#Suriyedeki ypg militanlarına silah yardımını yeniden başlattı

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı 01:56

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı

Batman'da silah zoruyla kaçırılan bir kişi yapılan operasyonla kurtarılırken, olay ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Batman'da dün bir şahsın silah zoruyla kaçırıldığı ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğ..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

İşte İhanetin Belgesi  Tam 120 Tır 00:24

İşte İhanetin Belgesi Tam 120 Tır

ABD'nin PKK'nın Suriye kolu olan YPG'ye 120 tırlık ağır silah yardımı ve zırhlı araç sevkiyatı yaptığı bildirildi...

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi 01:14

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, 10. gününe giren Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili yayınladığı son bilgi notunda, gece boyunca 44 hedefin imha edildiğini belirtti. Açıklamada Gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK..

Harekatın 21.Gününde Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1.141 Oldu 00:55

Harekatın 21.Gününde Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1.141 Oldu

TSK'den Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili yapılan son açıklamada ''Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1.141 olmuştur'' denildi. Açıklamada ''Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Jandarmadan Afrin Operasyonuna Yeni Marş 03:12

Jandarmadan Afrin Operasyonuna Yeni Marş

Jandarma Genel Komutanlığı, Aslan Mehmetçik şiirini Zeytin Dalı Harekatı için marş şeklinde yeniden besteledi. Jandarma Genel Komutanlığı, Afrin bölgesinde terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz h..

Ödül - Bunu Sen İstedin 03:48

Ödül - Bunu Sen İstedin

Yaz geldi,evden çıkmam gerek. Yeniden umudu bulmam gerek. Yaz geldi,yeniden sevmem gerek. Yarın’a yüzümü dönmem gerek. Seninle yürüdüğüm o yollardan, Yalnız başıma dönmem gerek. Bunu sen istedin, “Seni sevmem” d..

Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler 03:07

Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler

Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya Alışmalı arkadaşça yolları ayırmaya Şimdi artık gözyaşları gereksiz akmamalı Alışmalı kendi yaramızı kendimiz sarmaya Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anıl..

Petek Dinçöz ft Resul Dindar  Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz ft Resul Dindar Teşekkürler

Petek Dinçöz ft. Resul Dindar - Teşekkürler Şarkı Sözleri : Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyoruz Sen beni..

  • Candy tarafından
  • 1.951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyor..

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar 04:17

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar

Söz & Müzik: Sezen AKSU Aranje: Hüseyin Akkaya Mix&Mastering: Hüseyin AKKAYA Vokal&Enstrüman Kayıt: Tonik Studio Prodüksiyon: Ceyhan Müzik Prodüksiyon Yönetmen: Yusuf YILDIZ Kamera: Bahadır AYTEKİN Kurgu & Montaj: Mehmet..

HATAY 37:46

HATAY

????Amerika binlerce tır dolusu silah yığınağını HATAY sınırına neden yaptı?⁉️ Sırada ne var⁉️ ????Konsolosluklar boşuna boşaltılmaz! Bu işin altında başka bir iş var‼️ ????11 Eylül saldırılarından , Bin kat fazla fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Fetö Lideri Gülen’den Darbecilere Övgü 00:33

Fetö Lideri Gülen’den Darbecilere Övgü

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen, örgüt militanlarına seslendiği konuşmasında, “Ne 27 Mayıs'ta, ne 12 Mart'ta darbe yapanlar yiyeceğimizi veriyorlardı. Bir tokat vurmadılar, bir saygısızlık göstermedi..

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü 00:25

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü

Yemen’in El-Beyda ilinde ABD’ye ait hava kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda aralarında terör örgütü El-Kaide komutanlarının da olduğu 40 kişinin öldüğü bildirildi. Söz konusu operasyonda aralarında Zeheb ile kardeşi ..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Türkiye’den ABD’ye Şartlı İlişki Mesajı 01:00

Türkiye’den ABD’ye Şartlı İlişki Mesajı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD’de iş başına geçme hazırlığındaki Donald Trump yönetimine iyi ilişkiler için Fethullah Gülen’in iadesi ve YPG’yi (PYD) desteklemekten vazgeçilmesi şartlarını öne sürdü..

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı 00:43

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı

ABD destekli Kürt YPG ve Arap savaşçılardan oluşan koalisyon güçleri, Suriye'nin Rakka kentinin 45 kilometre batısında bulunan Tabka Askeri Hava Üssü'nü terör örgütü IŞİD'den geri aldı. IŞİD, 2014'ten bu yana üssün kon..

Bahçeli'den CHP'ye Çok Sert Tepki 01:59

Bahçeli'den CHP'ye Çok Sert Tepki

MHP lideri Devlet Bahçeli, YPG/PYD'ye terör örgütü diyemeyen CHP'li Selin Sayek Böke'yi eleştirerek, PYD'ye terör örgütü diyemeyen, bizim nazarımızda maskeli PYD'li, mazbatalı YPG'lidir” dedi...

Afrin'de ki Mehmetçiğimiz Yerli Whatsapp Kamapp'ı Kullanmaya Başladı 00:31

Afrin'de ki Mehmetçiğimiz Yerli Whatsapp Kamapp'ı Kullanmaya Başladı

Afrin'de Gören Yapan Askerlerimizin Kamapp Yoluyla Bize Gönderdikleri Videoda Yerli Silahlar Kullanılarak Terörist Avına Devam Ediyorlar. Katme köyünde YPG cephaneliği vuruldu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Af..

Başbakan Yıldırım Türkiye Almanya Ilişkilerinde Hassasiyetimiz Belli 01:28

Başbakan Yıldırım Türkiye Almanya Ilişkilerinde Hassasiyetimiz Belli

Başbakan Yıldırım, Türkiye-Almanya ilişkilerinde hassasiyetimiz belli. PKK terör örgütüdür, PYD/YPG terör örgütüdür. Aslında YPG, PYD/PKK'nın Suriye şubesidir. dedi...

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu 01:22

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu

Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın 28. gününde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait uçaklar ve obüsler Şeyh Horoz Bölgesindeki PKK/YPG/PYD terör örgütüne ait hedefleri vurdu. Afrin'e yönelik düzenlenen Ze..

Afrinli Kürt Amca Gözyaşlarıyla Pyd’ye İsyan Etti 00:59

Afrinli Kürt Amca Gözyaşlarıyla Pyd’ye İsyan Etti

TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı'yla Afrin merkezini YPG'den temizlemesinin ardından bölgede yardım çalışmaları sürerken TRT Kurdi kameralarına konuşan bir Kürt amca, “YPG bizde ne namus ne çocuk bıraktı. 8 çocuğum vardı, he..

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor 01:19

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor

YPG/PKK'nın örgütün Münbiç ve Aynularab (Kobani) ilçelerindeki tünel kazma çalışmaları Aralık 2018'de görüntülenmişti. Örgütün süren kazıları bugün yine görüntülendi. YPG/PKK söz konusu iki ilçedeki mevcut tünelleri uza..