#Suriyedeki iç savaşın ardından

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı 01:47

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne güçlendirilmiş torpil atıldı. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen saldırıda cezaevindeki nöbet kulübe..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

Atlas Okyanusu Üzerine Yıldırım Düşme Anı 00:20

Atlas Okyanusu Üzerine Yıldırım Düşme Anı

Gök gürültüsünün ardından Atlas Okyanusu üzerine yıldırım düşme amatör kameraya böyle yansımış. Kaydedilen görüntüler ağır çekimde sosyal medyada paylaşılmış...

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havalimanı'nı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu 02:17

Havalimanı'nı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu

Amerikada bir sarhoş yolcu Ben efsaneyim diyerek Havalimanı'nı birbirine kattı diğer yolcuları ve Havalimanı görevlilerine küfür yağdırdı ve sonradan polis gelir ve sert bir şekilde müdahale ediyorlar ardından kuru sıkı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihe Geçmek İstemeyen Hava Trafik Kontrolü 01:53

Tarihe Geçmek İstemeyen Hava Trafik Kontrolü

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pazar günü Anadolujet’e ait uçağın kabin basıncı arızası nedeniyle acil iniş deklare etmesinin ardından kule ile yerde kalkış için bekleyen bir pilot arasında geçen ilginç konuşmalar..

  • JET TV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Büyükelçisini Kabul Etti 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Büyükelçisini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan'ın Ankara Büyükelçisi Yusuf Ahmet et-Tayib el-Kordofani'yi kabul etti.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen kabulde, Büyükelçi Kordofani, Erdoğan'a güven mektubunu takdim et..

Happy Hour Nedir 02:43

Happy Hour Nedir

Happy Hour inanılmaz yoğun geçen bir haftanın ardından, her Cuma içkinin su gibi aktığı gecenin sonunda CEO'yla halay çekme ihtimalinizin olduğu bir etkinlik ya da aktivitedir. Rahatlamanın etkisiyle hoşlandığınız kıza y..

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE 15:02

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE

Gökhan, İsyan'ın internete düşen versiyonunu herkese izletti! 24 Kasım O Ses Türkiye meyhanede isyan şarkısıyla Ahmet Parlak büyüledi! O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi programında jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz Almanya'..

  • PengoTV tarafından
  • 3.466 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi 02:38

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen 3'üncü dalga operasyonund..

E-5'te Aynı Mevkide Bir Saat İçerisinde İkinci Zincirleme Kaza 02:42

E-5'te Aynı Mevkide Bir Saat İçerisinde İkinci Zincirleme Kaza

E-5’te aynı mevkide bir saat içerisinde ikinci zincirleme kaza meydana geldi. Kazaya karışan bir araç önce bariyerlere çarptı, ardından devrildi...

E-5'de Tır Devrildi Çift Yönlü Trafik Durdu 04:17

E-5'de Tır Devrildi Çift Yönlü Trafik Durdu

E-5 Küçükçekmece mevkiinde tır önündeki arabaya çarpmamak için manevra yaptı. Manevra sonrası önce bariyerlere ardından önündeki araca çarpan tır yola devrildi. Yola devrilen tır nedeniyle yol kapanırken biri ağır 3 kişi..

Kadir İnanır Efsanesi Deli Kadir Diyorlar 02:03

Kadir İnanır Efsanesi Deli Kadir Diyorlar

Acımasız şartlar altında geçen çocukluğunun ardından ünlü bir tetikçi olan Kadir bir mafya hesaplaşmasının ortasında kalır..

  • JET TV tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhteşem Resimler Yapan 77 Yaşındaki Japon Sanatçı 02:28

Muhteşem Resimler Yapan 77 Yaşındaki Japon Sanatçı

77 yaşındaki Tatsuo Horiuchi resimlerini Ms Excel kullanarak yapıyor emekliliğinin ardından tüm zamanını resim yaparak geçiren adam ortaya muhteşem işler çıkartıyor..

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman'da Kum Yüklü Hafriyat Kamyonu Devrildi 01:17

Batman'da Kum Yüklü Hafriyat Kamyonu Devrildi

Batman'da kum yüklü hafriyat kamyonunun seyir halindeki minibüse ardından da refüjdeki elektrik direklerine çarparak devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı...

İstanbul'da Sokak Ortasında Dehşet Anları Kamerada 00:46

İstanbul'da Sokak Ortasında Dehşet Anları Kamerada

İstanbul Fatih'te 'yan bakma' nedeniyle yaşanan kavgada 31 yaşındaki genç önce bıçaklandı, ardından silahla vuruldu. Saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybederken, dehşet anları kameraya yansıdı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

İstanbul'a İlk Kar Yağdı 01:11

İstanbul'a İlk Kar Yağdı

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'a ilk kar yağdı. Gece 23.30 sıralarında yağmaya başlayan kar yer yer etkili olmaya başladı...

Final Nedir 05:47

Final Nedir

Final zamanı geldi! Sınavlar sınavlar. Vize biter, final başlar, final biter bütünleme başlar.Kimi stresli kimi mutsuz kimiyse bitse de gitsek kafasında! Bitse de gitsek kafasındakiler haklı bir yandan. Zira hemen ardınd..

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi 03:53

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi Kerkük'te DEAŞ'ın saldırısı sonucu yaralandığı öğrenilen 11 Peşmerge Elazığ'a getirilerek hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, DEAŞ'ın Kerkü..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki 01:49

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki Adıyaman'da, Diyarbakır Büyükşehir Eşbaşkanlarının gözaltına alınmasıyla ilgili basın açıklaması yapan HDP'lilere vatandaşlardan tepki geldi. Adıyama..

Ünlüler Hangi Fiziksel Özelliklerini Beğeniyor 10 Aralık 2017 16:17

Ünlüler Hangi Fiziksel Özelliklerini Beğeniyor 10 Aralık 2017

Editörler, Ünlülerin kendilerinde en beğenmediği halleri araştırmasının ardından en beğendikleri fiziksel özelliklerini araştırdı ....

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gryffindor Makyajı  Gryffindor Makeup Tutorial 09:39

Gryffindor Makyajı Gryffindor Makeup Tutorial

Cadılar bayramına özel Harry Potter binalarının makyajlarına devam ediyorum. Ravenclaw ve Hufflepuff'ın ardından Gryffindor makyajı sizlerle. Tahmin edebileceğiniz gibi en güzelini en sona bıraktım ????..

Türkiye'nin Ağladığı Esila Babasına Kavuştu 06:29

Türkiye'nin Ağladığı Esila Babasına Kavuştu

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde evine yerleştirdiği gizli kamera sayesinde eşinin 2 yaşındaki kızını darp ettiğini ortaya çıkartan 29 yaşındaki Erdem Tülübaş, mahkemenin velayetin babaya verilmesi kararının ardından kızı..

Kadın Yolcunun Taraftarları Görünce Coşması 00:32

Kadın Yolcunun Taraftarları Görünce Coşması

TFF 1.Ligde cumartesi günü oynanan Gazişehir Gaziantep Ankaragücü maçının ardından dönüş uçağı bekleyen sarı lacivertli taraftarlar ile karşılaşan bir yolcu havaalanında çok güzel görüntülere imza attı..

  • JET TV tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..