aynı partiden başka bir milletvekiline vereceği açıkladı Kraliyet Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, mevcut siyasi tıkanıklığın g..

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir' 03:02

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir'

Seçimlerin ardından Hollanda'da siyasi hava nasıl, ülke içinde ve dışında beklentiler neler? Euronews muhabiri James Franey Algememeen Dagblad gazetesinden siyaset yorumcusu Wiert Duk'le konuştu *Wiert Duk:* Bu Mark Ru..

01:10

"Kuzey Kore'ye Karşı Stratejik Sabrımız Sona Erdi"

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Asya gezisi kapsamında, Japonya'nın ardından Güney Kore'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda vekaleten oturan Güney Kore Başbakanı Hwang Kyo-ahn ile bir araya..

 Las Palmas Villarreal 1-0 Maç Özeti 2017 00:57

Las Palmas Villarreal 1-0 Maç Özeti 2017

İspanya Primera Liginin 28. Haftasında Oynanan Las Palmas – Villarreal maçında; Ev sahibi Las Palmas konuk ettiği Villarreal karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında da skoru korumasını bildi, za..

Kısmetse Olur 386.Bölüm Fragmanı 00:52

Kısmetse Olur 386.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 18 Mart Cumartesi yeni bölüm fragmanında, Akın'ın program içindeyken başka bir kişiyle daha görüştüğü ortaya çıkıyor! Tuğçe büyük bir şok yaşıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe, Aykut Kocaman'la Anlaştı 04:54

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe, Aykut Kocaman'la Anlaştı

NTV Spor'un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Atiker Konyaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..

Paris'te Polis Şiddetine Karşı Protesto Eylemi 01:17

Paris'te Polis Şiddetine Karşı Protesto Eylemi

Fransa'nın başkenti Paris'te polis şiddetine karşı protesto eylemi düzenlendi. Yürüyüşe binlerce kişi katıldı. Barışçıl başlayan gösteride yüzü maskeli bir grup eylemci polisle çatıştı. Güvenlik güçleri kalabalığı kontro..

Kısmetse Olur 388.Bölüm Fragmanı 00:59

Kısmetse Olur 388.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 21 Mart Salı yeni bölüm fragmanında Emre, ona aday olan gelin adaylarından hangisine gönlünü kaptıracak? Gamze, Sevgican ve Farima Emre'nin gönlünü çalabilmek için nasıl bir ..

  • ANKA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milano Moda Haftası'nda Gucci esintisi 02:00

Milano Moda Haftası'nda Gucci esintisi

Milano Moda Haftası başladı. New York ve Londra’nın ardından modanın duayen isimleri 6 gün boyunca yeni koleksiyonlarını İtalya’nın moda başkentinde sergileyecek. 22 Şubat çarşamba günü Gucci’nin defilesi sergilendi. Gu..

İşte Benim Stilimde Yine Kriz!Nur Yerlitaş Ayrılıyor Mu? 03:00

İşte Benim Stilimde Yine Kriz!Nur Yerlitaş Ayrılıyor Mu?

Modacı Nur Yerlitaş, dün gece yapılan program çekimleri sonrası rahatsızlığını ileri sürerek, çekim yerinden ayrıldı ve doğruca hastaneye gitti. Yerlitaş, geçtiğimiz hafta da diğer jüri üyesi Ivana Sert'le tartışmış anca..

  • ANKA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur 389.Bölüm Fragmanı 01:05

Kısmetse Olur 389.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 22 Mart Çarşamba yeni bölüm fragmanında Emre'nin peşinde adayların mücadelesi kızışıyor. Akın - Tuğçe ilişkisine kesin yanıt ise Tuğçe cephesinden geliyor...

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Kore bu kez başaramadı 01:08

Kuzey Kore bu kez başaramadı

Kuzey Kore'nin yaptığı son füze denemesinin başarısız olduğu öne sürüldü. Mart ayı başında yaptığı başarılı füze denemeleriyle dikkat çeken Kuzey Kore, sabah saatlerinde yeni bir füze fırlattı. ABD ordusu, füzenin fırl..

Çocuklarını İşe Aldığı İçin İstifa Eden Fransa İçişleri Bakanı Görevini devretti 00:50

Çocuklarını İşe Aldığı İçin İstifa Eden Fransa İçişleri Bakanı Görevin

Fransa'da usulsüzlük skandalı nedeniyle istifa eden İçişleri Bakanı Bruno Le Roux düzenlenen törenle görevini devretti Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande tarafından atanan Matthias Fekl devir teslim töreninin ardınd..

Londra Saldırısı Sonrası İngiliz Parlamentosu Kapatıldı 01:02

Londra Saldırısı Sonrası İngiliz Parlamentosu Kapatıldı

Londra'da parlamento dışında saldırı gerçekleştiği sırada meclisin alt kanadı olan Avam Kamarası oturum halindeydi. Silah seslerinin duyulmasının ardından parlamento sözcüsü milletvekillerine kısa bir açıklama yaptıktan ..

May: 01:39

May: "Teröre boyun eğmeyeceğiz"

İngiltere Başbakanı Theresa May, Londra'daki saldırı sonrasında olağanüstü güvenlik toplantısı düzenledi. Toplantının ardından basın açıklaması yapan başbakan teröre teslim olmayacağız dedi, birlik ve beraberlik mesaj..

Kısmetse Olur 390.Bölüm Fragmanı 01:03

Kısmetse Olur 390.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 23 Mart Perşembe yeni bölüm fragmanında Aycan büyük bir kaybın acısını yaşıyor. Onur ise Aycan'a destek olarak ona teselli oluyor...

  • ANKA tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe Taraftarı İyi ki Doğdun Fatih Terim  Nostalji 00:22

Fenerbahçe Taraftarı İyi ki Doğdun Fatih Terim Nostalji

Fenerbahçe'nin tribün gruplarından Kill For You üyeleri Galatasaray'ı yendikleri maçın ardından Fatih Terim'e yaptıkları sürpriz uzun süre gündemden düşmemişti...

İşte FETÖ Almanya İttifakı 02:02

İşte FETÖ Almanya İttifakı

Alman istihbarat servisi BND'nin başkanı Bruno Kahl'ın skandal FETÖ açıklamasının ardından, BND'nin FETÖ ile Türkiye'ye karşı yaptığı işbirliği ortaya çıktı. FETÖ ve BND'nin önde gelen isimlerinin, Türkiye'nin Suriye'dek..

Kısmetse Olur 391.Bölüm Fragmanı 02:08

Kısmetse Olur 391.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 24 Mart Cuma yeni bölüm fragmanında, Onur, Aycan'ın köpeğinin ölmesi üzerine ona yeni bir köpek alıyor! Onur ve Aycan aşkı yeniden alevleniyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizem Karaca Burak Özçivit in Kara Sevda Dizisine Dahil Oldu! 00:40

Gizem Karaca Burak Özçivit in Kara Sevda Dizisine Dahil Oldu!

İçimdeki Fırtına dizisinin final kararının ardından güzel oyuncu Gizem Karaca Kara Sevda dizisine dahil oldu...

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek serbest bırakıldı 00:51

Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek serbest bırakıldı

Mısır'da 2011 yılındaki halk ayaklanması sonrası görevinden ayrılan devrik cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek 6 yıl hapis hayatının ardından serbest bırakıldı. Mübarek, yönetim karşıtı gösteriler sırasında yaşanan ölümlerden ..