#Suriyedeki ypg militanlarına silah yardımını yeniden başlattı

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçekleştirdi! 01:00

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçek

Aselsan, Best Grup, Elektroland ve Havelsan tarafından üretilen İnsansız Kara Araçları, muayene ve hareket kabiliyeti testlerinden sonra 7.62 mm silah sistemi ile atış testi gerçekleştirdi. Savunma Sanayii Başkanı Prof...

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

80 Darbesinden Önce IMF Tarihi Bir Yardım Yaptı 02:11

80 Darbesinden Önce IMF Tarihi Bir Yardım Yaptı

Söz Teması programında konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut çok çarpıcı bir iddiada bulundu. IMF'nin 1980 darbesinden 3 ay önce Türkiye'ye tarihin en büyük yardımını yaptığını belirtti. Bu yardımdan sonra Kenan..

Yeni Ayakkabı Mucidi Genç Adam 01:56

Yeni Ayakkabı Mucidi Genç Adam

Yaptığı ayakkabı sayesinde hiç kimsenin yardımını almadan yüksek yerlere kolayca çıkabiliriz..

  • JET TV tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolonya Cumhuriyeti  Peker ile Mualla Fragman -2 01:10

Kolonya Cumhuriyeti Peker ile Mualla Fragman -2

aşbakan ziyareti ve il olma vaadi ile uzak diyarlardaki bir beldenin belediye başkanlığını kazanan Peker Mengen, halk bu vaadi unutmayınca başbakanı kendine özgü yöntemlerle beldeye gelmeye ikna eder. Danışmanları ile ya..

Uncharted Kayıp Miras  Çıkış Fragmanı  Türkçe Altyazı 01:58

Uncharted Kayıp Miras Çıkış Fragmanı Türkçe Altyazı

CHLOE FRAZER IS RETURNING An awesome independent adventure... The last of us and uncharted 4: A thief's end rated as the developers behind the construction of this new construction, quick action and thrills, will take y..

  • BETA tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti 00:30

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını geri çekmesi talebini içeren Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na sunulan “Kudüs tasarısı” kabul edildi. Oylamaya katılan 172 ülkenin 128’i kabul oyu kullanırken 9 ret, 35 çekims..

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar 01:45

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar

Bir insana kanser teşhisi konulduğunda tümör hücrelerini yok etmek için iyonlaştırılmış radyasyon tedavisi sıklıkla kullanılır. Ama hastaya doğru miktarda radyasyon tedavisi uygulandığında hastalığı tedavi edecek temel y..

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi 02:33

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi

Van'da Yasin Tukuç isimli bir ortaokul öğrencisi atık malzemeler ve motosiklet motoru ile go kart aracı yaptı. 14 yaşında olan Yasin Tukuç go kart aracını üç arkadaşıyla birlikte hazırladı. Fen bilgisi öğretmeni Mehmet M..

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Beklenen Musul Harekatı Başladı 00:41

Beklenen Musul Harekatı Başladı

Irak ordusu, Musul Harekatı'nı başlattı Irak Başbakanı İbadi, Musul'u IŞİD'den kurtarma harekatının başladığını açıkladı...

Hollywood Yıldızı Somali İçin THY'ye Seslendi 02:00

Hollywood Yıldızı Somali İçin THY'ye Seslendi

Afrika'nın en yoksul ülkelerinden Somali'de yaşanan kuraklık ve ölümler Hollywood yıldızlarını harekete geçirdi. Somali'ye uçuş yapan tek batılı havayolu şirketi Türk Hava Yolları olunca, ünlü komedyen Ben Stiller, THY’n..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Polis Yaralı 01:01

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Pol

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Polis Yaralı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Ak Parti ilçe binası ve önündeki polis noktasına bir grup PKK’lı tarafından bombalı ve silahlı saldırı düzenl..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde onu arıyor 03:17

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde on

Kayseri'de kimliği belirsiz kadının 12 katlı apartmanın girişinde zil ve asansör tuşlarına sürdüğü kimyasal madde, Corona Virüs tedirginliğine neden oldu. Apartman dezenfekte edilirken, polis güvenlik kamerasına yansıyan..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Afrin'deki Terör Yuvaları Böyle Vuruldu 00:24

Afrin'deki Terör Yuvaları Böyle Vuruldu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait savaş uçakları tarafından dün gece düzenlenen hava harekatıyla PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah me..

Afrin’den Yeni Görüntüler Pkk Yine Sivilleri Kalkan Yapıyor 03:24

Afrin’den Yeni Görüntüler Pkk Yine Sivilleri Kalkan Yapıyor

Sivil halk Afrin'den çıkmaya devam ediyor. Terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin'den çıkmaya çalışan sivilleri engellediği yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde teröristlerin kentten çıkmaya çalışan sivilleri silah zoruyla..

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de 01:03

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Rex Tillerson 11-16 Şubat Ortadoğu ziyareti kapsamında Amman, Beyrut, Kahire ve Kuveyt'ten sonra Ankara'ya geldi. Türkiye'ye gelmeden önce Beyrut'ta açıklamalarda buluna..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım 02:45

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım

Söz: Ender Eroğlu Müzik: Faruk Sabancı, Ender Eroğlu Düzenleme: Faruk Sabancı Stüdyo: Ozinga Productions, Turquilla Studio Kayıt & Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yaylılar: Istanbul Strings Ud: Altuğ Öncü Menajerli..