#Suriyedeki iç savaşın ardından

Freni Patlayan Kamyon Dehşet Saçtı 00:18

Freni Patlayan Kamyon Dehşet Saçtı

Brezilya'nın Bahia eyaletinde yaşanan olayda, önündeki otomobile çarpan kamyon, ardından duvara girdi. Kazada iki araçtaki sürücüler yaralanırken, olay ve otomobilin kaldırımdaki çocuğu teğet geçmesi anbean güvenlik kame..

Yol Ayrımı Galasına Ünlü Akını İşte Galada Yaşananlar 12:57

Yol Ayrımı Galasına Ünlü Akını İşte Galada Yaşananlar

Şener Şen, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Av Mevsimi nin ardından 7 yıl sonra ilk defa beğeneceği bir senaryo geldiği için bu filmde rol aldığını söyledi. Turgul'un katılmadığı gecede, çok kıymetli bir ekiple ça..

  • BETA tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yanına Yaklaşanlara Kurşun Yağdırdı Brezilya 00:23

Yanına Yaklaşanlara Kurşun Yağdırdı Brezilya

Brezilya'da şüpheli şekilde yanına 2 kişi yaklaşan genç, silaha sarıldı. Mermilerin isabet ettiği şahıslardan biri olay yerinde hayatını kaybederken diğeri bacağından yaralandı. Genç ardından olay yerinden kaçarken o anl..

Hırsızlığa Gelip Arabanın Üzerine Sıçmak 10:07

Hırsızlığa Gelip Arabanın Üzerine Sıçmak

Araba garajına girip bazı eşyaları çalan hırsızlar ardından arabanın üstüne sıçarak ortamı terk etmişler...

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Fatih’te Patlayan Su Borusu Caddeyi Göle Çevirdi 02:08

Fatih’te Patlayan Su Borusu Caddeyi Göle Çevirdi

Fatih Namık Kemal Caddesi’nde yapılan alt yapı çalışmaları sırasında iş makinesi su borusunu patlattı. Namık Kemal Caddesi Yenikapı Sahil Yolu bağlantısında meydana gelen su borusu patlaması sebebiyle cadde göle döndü. S..

Süleymaniye'de Bir Mahalleden Korkunç Görüntüler 02:19

Süleymaniye'de Bir Mahalleden Korkunç Görüntüler

Irak'ın Süleymaniye kentinde meydana gelen 7,2 şiddetindeki depremin ardından bölgeden görüntüler gelmeye başladı. Enkaz yığınlarının yer aldığı görüntüler, Süleymaniye'de bir kasabada çekildi...

Balona Rövaşata Çeken Dayı 00:19

Balona Rövaşata Çeken Dayı

Sokakta gördüğü balonu önce havalandıran dayı ardından gaza gelerek rövaşataya kalkıp hüsrana uğrayınca komik görüntüler çıkıyor..

  • JET TV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları 01:54

Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları

Artvin'in Hopa ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta oynanan Artvin Hopaspor-Kelkit Belediye Hürriyetspor karşılaşmasının ardından ev sahibi takım taraftarı, misafir ekibin taraftarının bulunduğu otobüse taşlarl..

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama 00:42

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek bu sezon ilk dış saha galibiyetini almasının ardından Trabzon’a gece geç saatlerde inen bordo-mavili kafiley..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Cumhurbaşkanı  50 Tırlık Yardım Konvoyu Habur'dan Irak'a Giriş Yaptı 02:11

Cumhurbaşkanı 50 Tırlık Yardım Konvoyu Habur'dan Irak'a Giriş Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak-İran sınırındaki depreme ilişkin Felaketin hemen ardından ilgili kuruluşlarımızı bölgeye sevk ettik. AFAD ve Kızılay'ın koordinasyonunda 50 tırlık yardım konvoyu, Habur'dan Irak'a şu an giriş..

Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum 03:40

Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum

Ne olursun güzelim sevsen beni Yar deyipte sinene sarsan beni Bir gün öldürecek sin aman aman En sonunda sen beni Dalgalandımda duruldum Koştum ardından yoruldum Binlerce güzel gördüm En son sana vuruldum Yaktı yaktı kü..

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu 00:41

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu Fatih'in Eminönü'nde dün gece saat 22.00 sıralarında Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurulmuş,..

İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor 02:07

İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor

İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı Nurettin Baransel Kışlası'ndaki asker ve askeri araçların taşınması sürüyor. FETÖ'nü..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Köpek İle Sahibinin Kalpleri Eriten Karşılaşma Anı 01:27

Köpek İle Sahibinin Kalpleri Eriten Karşılaşma Anı

Neden ve nasıl ayrıldıklarını bilmediğimiz iki dost yıllar sonra bir araya geldi. İlk başta insan dostunu tanımayan köpek biraz koklamanın ardından 3 yıllık özlemini gidermeye başlıyor..

  • JET TV tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Temizlik İşçisine Önce Çarptı Sonra Başının Üzerinden Geçti 00:19

Temizlik İşçisine Önce Çarptı Sonra Başının Üzerinden Geçti

Hindistan'da korkunç bir kaza gerçekleşti. Dikkatsiz otobüs şoförü, önce yol kenarında temizlik yapan işçiye çarptı. Ardından refüje takılarak yere düşen adamın başının üzerinden geçti. Talihsiz adam oracıkta hayatını ka..

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza 00:44

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza Avustralya’da düzenlenen ‘Moto GP 3’ yarışında yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşandı. Virajı alırken motosikletinin kontrolünü yitiren John McPhee, yere düştü. Ardından gelen iki mo..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt 00:24

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt MHP Genel Başkanı Bahçeli, bir basın mensubunun FETÖ'yle ilgili sorusuna tokat gibi yanıt verdi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı ko..

İngiliz Sürücünün Hayatını Kaybettiği Kaza Görüntülendi 00:38

İngiliz Sürücünün Hayatını Kaybettiği Kaza Görüntülendi

İngiliz sürücü Daniel Hegarty, cumartesi günü motosiklet yarışında geçirdiği kazanın ardından hayatını kaybetti. Topgun Racing Honda sürücüsü kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle kaskı kafasından..

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı 00:26

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı

Siirt'te sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.Yaklaşık 20 dakika süren dolu yağışının ardından kent merkezi beyaza bürünürken sürücüler, araçlarını park ederek yağışın dinmesini bekledi.Yayaların zor anlar yaşad..

Aboubakar'ın Maç Sonu 3'lü Çektiriyor 00:38

Aboubakar'ın Maç Sonu 3'lü Çektiriyor

Porto'da forma giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Vincent Aboubakar vodafone park'ta 1-1 sonuçlanan maçın ardından Siyah Beyazlı taraftarlara 3'lü çektirdi..

  • JET TV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı  Terörist Unsurların Süreçten Dışlanması Önceliğimiz 01:29

Cumhurbaşkanı Terörist Unsurların Süreçten Dışlanması Önceliğimiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani,Soçi'de Sanatoryum Rus'ta Suriye konulu üçlü zirvenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi...

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Terörist Unsurların Süreçten Dışlanması Önceliğimiz 01:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Terörist Unsurların Süreçten Dışlanması Önceliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani,Soçi'de Sanatoryum Rus'ta Suriye konulu üçlü zirvenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi...

Yardımsever Öğretmenler 2 Bin Öğrenciyi Sevindirdi 03:07

Yardımsever Öğretmenler 2 Bin Öğrenciyi Sevindirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani,Soçi'de Sanatoryum Rus'ta Suriye konulu üçlü zirvenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi...