#Suriyedeki iç savaşın ardından

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı 00:26

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı

Başbakan Binali Yıldırım, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev'le bir araya geldi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Mirziyoyev, Çırağan Sarayı'nın balkonuna geçti. Yıldırım ve Mirziyoyev, balkondan İstanbul Boğazı'n..

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu 01:28

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 31 kilo 850 gram eroin ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün finans kaynaklarının kesilmesi ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla Kızıltepe'd..

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması 01:36

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Musul operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada Türkiye bu harekatın içerisinde na..

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu 00:42

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu Musul’un IŞİD’ten geri alınmasına yönelik askeri operasyonun başlamasının ardından, Türk Hava Yolları Erbil ve Bağdat’a yaptığı seferlerinin geçici olarak iptalinden s..

Makyaj Sanatçısının Muhteşem Eseri 01:12

Makyaj Sanatçısının Muhteşem Eseri

Makyaj sanatçısı Jenny Rapti sosyal medyadaki diğer makyaj sanatçılardan esinlenerek yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından bu muhteşem eseri ortaya çıkartmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Maçta Ortalık Karıştı  2 Kırmızı Çıktı GS TS 02:33

Dev Maçta Ortalık Karıştı 2 Kırmızı Çıktı GS TS

Trabzonspor - Galatasaray maçında ilk yarının sonlarında ortalık karıştı! Olcay'ın Ndiaye'ye yaptığı faulle başlayan gerginliğin ardından Olcay Şahan ve Sofiane Feghouli kırmızı kart gördüler...

Merkel Mülteci Ateşiyle Oynuyor 01:56

Merkel Mülteci Ateşiyle Oynuyor

Türkiye'yle Anlaşmanın İptali İçin Atağa Geçti . AB yardımlarının kesilmesinin ardından Merkel şimdi de 2015'te imzalanan 6 milyar euroluk mülteci anlaşmasına gözünü dikti. Merkel, anlaşmanın iptali için diplomatik atağa..

  • PengoTV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada 02:59

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada Ordu’da birlikte olduğu kadının çocuğunu darp eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi 19 Ekim 2016 14:59 2,5 yaşındaki çocuğa şiddet PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweet..

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları 00:35

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları

Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Özer’in, al bayrağa sarılı tabutunun başında..

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi TSK, Şehit Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel-53 Operasyonu kapsamında Tunceli’de 14 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklam..

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..

Radara Değil Şoka Girdi 02:01

Radara Değil Şoka Girdi

Adana'da radar uygulamasını görünce direksiyon hakimiyetini kaybedip önce bir minibüse ardından da kaldırıma çarpan kadın sürücü şoka girip, gözyaşlarına boğuldu...

iPhone X Havai Fişek Testi 04:11

iPhone X Havai Fişek Testi

Apple'ın, yeni akıllı telefon modeli iPhone X, satışa çıkmasının ardından ilginç test görüntüleri yayınlanmaya başlamış...

  • JET TV tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendini Zorla Sevdiren Adnan Oktar 00:21

Kendini Zorla Sevdiren Adnan Oktar

Adnan Oktar sohbet programında ki güzel kediciğe iltifatlar yağdırmış ardından kediciğin kendisine karşı duygularını merak etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kediye Elleriyle Su İçiren Minik Çocuk 00:51

Kediye Elleriyle Su İçiren Minik Çocuk

Kediye çeşmeden eliyle su içiren iyi kalpli küçük çocuk izleyenlerin takdirini topladı. Görüntülerde siyah kedi çeşmeden su içmeye çalışıyor. Daha sonra Deniz isimli küçük bir çocuk kedinin yanına gelerek sevmeye başlıyo..

  • PengoTV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evkur Yeni Malatyaspor 0-2 M.Başakşehir Maç Özeti 02:57

Evkur Yeni Malatyaspor 0-2 M.Başakşehir Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendi. Galibiyet gollerini; 22. dakikada Adebayor ve 90+4. dakikada Mevlüt Erdinç kaydetti. Bu sonucun ardından Başakşehir, 23 puana..

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hava Harp Okulu'nda Vatandaşlara Ateş Açılması Ve Helikopterin Çıkartılması 03:10

Hava Harp Okulu'nda Vatandaşlara Ateş Açılması Ve Helikopterin Çıkartı

Yeni ortaya çıkan görüntülerde, Yeşilköy Hava Harp Okulu'nda darbecilerin halka ateş açtığı görüntüler, şüphelilerin darbe girişiminde kullandıkları helikopterlerin çıkartılma anları ile darbenin bastırılmasının ardından..

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama 02:58

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama

Kocaeli'nde kimyasal madde dolu antrepoda tank patlaması meydana geldi. Alevlerin yükseldiği bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dilovası ilçesinde bulunan kimyasal ürünlerin depolandığı antrepodaki bir tankta ..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Burçi̇n Terzi̇oğlu İlker Kaleli̇ Aşkında Son Durum Ne 01:24

Burçi̇n Terzi̇oğlu İlker Kaleli̇ Aşkında Son Durum Ne

Burçin Terzioğlu bugün alışveriş yaparken kameralar tarafından görüntülendi. Uzun zamandır ekranlarda olmayan Burçin Terzioğlu yeni projeleri okuduğunu belirtirken “İçime sinen bir proje olursa ekranlara döneceğim ama 3..

  • BETA tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurum'da Otobüs Şoförü İle Gözlüklü Kadının Tartışması 02:00

Erzurum'da Otobüs Şoförü İle Gözlüklü Kadının Tartışması

Erzurum da yaşanan bu olayda otobüs şoförü ambulansla çarpışacakken son anda kurtuluyorlar Ardından yolcu kadınla yaşadığı yarı yöre ağzıyla yaşadığı tartışmayı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurumlu Şoför Kadın Yolcuyla Kavga Ederse 02:00

Erzurumlu Şoför Kadın Yolcuyla Kavga Ederse

Erzurum şivesiyle yolcu kadınla sözlü münakaşaya giren şoförün görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Erzurum'da otobüs şoförü ambulansla çarpışacakken yaptığı ani frenle kaza yapmaktan son anda kurtuluyo..

Mustafa Erdoğan Çocukların Velayeti̇ni̇ Bi̇r Anneden Almak 00:58

Mustafa Erdoğan Çocukların Velayeti̇ni̇ Bi̇r Anneden Almak

Gülben Ergen olaylarıyla ile ilgili her zaman sessiz kalmayı tercih eden Mustafa Erdoğan sonunda bu sessizliği bozdu. Çıkan olayların ardından,’Mustafa Erdoğan çocukların velayetini alacak mı, almayacak mı?’ soruları kon..

  • BETA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..