#Suriyedeki iç savaşın ardından

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

İskelet Gölü Battleground İzle 1:28:10

İskelet Gölü Battleground İzle

İskelet Gölü izle, İskelet Gölü full izle, İskelet Gölü türkçe dublaj izle, İskelet Gölü hd izle, 2012 yapımı olan aksiyon korku kategorisinde yer alan Skeleton Lake filmi konusu Vietnam savaşında savaşmı bir gazi savaşı..

Transformers 5: Son Şövalye Fragman 01:30

Transformers 5: Son Şövalye Fragman

Serinin 4. filmi Kayıp Çağ'daki olayların ve Optimus Prime'ın gidişinin ardından insanlarla robotların savaşı sürmektedir. Bu savaşın bitebilmesi için geçmişteki sırların gün yüzüne çıkarılması ve Transformerlar'ın dünya..

Davetsiz Misafir _ Kilis 1:06:17

Davetsiz Misafir _ Kilis

STV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir bu hafta tarihi höyükleri, kaleleri, camileri ve kebapları ile ünlü Kilis’e gidiyor. Kilis’te ilk olarak adını şehrinden ..

Osmanlı Subayı - Fragman 01:53

Osmanlı Subayı - Fragman

Osmanlı Subayı Filmi 19 Mayıs 2017 de Sinemalarda. Özet ve Detaylar I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor. Hemşire Lillie,Van'da tanıştığı Osmanl..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Irak Ordusundan Açıklama:  Havice'yi IŞİD'den Aldık 02:15

Irak Ordusundan Açıklama: Havice'yi IŞİD'den Aldık

Irak Ordusu, ülkede IŞİD'in elinde kalan son yerlerden biri olan Havice'nin de ele geçirildiğini duyurdu. Ordudan yapılan açıklamada 196 IŞİD militanının öldürüldüğü ve 98 köyün ele geçirildiği bildirildi. Binlerce sivil..

Pasifik Savaşı 2 - İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Pasifik Savaşı 2 - İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

Ödüllü Kısa Filmler Türkçe Altyazılı Fragman 00:58

Ödüllü Kısa Filmler Türkçe Altyazılı Fragman

Ödülllü Kısa Filmler, birçok ödül kazanmış, Oscar adayı olan 5 kısa filmi seyirciyle buluşturuyor. Filmler arasında aşkın gücüne inanan bir adamın hikayesinin anlatıldığı Death Of A Shadow , çocuğunu kaybetme korkusu ya..

Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge 01:33

Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge

Ukrayna'nın başkenti Kiev ve çevresi, gergin geçen 1 ayı geride bıraktı. Savaş halen belirsizliğini korurken, Rus askerleri arkalarında birçok mühimmat ve tank bıraktı. Çatışma sırasında kullanılamaz hale geldiği tahmin ..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Adalet Sarayında Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 01:50

İstanbul Adalet Sarayında Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çık..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama 01:27

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyonla ilgili Şu anda devam eden b..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu 00:27

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu Mardin Derik'te dün Kaymakamlık binasına düzenlenen saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü...

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 01:02

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Yeni Zellanda'daki 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından, Arjantin'in kuzeybatısındaki La Rioja bölgesinde yerin 100 kilometre altında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Gel..

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız 01:22

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmaya

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama ka..

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..