#Suriyedeki iç savaşın ardından

Yıldız Tilbe'yi Irkçılıkla Suçladılar! Ortalık Çok Karışacak 10:34

Yıldız Tilbe'yi Irkçılıkla Suçladılar! Ortalık Çok Karışacak

Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi Yıldız Tilbenin bir yarışmacı için sarfettiği Türk olduğunu bilseydim, dönerdim açıkalamasının ardından ortalık fena karıştı...

  • ANKA tarafından
  • 541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı 01:11

Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı

Hakkari'nin ve Çukurca ilçesinin Irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından çıkan çatışma sonucu şehit düşen İlhan Sezer son yolculuğuna uğurlandı...

Suriye Sınırında Silah Sesleri 01:15

Suriye Sınırında Silah Sesleri

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu olan Suriye'nin Rasulayn ilçesinde akşam saatlerinde duyulan silah sesleri ilçede tedirginliğe neden oldu. Rasulayn'da akşam saatlerinde terör örgütü PYD tarafından uzun ..

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı! 00:39

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı!

Irak merkezi hükümetine bağlı güçlerin Kerkük kentinin tamamında kontrolü sağlamasının ardından tedirgin olan Peşmerge güçlerinin, Erbil'den yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan kontrol noktalarında mevzilerini güçlen..

Başbakan Yıldırım-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi 01:17

Başbakan Yıldırım-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Kılıçdaroğlu açıklama yaptı...

Minderden Kaçan Biz Olmayacağız 00:34

Minderden Kaçan Biz Olmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi...

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu 00:42

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu

Somali'de yaşanan terör saldırısının ardından başkent Mogadişu'da oynanan bir futbol maçında Somalililer birlik ve beraberlik görüntüsü sergiledi. Somali tarihinin en kanlı saldırısında 300 kişi hayatını kaybetmişti...

Gran Turismo Sport  Opening Trailer  PS4 03:04

Gran Turismo Sport Opening Trailer PS4

Although it remains in the background after a little Forza, Gran Turismo sport racing game with a renewed identity PS4 to make the most solid of everything. As usual, which will be presented to us by polyphony digital Gr..

  • BETA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatay'da Sahil Güvenlik Bölgesine Teröristlerden Saldırı 01:46

Hatay'da Sahil Güvenlik Bölgesine Teröristlerden Saldırı

Hatay Valiliği, Samandağ ilçesinde Sahil Güvenlik karakoluna bölücü terör örgütü mensubu oldukları değerlendirilen şahıs veya şahıslarca taciz ateşi açılmasının ardından çıkan çatışmada 1 güvenlik görevlisinin yaralandığ..

Kerem'den Çarpıcı Sözler  Şimdi mi Akıllarına Geldim 01:03

Kerem'den Çarpıcı Sözler Şimdi mi Akıllarına Geldim

Hoffenheim'ın dün akşam Medipol Başakşehir'i 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Hoffenheim forması giyen Türk asıllı futbolcu Kerem Demirbay beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu...

Star Wars Battlefront 2 Single Player Trailer 01:50

Star Wars Battlefront 2 Single Player Trailer

Ignite the inferno and burn the Rebellion to the ground in Star Wars Battlefront 2's single-player campaign. Take on the role of Commander Iden Versio in a story following the destruction of the Death Star II and the dea..

  • BETA tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Gazeteciler Kerkük'te Çatışmanın Ortasında Kaldı! 01:08

Türk Gazeteciler Kerkük'te Çatışmanın Ortasında Kaldı!

Irak güvenlik güçlerinin Kerkük'ün Altunköprü kasabasında kontrolü sağlamasının ardından Peşmergelerin konuşlandığı mevzilere yaklaşmasıyla çatışma başladı. Şiddetli çatışmadan çıkan şarapnel parçaları, askeri hareketlil..

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü! 00:21

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü!

Korkunç olay Brezilya'da meydana geldi. Bir adam, üvey babasını sokak ortasında darp etmeye başladı. Yere düşen adamın kafasına defalarca sopayla vuran öfkeli adam adam ardından koşarak olay yerinden kaçtı. Onlarca kişin..

Traktör Kadını Böyle Ezdi 01:00

Traktör Kadını Böyle Ezdi

Yolda yürüyen kadını ezen vicdansız traktör şoförü arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Görüntülerde bir kadın yolda yürürken görülüyor. Daha sonra birden ana yola dalan bir traktör yolun karşısına geçmeye çal..

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi 00:48

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanlarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek’ten döndü. Bosna dönüşünde kendisini..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AB Türkiye Fonlarında Kesintiye Gidiyor 01:11

AB Türkiye Fonlarında Kesintiye Gidiyor

Avrupa Birliği Devlet Liderleri Zirvesi'nin ana gündem maddelerinden biri de Türkiye oldu. AB katılım müzakeresinde olan ülkelere çeşitli fonlar sağlıyor ancak son dönemde yaşanan gelişmelerin ardından Türkiye'nin fonlar..

Valencia Eski Günlerindeki Gibi 4-0 Özet 03:18

Valencia Eski Günlerindeki Gibi 4-0 Özet

Valencia'nın LaLiga'daki müthiş gidişi sürüyor... Sevilla'yı konuk eden Yarasalar rakibini 4-0 mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini aldı... Valencia'ya galibiyet gollerini getiren isimler Gonçalo Guedes (2), Simone Za..

Gaspçılar Neye Uğradığını Şaşırdı 00:37

Gaspçılar Neye Uğradığını Şaşırdı

Şili'de meydana gelen olayda, bir otomobildeki 4 gaspçı, arabasına binen adamı gözüne kestiriyor. Adamı darp eden saldırganlar ardından adamın arabasını çalmaya çalışıyor. Gaspçıların saldırısına uğrayan adamın yardımına..

Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta 04:05

Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta

Sanatçı: Flo Rida Albüm: Wild Ones Çıkış tarihi: 2012 Adaylıklar: En İyi Video Klip Dalında Dünya Müzik Ödülü, Diğer Türler: Pop, Hip-hop/Rap David Pierre Guetta, Fransız DJ ve prodüktör. 1980 ve 90'larda kulüplerde DJ'..

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Görevinden İstifa Etti 01:17

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Görevinden İstifa Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanlarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe görevinden istifa etti...

Ece Erken, Nazım Torbaoğlu'yla Aşk Yaşıyor mu İlk Kez Konuştu 02:12

Ece Erken, Nazım Torbaoğlu'yla Aşk Yaşıyor mu İlk Kez Konuştu

Ece Erken, daha önce aşk yaşadığı Nazım Torbaoğlu'nun evli olduğunun ortaya çıkmasının ardından ilşkisini bitirmişti.Ece Erken Aşk Yaşıyor mu İlk Kez Konuştu....

  • ANKA tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küçükçekmece'de Bir Aileyi Evinde Ziyaret Etti 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küçükçekmece'de Bir Aileyi Evinde Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki programının ardından Küçükçekmece'de bir aileyi evinde ziyaret etti...

İşçiler Ayının Hayatını Kurtardı 01:00

İşçiler Ayının Hayatını Kurtardı

Bingöl'de doğada yiyecek bulmakta güçlük çeken ayı, yiyecek bulmak için ilçenin çöplüğüne indi. Burada bulduğu tenekeye kafasını sokarak yiyecek arayan ayının başı, teneke kutuya sıkıştı. Kiğı Barajı'nda çalışan işçiler,..

Kısasa Kısas! Türkiye'den Almanya'ya Misilleme 01:46

Kısasa Kısas! Türkiye'den Almanya'ya Misilleme

Türkiye’den Almanya’ya giden yolcuların Münih Havalimanında köpekle aranmasının ardından mütekabiliyet uygulaması kapsamında Almanya’dan Türkiye’ye giriş yapan yolcular Atatürk Havalimanında köpekle arandı...

İstanbul Trafiğinde Yağmur Yoğunluğu 01:03

İstanbul Trafiğinde Yağmur Yoğunluğu

İstanbul'da il genelinde yağış etkili olurken, yağışın iş çıkışı saatine denk gelmesi birçok yerde yoğun trafik oluşturdu. Yağmurun etkisini arttırdığı kent genelinde oluşan yoğun trafik drone ile havadan görüntülendi. M..

Erkin Koray - Sevince 05:02

Erkin Koray - Sevince

sevince sevince sevince durma durma koş ardından zaman yoktur git aşkı iste ondan sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan oo ..

  • Aliokan tarafından
  • 1.681 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle 2:21:18

Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle

Yenilmezler Ultron Cagi The Avengers: Age of Ultron Özet ve Detaylar İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Man, Kaptan..

  • Film İzle tarafından
  • 29.976 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Star Wars Battlefront 2  Single Player Trailer PS4 01:38

Star Wars Battlefront 2 Single Player Trailer PS4

Ignite the inferno and burn the Rebellion to the ground in Star Wars Battlefront 2's single-player campaign. Take on the role of Commander Iden Versio in a story following the destruction of the Death Star II and the dea..

  • BETA tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce