#Suriyedeki ypg militanlarına silah yardımını yeniden başlattı

Mercedes Amg E 63 S 4Matic  Rankin'in Kural Onayı 01:04

Mercedes Amg E 63 S 4Matic Rankin'in Kural Onayı

Kurallar yeniden yorumlanacak. Kimseyi sınırlamıyorlar, insanlara yardım ediyorlar - tıpkı müthiş bir yönetici gibi. Mercedes-AMG uygun bir araç yaratmak için kuralları yeniden yazdı..

  • BETA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Reyhan Karaca   Gelecek Yaz 04:26

Reyhan Karaca Gelecek Yaz

Tatil bitti yazık yaz bitti Defterine al adresi yaz Buluşuruz seninle gelecek yaz Ben değişmem sen değişmezsen Hep bekle geç kalsam da biraz Sonbaharla kış bahar derken gelecek yaz Mektuplarla avunuruz hayallerle..

Ferdi Tayfur - Prangalar 03:42

Ferdi Tayfur - Prangalar

Prangalar vurun ayaklarıma Kelepçeler takın kollarıma Uçurumlar kazın yollarıma Bırakmayın beni bırakmayın beni Duymak istemem sesini Tutmak istemem ellerini Yeniden başlamaktansa Oldürürüm kendimi Sürgüleri sürün kapıla..

Bruce Lee'nin Hareketlerini Birebir Taklit Eden Bücür Geri Döndü! 02:33

Bruce Lee'nin Hareketlerini Birebir Taklit Eden Bücür Geri Döndü!

Bu çocuğu belki hatırlıyorsunuzdur belki de hiç denk gelmediniz. Daha önce izlemediyseniz çok şey kaçırmışsınız denektir. Steve Harvey'in programında yeniden geri dönen küçük Bruce Lee bildiğimiz gibi. Lee'nin hareketler..

  • PengoTV tarafından
  • 2.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 27. Bölüm 2. Fragmanı 01:06

Meryem 27. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 27. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem'i yeniden bulan Savaş'tan sürpriz evlilik teklifi geliyor! Oktay'ın tuzaklarından kurtulan Savaş ve Meryem, birbirlerini yeniden görmenin mutluluğu içerisine girmiştir. Sava..

Ninja Kaplumbağalar - Leonardo Kardeşlerini Anlatıyor  04:35

Ninja Kaplumbağalar - Leonardo Kardeşlerini Anlatıyor

Ninja Kaplumbağalar - Leonardo Kardeşlerini Anlatıyor Başıbozukluk ve bir dizi garip olay, New York City sokaklarını güvensiz bir yer haline getirmiştir. Şehrin Ninja Kaplumbağalar'in varlığına her zamankinden çok daha..

  • ANKA tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ninja Kaplumbağalar - Leonardo Eve Dönüyor  03:59

Ninja Kaplumbağalar - Leonardo Eve Dönüyor

Ninja Kaplumbağalar - Leonardo Eve Dönüyor Başıbozukluk ve bir dizi garip olay, New York City sokaklarını güvensiz bir yer haline getirmiştir. Şehrin Ninja Kaplumbağalar'in varlığına her zamankinden çok daha fazla ihti..

  • ANKA tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ninja Kaplumbağalar - Leonardo & Raphael Dövüşü  04:57

Ninja Kaplumbağalar - Leonardo & Raphael Dövüşü

Ninja Kaplumbağalar - Leonardo & Raphael Dövüşü Başıbozukluk ve bir dizi garip olay, New York City sokaklarını güvensiz bir yer haline getirmiştir. Şehrin Ninja Kaplumbağalar'in varlığına her zamankinden çok daha fazla..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ninja Kaplumbağalar - Leonardo Giriş Sahne 03:11

Ninja Kaplumbağalar - Leonardo Giriş Sahne

Ninja Kaplumbağalar - Leonardo Giriş Sahne Başıbozukluk ve bir dizi garip olay, New York City sokaklarını güvensiz bir yer haline getirmiştir. Şehrin Ninja Kaplumbağalar'in varlığına her zamankinden çok daha fazla ihtiya..

  • ANKA tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ninja Kaplumbağalar- Michelangelo Giriş Sahne 03:18

Ninja Kaplumbağalar- Michelangelo Giriş Sahne

Ninja Kaplumbağalar- Michelangelo Giriş Sahne Başıbozukluk ve bir dizi garip olay, New York City sokaklarını güvensiz bir yer haline getirmiştir. Şehrin Ninja Kaplumbağalar'in varlığına her zamankinden çok daha fazla iht..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ninja Kaplumbağalar - Gel Bakim Babana  04:21

Ninja Kaplumbağalar - Gel Bakim Babana

Ninja Kaplumbağalar Gel Bakim Babana Final Savaş Başıbozukluk ve bir dizi garip olay, New York City sokaklarını güvensiz bir yer haline getirmiştir. Şehrin Ninja Kaplumbağalar'in varlığına her zamankinden çok daha fa..

  • ANKA tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 11. Bölüm - Yıllar Sonra Survivor Parkurunda Karşı Karşıya Geldiler 03:10

Survivor 2018 - 11. Bölüm - Yıllar Sonra Survivor Parkurunda Karşı Kar

Yıllar sonra yeniden karşı karşıya geldiler... Ümit Karan mı Kirita mı? Ümit Karan ve Kirita yıllar sonra yeniden bir müsabakada karşı karşıya geldi. İşte kazanan isim.....

  • BETA tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ninja Kaplumbağalar - Raphael Leonardoyu Kurtarıyor 04:02

Ninja Kaplumbağalar - Raphael Leonardoyu Kurtarıyor

Ninja Kaplumbağalar - Raphael Leonardoyu Kurtarıyor Başıbozukluk ve bir dizi garip olay, New York City sokaklarını güvensiz bir yer haline getirmiştir. Şehrin Ninja Kaplumbağalar'in varlığına her zamankinden çok daha fa..

  • ANKA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ninja Kaplumbağalar - Yaramaz Köpek  03:46

Ninja Kaplumbağalar - Yaramaz Köpek

Ninja Kaplumbağalar - Yaramaz Köpek Başıbozukluk ve bir dizi garip olay, New York City sokaklarını güvensiz bir yer haline getirmiştir. Şehrin Ninja Kaplumbağalar'in varlığına her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı va..

  • ANKA tarafından
  • 567 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ninja Kaplumbağalar - Kaplumbağa Olmayı Seviyorum  02:41

Ninja Kaplumbağalar - Kaplumbağa Olmayı Seviyorum

Ninja Kaplumbağalar - Kaplumbağa Olmayı Seviyorum Başıbozukluk ve bir dizi garip olay, New York City sokaklarını güvensiz bir yer haline getirmiştir. Şehrin Ninja Kaplumbağalar'in varlığına her zamankinden çok daha faz..

  • ANKA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan Topkapı Sarayı'nın hasbahçe bölümüne kontrollü imar iddiası Geçtiğimiz aylarda denize doğru kayma tehlikesi altında olduğu ortaya çıkan Topkapı Sarayı bu kez imara açılma teh..

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı 05:01

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı

Hastaneye kaldırılan gencin burnu bir saat süren operasyonla yerine dikildi. Yüzde 80’i tutmayan burnun yerine gencin vücudunun başka yerinden doku alınacak. Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesi Yamaçaltı kırsal M..

Final Fantasy Xii The Zodiac Age Remastered Title Cinematic Trailer  PS4 03:05

Final Fantasy Xii The Zodiac Age Remastered Title Cinematic Trailer P

Experience FINAL FANTASY XII like never before with enhanced high-definition graphics and the Zodiac Job System, allowing players to pick two of 12 jobs in a character progression system first introduced in the Japan-onl..

  • BETA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta 01:04

Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta

Kenya’da yaklaşık 20 milyon seçmen muhalefetin boykotuna rağmen yeni devlet başkanını seçmek için sandık başında. Her ne kadar seçim oldukça sıkı güvenlik önlemleri altında yapılıyor olsa da, özellikle muhalefetin kales..

Mr. Gay Syria Fragman 01:39

Mr. Gay Syria Fragman

Mr Gay Syria, hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışan iki Suriyeli mültecinin hayatını anlatıyor. Avrupa'da bir ülkeye gitmek için gereken yerleşme iznini beklerken İstanbul’da berberlik yapan 24 yaşındaki Husein, muhafa..

Siyah Beyaz Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Siyah Beyaz Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 29. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı, Ferhat'ı bırakıp gidemiyor; müjdeli haberi veriyor! Aslı ve Ferhat ayrılmaları yönünde yeniden kesin karar alsalar da bu söylenildiği kadar kolay olmayacaktır. Hem A..

Acı Tatlı Ekşi Tanıtım Fragmanı 00:46

Acı Tatlı Ekşi Tanıtım Fragmanı

Acı Tatlı Ekşi 22 Aralık’ta sinemalarda! Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat Duygu’ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu’nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. ..

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı 00:47

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit, Aslı ile bir araya geliyor; gizlenen gerçeklerin hesabı soruluyor! Aslı, sarhoş olduğu gecede Ferhat'ın kendisini öpmesi karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Ferhat, Aslı'..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

Arka Sokaklar 460. Bölüm Fragmanı 00:48

Arka Sokaklar 460. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 460. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, kendinden geçen Ali'nin peşine düşüyor! Ali, yeniden ekibin arasına dönebilecek mi? Pınar, ortalıktan kaybolan Ali'nin bulunması için Rıza Baba'ya sitem eder. Ekip, arkad..

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı 00:49

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı yayında! Selin, Rıza Baba tarafından açığa alınıyor! Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi? Sinem, kirli işler peşinde koşmaya devam eder. Sinem'in yeni planları nasıl sonuçlan..

Metehan Keleş - Geleceğe Not 04:31

Metehan Keleş - Geleceğe Not

Metehan Keleş - Geleceğe Not Dinle sözler Umutlarmı insanı hayatta tutan Yoksa alışkanlıklarmı Beklentiler ardındaki yalanlar Sahiden onlar ne olacak Düşündüm kayboldum içinde hislerin Çoktan unuttum geçmişi Yolda y..

Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı 01:57

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı

Amerika Birleşik Devletleri Kongre'sinde Demokratlar ve Cumhuriyetçilerin bütçe konusunda anlaşmaya varmalarının ardından 3 gün kapalı kalan federal hükümet yeniden açılıyor. Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde ..