#Suriyedeki ypg militanlarına silah yardımını yeniden başlattı

Jamie O'Brien için Gece Sörfü Başladı! 02:34

Jamie O'Brien için Gece Sörfü Başladı!

Sörfçü Jamie O'Brien yeni bir sörf akımı başlattı. Sörf tahtasına taktığı ışık ile gece sörfü yapıp güzel görüntüler ortaya çıkartıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'nin Korku Silahı- Atom Bombası 11:29

ABD'nin Korku Silahı- Atom Bombası

1945'te ABD'nin attığı bir bomba o günden sonra her şeyi değiştirdi. İstediği ülkede istediği planları devreye sokmak için dünyanın gözü önünde önce katliamı başlattı üst akıl, sonra da o katliamları oturup köşesinden se..

Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze 26:07

Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze

Onlarca yıldır ambargo altında ezilen insanlar, ölümle dans eden çocuklar... 2 milyon insanın hayata tutunma hikayesi. Türk Televizyonları'nda ilk kez girilen İslami cihat tünelleri... İsrail'in bombaları altında kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın Yeni Trendi Sıfır Makyaj Akımına Kimler Katıldı 03:41

Dünyanın Yeni Trendi Sıfır Makyaj Akımına Kimler Katıldı

Sıfır makyaj akımını başlatan dünyaca ünlü kadın şarkıcıdan sonra bu yeni trendi yapanlar artmaya başladı.Ülkemizden bu akıma destek veren ünlülerimizde oldu.İşte bu yeni akımla ilgili haberimiz,iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın  Yeni Radikal Bir Karara İmza Attı 03:23

Demet Akalın Yeni Radikal Bir Karara İmza Attı

Demet Akalın artık tütün mamülü içildiği anda uyarmadan sahneden inerim diyerek ilginç bir karara imza attı.Bakalım bu karar önümüzdeki günlerde ne gibi olaylara gebe olacak!!..

  • ANKA tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalışanların deri altına çip yerleştirdi 01:06

Çalışanların deri altına çip yerleştirdi

Belçika’da bir şirket bilim kurgu filmlerini anımsatan bir uygulama başlattı. Şirket çalışanların deri altına çip taktı...

  • PengoTV tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çıplak Bir Şekilde Dairelerin Ziline Basıp Kapısına İşeyen Alkollü Adam 00:23

Çıplak Bir Şekilde Dairelerin Ziline Basıp Kapısına İşeyen Alkollü Ada

Kadıköy'de yaşanan olayda, alkolü fazla kaçıran bir adam apartman dairelerinin zillerine basarak kapılarına işedi. Çıplak bir şekilde daireleri rahatsız eden adam endişe yaratırken polis de olayla ilgili soruşturma başla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.221 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iPhone 7 Plus'ın Yanması 00:20

iPhone 7 Plus'ın Yanması

18 yaşındaki bir gencin kullandığı iPhone 7 Plus'ın yandığı görüntüler sosyal medyayı salladı. Kısa sürede birçok kişi tarafından konuşulan olay sonrasında Apple inceleme başlattı. ABD'nin Arizona eyaletinde sebepsiz yer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yerli Güneş Paneli Hücresi Maliyeti Düşürecek 01:45

Yerli Güneş Paneli Hücresi Maliyeti Düşürecek

Yenilenebilir enerji yatırımlarında maliyeti düşürmek için harekete geçen Denizli'deki enerji firması, güneş panellerindeki hücrelerin yerli üretimi için çalışma başlattı...

Almanya'dan Bir Skandal Daha 01:24

Almanya'dan Bir Skandal Daha

Terör örgütleri ve teröristlere her fırsatta destek veren Almanya, bir skandala daha imza attı. Geçtiğimiz ay, ülkenin önde gelen gazetelerinden biri olan Bild, ırkçı ve küstah bir manşet atmış, Sabah Avrupa da, o manşet..

Çin, Hava Kirliliği Önleme Çabalarına ilişkin Denetimleri Sıkılaştırdı 02:28

Çin, Hava Kirliliği Önleme Çabalarına ilişkin Denetimleri Sıkılaştırdı

Çin'in en kirli şehirlerinden biri, başka bir teftiş turuna tanık oluyor. Bu ay, ülkenin hava kalitesi gözlemcisi hava kirliliğini azaltmak için bir yıl süren bir kampanya başlattı. Bu, özellikle Hebei Eyaleti'nde geçerl..

Korkutan Kanser Senaryosu 01:48

Korkutan Kanser Senaryosu

Kanser, Türkiye'de ölüm nedenleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Lösemili Çocuklar Vakfı, kanserle mücadele için yeni bir kampanya başlattı. LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, 2030'lu yıllarda kanserden günde bin kişinin ..

FETÖ'nün ABD'deki Oyunu Bozuldu 01:09

FETÖ'nün ABD'deki Oyunu Bozuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Amerika Birleşik Devletleri ziyareti öncesi, FETÖ'ye yakın kongre üyeleri başkan Trump'a yollamak üzere mektup kampanyası başlattı. Ancak kongre üyeleri bu oyuna gelmedi....

  • En Yeniler tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afgan Arkadaşlarını Sınır Dışı Etmek İsteyen Polise Direnen Alman Öğrenciler 01:42

Afgan Arkadaşlarını Sınır Dışı Etmek İsteyen Polise Direnen Alman Öğre

Nürnberg kentinde polis, dört yıldır Almanya’da yaşayan Afganistanlı bir öğrenciyi sınır dışı etmek için okula girdi. Sınav esnasında sınıftan zorla çıkarılan Afgan genç polis aracına bindirilmek üzereyken diğer öğrenci..

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Coco Fragmanı 01:28

Coco Fragmanı

Coco, Miguel adlı 12 yaşındaki bir çocuğu izleyerek, yüzyıllar önce yaşanan gizemle ilgili bir dizi olayı başlattı ve olağanüstü bir aile birleşmesine yol açtı...

Fatih’te Kuyumcu Soygunu 01:57

Fatih’te Kuyumcu Soygunu

Fatih’te kimliği belirsiz yüzleri maskeli 4 kişi, girdikleri kuyumcu dükkanından yaklaşık 250 bin lira değerinde ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kaçan şahısları yakalama..

İstanbul'da Kuyumcu Soygunu 03:06

İstanbul'da Kuyumcu Soygunu

Küçükçekmece’de kimliği belirsiz yüzleri maskeli 5 kişi, girdikleri kuyumcu dükkanında yüklü miktarda ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Polis, olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı...

Çiftçinin Bulduğu 1600 Yıllık Mozaik Gün Yüzüne Çıkıyor 03:01

Çiftçinin Bulduğu 1600 Yıllık Mozaik Gün Yüzüne Çıkıyor

Adıyaman’da çiftçiler tarafından tarlada çalışırken bulunan Roma Dönemi'ne ait 1600 yıllık mozaiğin gün yüzüne çıkartılması için arkeologlar çalışma başlattı...

70 Yaşında Evlat Katili Oldu 00:42

70 Yaşında Evlat Katili Oldu

Alınan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Aslanbey Mahallesi’nde ikamet eden Abdullah Yeter (70), oğlu Murat Yeter’i (35) av tüfeğiyle sırtından vurdu. Murat Yeter olay yerinde hayatını kaybederken, baba Abdullah ..

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj 00:51

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj

Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetiminin 25 Eylül'de yapacağını açıkladığı bağımsızlık referandumuna kısa bir süre kalırken, Türk Silahlı Kuvvetleri bu sabah Irak sınırının sıfır noktasındaki Habur Sınır Kapısı yakınlarında t..

Çağla Şıkel Dolandırıldı! 01:15

Çağla Şıkel Dolandırıldı!

öre ünlü manken adına sahte faturalar kesildi. Vergisini düzenli ödemesine rağmen anaparası ve faiziyle 1 milyon liraya yakın borcun çıktığını öğrenen Şıkel, o dönem çalıştığı muhasebecisinin peşine düştü, ancak ulaşamad..

  • ANKA tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adanalı Dönercilerden Alkışlık Uygulama 01:40

Adanalı Dönercilerden Alkışlık Uygulama

Adana’da dönerciler kimsenin aç kalmaması için askıda döner uygulaması başlattı..

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elçin Sangu, Pembe Topla Dev Maçın Hava Atışını Yaptı 01:04

Elçin Sangu, Pembe Topla Dev Maçın Hava Atışını Yaptı

Anadolu Efes - Real Madrid Maçını Elçin Sangu Başlattı.....

  • ANKA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamburger Yemeğe Gitti Parmağından Oldu 01:26

Hamburger Yemeğe Gitti Parmağından Oldu

Ankara'da yaşayan bir kadın, Antalya'da torununu götürdüğü bir fast-food zincirinin açılısında parmağını kaybetti. Güvenlik önlemi olmadığını iddia eden kadın, hukuk mücadelesi başlattı...

İstanbul’da Şantiyede Göçük- 1 Işçi Toprak Altında 00:36

İstanbul’da Şantiyede Göçük- 1 Işçi Toprak Altında

Sarıyer Ayazağa'da bir şantiye alanında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan bir işçi için itfaiye ve AFAD ekipleri kurtarma çalışması başlattı. Şantiye işçilerinin de kazma küreklerle arkadaşlarını kurtarmaya çalışt..

İş Hanında Herkesin Gözü Önünde Çuval Dolusu Tişörtü Çaldılar 02:48

İş Hanında Herkesin Gözü Önünde Çuval Dolusu Tişörtü Çaldılar

Güngören’de bir iş hanına giren iki şüphelinin çuval dolusu tişörtü çalması kameralara yansıdı. Şahıslar çaldıkları tişört dolu çuvalla kayıplara karışırken kamera görüntülerini inceleyen polis zanlıların yakalanması içi..

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı 00:29

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdülüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Adana merkezli İstanbul, Diyarbakır, Adıyaman, Bursa ve Batman’da bölücü terör örgütü PKK/KCK’nın gençlik yapılanmasına yönelik şafak..

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı 01:47

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne güçlendirilmiş torpil atıldı. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen saldırıda cezaevindeki nöbet kulübe..

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada 02:25

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Ümraniye'de cep telefonu bayisinden 4 kişinin gerçekleştirdiği hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.Çakmak Mahallesi'ndeki cep telefonu bayisinden, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi tarafından çok sayıda cep..

İstanbul'da Polisten Kaçan Hırsız Dereye Atlayarak Kaçtı 02:26

İstanbul'da Polisten Kaçan Hırsız Dereye Atlayarak Kaçtı

İstanbul’da polislerden kaçan hırsız dereye atlayarak kaçtı. Polis ekipleri aynı olaya karışan bir kişiyi gözaltına alırken kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı...