#Suriyedeki iç savaşın ardından

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri 00:58

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri

Japonya'da Fukuşima açıklarında 7.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken, nükleer santrallerdeki faaliyetler durduruldu. Japonya'nın kuzeydoğu sahilindeki Fukuşima kenti açıklar..

  • Cowboy tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orgeneral Hulusi Akar Kiliste 01:16

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, valilik ziyaretinin ardından inceleme yapmak üzere Suriye sınırına hareket etti. Orgeneral Hulusi Akar Kilis'te ziyaret ettikleri Vali İsmail Çat..

Ayna - Gitme Kal Diyemedim 05:01

Ayna - Gitme Kal Diyemedim

Gidiyorsun işte, bilmedigim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Bu ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular, o gitti diyemedim... Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sord..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda 03:58

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda

Bir elinde zehir Bir elinde şifa En az on bin defa Ölücez galiba Gecenin bir köründe Uymuşuz şeytana Yine yan yollardan Dönücez galiba Aaaah ah ulan sevda Ah ulan sevda Bir kere de sen ağla Aaaah ah ulan dünya Ah yalan d..

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı 04:16

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı

Gaziantep'te 2 komşusunu silahla rehin alan altın tamircisi ikna edilerek rehineler kurtarıldı. Gaziantep'te altın tamirciliği yapan Şahin D. (35), saat 16.30 sıralarında Beyazlar Mahallesi 44 Nolu sokak içerisindeki 4..

Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:49

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Başakşehir’de bulunan çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik açıla..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Yalın - Bir Bahar Akşamı 04:00

Yalın - Bir Bahar Akşamı

Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben Son Gülü Soldurup Kalbime Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldüm Ben Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben İsmini Susturup Maziye Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan 00:51

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya temsilcisi Schalke 04'e 3-2 mağlup oldukları maçta savunmada çok hata yaptıklarını söyledi. Güneş, Zhuhai Sports Center'da oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına..

  • OFSAYT tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray'da Büyük İsyan! Maç Bitti Tansiyon Yükseldi 00:32

Galatasaray'da Büyük İsyan! Maç Bitti Tansiyon Yükseldi

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds ekibine elendiği maçın ardından kulüp yönetimini protesto etti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve 1-1 berabere biten rövan..

  • OFSAYT tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı 00:55

Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı

İsrail güvenlik kabinesinin aldığı karardan sonra Mescid-i Aksa girişindeki metal dedektörlerin ardından cami çevresine yerleştirilen bariyer ve güvenlik kameraları da kaldırıldı. Korkulukların kaldırılmasının ardından M..

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar 02:05

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar

Maçka Merkez Camisi'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Güümrükçüoğlu, AK Parti milletvekilleri, ailesi..

 Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu 05:36

Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Yakalandığı kanser hastalığına yeni düşen ünlülerin takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostlarının katıldığı cenazede gözyaşları sel olurken, Lokmanheki..

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katil Damat: ''Çok Pişmanım'' 01:07

Katil Damat: ''Çok Pişmanım''

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’i öldüren damadı Cemil Karanfil, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Katil damat adliyeye giderken, Çok pişmanım dedi Yeni Akit Gazetesi Genel Ya..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum 02:23

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum

Uzmanlar Katalonya krizi konusunda ne düşünüyor ? Brüksel Üniversitesi’nin Avrupa Çalışmaları Enstitüsü’nde görev yapan siyasi uzman Alvaro Oleart Katalonya parlamentosunda yapılan bağımsızlık ilanın hemen ardından Eur..

Cani Baba Adliyeye Sevk Edildi 00:52

Cani Baba Adliyeye Sevk Edildi

10 yaşındaki oğlunu öldüren katil zanlısı baba emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının sorgusunda, cinayeti karısını cezalandırmak için işlediğini söylediği öğrenildi. Fatih'te ..

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..