#Suriyedeki ypg militanlarına silah yardımını yeniden başlattı

Süt kazanına girip banyo yaptı 01:06

Süt kazanına girip banyo yaptı

Konya'daki bir süt fabrikasında kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin banyo yapması tepki çekti. Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri soruşturma başlattı, ceza uygulandı..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Türkiye'den Çin'e İlk Kez Kanatlı Et İhracatı Başladı 01:10

Türkiye'den Çin'e İlk Kez Kanatlı Et İhracatı Başladı

Kanatlı et üretiminde dünyanın sayılı ülkelerinden biri olan Türkiye bir ilke imza attı. Türkiye ilk kez Çin Halk Cumhuriyeti’ne tavuk ve benzeri ürünlerin ihracatını başlattı. İşte detaylar.....

Bu neyin cezası! 01:32

Bu neyin cezası!

SOKAK KISITLAMASINDA, SOKAĞA ÇIKMASI SERBEST OLAN FIRINCIYA KESİLEN CEZA, 37 YAŞINDAKİ GENÇ ADAMIN HAYATINI KARARTTI. CEZAYI ÖDEYEMEYEN O FIRINCI HUKUK MÜCADELESİ BAŞLATTI...

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları anlattı - 06:26

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları a

Sakarya’nın Hendek ilçesinde D-100 karayolunda gördüğü manzara karşısında canını hiçe sayarak, yolda can çekişen kuşları kurtarmaya çalışan Kenan Esenboğa olay anını anlattı. Esenboğa, “Sadece vatandaşlık ve vicdani göre..

Mavi Vatan'da TSK'nın Yeni Gücü- ORKA 01:42

Mavi Vatan'da TSK'nın Yeni Gücü- ORKA

Savunma Sanayii Başkanlığı, yerli ve milli torpido geliştirilmesi projesi ORKA'yı başlattı. Roketsan'ın ana yükleniciliğinde geliştirilecek ORKA ile bu alandaki dışa bağımlılık sona erecek. İşte detaylar.....

Gizlilik sözleşmesi kafaları karıştırdı 02:20

Gizlilik sözleşmesi kafaları karıştırdı

MESAJLAŞMA UYGULAMASI WHATSAPP'IN SON GÜNCELLEME KARARI KAFALARI KARIŞTIRDI.. KULLANICILAR VERİ GÜVENLİĞİ ENDİŞESİYLE FARKLI UYGULAMALARA TAŞINIRKEN, REKABET KURULU SORUŞTURMA BAŞLATTI. WHATSAPP'TAN İSE YENİ AÇIKLAMA VA..

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

'Askıda yemek var' 02:40

'Askıda yemek var'

BİR YEMEK ŞİRKETİ İLE EVSİZLERE DESTEK VEREN BİR DERNEK GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ... TAM DA BU SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE, İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN 'ASKIDA YEMEK' PROJESİ BAŞLATTI... ŞİMDİ GELİN ONLARA KONUK OLALIM... MUTFAK AŞAMASI..

Göbeklitepe yakınlarında metal monolit bulundu 00:59

Göbeklitepe yakınlarında metal monolit bulundu

Şanlıurfa'da Göbeklitepe yakınlarında bulunan ve üzerinde Göktürk alfabesiyle yazıların olduğu monolit incelemeye alındı. Jandarma monoliti kimin diktiğini bulmak için çalışma başlattı...

Sultangazi’de yol verme kavgasında 17 yaşında bir genç vuruldu 03:19

Sultangazi’de yol verme kavgasında 17 yaşında bir genç vuruldu

İstanbul Sultangazi’de emniyet görevlisi bir bekçi, başka bir aracın sürücüsüyle yol verme tartışmasına girdi. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine 17 yaşındaki Enes Seydanoğlu bacağından vuruldu. Polis, Seydano..

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına ve Abilerine Operasyon- 11 Kişi Gözaltında 00:54

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına ve Abilerine Operasyon-

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına Operasyon- 11 Kişi Gözaltında Son dakika gelişmesi... FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul'da bulunan polis okullarının imam ve abilerine yönelik operasyon kapsamında ..

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

Sevginur hemşire o geceyi anlattı! 02:09

Sevginur hemşire o geceyi anlattı!

POLİS EŞİNİN SİLAHINDAN ÇIKAN KURŞUNLA BAŞINDAN VURULAN SEVGİNUR HEMŞİRE, HASTANEDEN TABURCU OLDUKTAN SONRA NELER YAŞANDIĞINI ANLATTI. 18 GÜNLÜK EŞİNİN, İNTİHAR ETTİ DİYEREK İFTİRA ATTIĞINI SÖYLEYEN SEVGİNUR HEMŞİRE, ..

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı! 01:57

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı!

İKİNCİ EL ARAÇ ALIM SATIMLARINDA EKSPERTİZ RAPORU VE GARANTİ ZORUNLULUĞU VAR AMA, BU BİLE ZAMAN ZAMAN MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇEMİYOR. SON ÖRNEĞİ ANKARA'DA YAŞANDI. 32 YAŞINDAKİ ONUR KARA, HATALI EKSPERTİZ RAPORU İDDİASI..

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu- Çok sayıda gözaltı 02:18

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu- Çok sayıda gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyon başlattı. Önceden belirlenen 23 adrese giren ekipler çok sayıda kişiyi gözaltına aldı...

Yol verme kavgasında kan aktı, yaralılar çalıştıkları iş yerine sığındı 02:03

Yol verme kavgasında kan aktı, yaralılar çalıştıkları iş yerine sığınd

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yol verme kavgasında bıçaklanan 2 kişi, araçlarıyla kaçarak yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki iş yerine sığındı. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı...

Minibüsüyle sokağı savaş alanına çevirip kaçtı 01:22

Minibüsüyle sokağı savaş alanına çevirip kaçtı

Isparta’da alkollü olduğu iddia edilen minibüs sürücüsü park halindeki 4 otomobile çarptıktan sonra aracını bırakarak kaçtı. Polis, sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı...

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi! 04:39

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi!

TÜRKİYE, CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK DOLANDIRICILIK SKANDALIYLA ÇALKALANIYOR... KRİPTO PARA ALIM SATIM ŞİRKETİNİN GENÇ SAHİBİ, 2 MİLYAR DOLAR,,, EVET YANLIŞ DUYMADINIZ, TAM 2 MİLYAR DOLARLA YURTDIŞINA KAÇTI... KRİZİN A..

Hamile Kadının Cep Telefonunu Çalan Kapkaççı Yakalandı 00:55

Hamile Kadının Cep Telefonunu Çalan Kapkaççı Yakalandı

Hamile Kadının Cep Telefonunu Çalan Kapkaççı Yakalandı Adana'da 8 aylık hamile kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle alıp kaçan zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 8 aylık hamile Şeyda Temel (20), Seyhan ilçesi..

  • Haberler tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. 01:51

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulu

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. Eskişehir’de, daha önceden Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenerek kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına d..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Evde yaptıkları bomba patladı 01:40

Evde yaptıkları bomba patladı

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN, GÖRÜNTÜ KAYDI GENELGESİ YENİ BİR TARTIŞMAYI BAŞLATTI. GÖREV BAŞINDAKİ POLİSİN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKEN, ENGELLENECEK, CEZA KESİLECEK. CHP ANAYASA AYKIRI DİYEREK, ÇEKİM YASAĞINI DANIŞTAY'A TAŞIDI...

Geri dönüşüm tesisindeki alevler itfaiyeyi harekete geçirdi 01:25

Geri dönüşüm tesisindeki alevler itfaiyeyi harekete geçirdi

Bursa’da geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerinin erken müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. İş yerinde maddi hasar oluşurken, ekipler yangın ile ilgili soruşturma b..

Bursa'da 5 ayrı noktada çıkan yangın korkuttu 04:45

Bursa'da 5 ayrı noktada çıkan yangın korkuttu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 5 farklı yerde istifli keresteler, çöp yığını ve araç lastikleri ateşe verildi. Yangın itfaiye ekiplerince işyerlerine sıçramadan söndürülürken Polis ekipleri, yangının kundaklama olduğunu değe..