#Suriyedeki ypg militanlarına silah yardımını yeniden başlattı

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı 00:54

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş Gayrettepe Hoş Sohbet Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle Gayrettepe’den Balmumcu istikametine giden Kubilay Aydın, sokak üzerinde ilerlediği esnada ..

İstanbul'da Silahlı Saldırı 01:42

İstanbul'da Silahlı Saldırı

Saldırıda yaralanan kurye hastaneye kaldırılırken saldırganlar kayıplara karıştı. İçerisinde 100 bin dolar bulunan para çantasını alınmadığı kaydedilirken, olayı soygun amaçlı mı yaptığı yoksa başka bir konu için mi gerç..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu 01:52

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu

Adana'da, polisin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden biri olan E.K.'nın (19) Isparta'dan okumak için Adana'ya geldiği ortaya çıktıAdana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Mü..

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar 02:00

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayarak intihar eden bir kişi deniz polisini harekete geçirdi. İntihar eden şahsı arama çalışmaları sürüyor.15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekl..

Japon Bankaları Kendi Dijital Paralarını  Oluşturuyor:  j Coin 00:47

Japon Bankaları Kendi Dijital Paralarını Oluşturuyor: j Coin

Japonya'nın önde gelen finans kuruluşları, yeni bir dijital para (blackchain) birimi oluşturmak için bir araya geldi. 'J Coin' olarak adlandırılması beklenen dijital para, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na yetişebilir. Dünya g..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü! 03:30

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü!

Bursa’da gece yarısı tartıştığı ağabeyini yol ortasında bıçaklayarak öldüren kişi gözaltına alındı. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Mudanya ilçesi İpar Caddesi’nde gece yarısı Ram..

Son dakika Paris'teki Patlama 01:34

Son dakika Paris'teki Patlama

Son dakika haberine göre, Fransa'nın başkenti Paris'teki Ürdün askeri ataşeliği önünde bir motosikletin patladığı belirtildi. Ürdün Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü'nden ülkenin resmi haber ajansı Petra'ya yapılan açıklamada,..

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor 00:44

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Mersin'de, iki ayrı operasyonda bir kilo 960 gram eroin, 54 gram kokain ele geçirildi, iki kişi tutuklandı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesinde kullanılmayan bir evde yüklü miktarda eroinin sat..

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene  FETÖ Operasyonu 01:44

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene FETÖ Operasyonu

Aksaray merkezli 2 ilde FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda mesleğinden ihraç edilen aralarında kadınlarında bulunduğu 21 öğretmen gözaltına alındı.Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı darbe girişimi ardından ..

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler 02:06

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde halk otobüsü şoförüne gerçekleşen saldırı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, kent merkeziyle Altınova Mahallesi arasında çalışan halk otobüsünün şoförü Ayhan Üstübe..

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada 01:33

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada

Olay Bağcılar'da bir börekçide meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs telefonla börekçiden pide siparişi verdi. Ancak verdiği sipariş yanlış gelince duruma sinirlenen şahıs ve oğlu siparişi getiren çalışanla tartışmaya ba..

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı 02:56

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı

Olay, saat 23:30 sıralarında Fatih Mesihpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden yürüdüğü esnada tercüman olduğu öğrenilen Sultan Gürbüz(28)’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ..

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı 02:42

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı

Hacı Abdi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Kurtuluş Kiliseleri Derneği Malatya Temsilciliğinin dış vitrin camına akşam saatlerinde taşlı saldırı düzenlendi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda bir şahsı..

Kuvvetli Rüzgarla Sürüklenen Tekne Böyle Kurtarıldı 01:00

Kuvvetli Rüzgarla Sürüklenen Tekne Böyle Kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kuvvetli rüzgarda sürüklenen teknenin kurtarılma anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.31 Aralık 2017 tarihinde Torba Mahallesi açıklarında yakıtı bittiği öğrenilen yaklaşık 9 metrelik özel ..

Duvar Arasından 10 Milyon Dolar Çıktı 01:00

Duvar Arasından 10 Milyon Dolar Çıktı

Çin'de yolsuzluk soruşturması kapsamında bir apartman dairesinde arama yapan polis, duvarın içine saklanmış yaklaşık 10 milyon dolar değerinde Çin Yuan'ı buldu. Hürriyet'te yer alan habere göre, Shuang Fei olarak bilinen..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ? 01:12

Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ?

Türkiye'nin Afrin'e gerçekleştirmiş olduğu askeri operasyonun ilk tepkisi uluslararası piyasalarda dolar/TL kurunda görüldü. Cuma günü 3.80 seviyesinin hemen üzerinde kapanan dolar, bu sabah 3.82 seviyesine yükseldi. Tür..

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 01:19

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Ordu'da bir iş yerindeki telefon hırsızlığı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesinde cep telefonu satışı yapan iş yerine gelen zanlı, kendisini polis olarak tanıtarak cep telefonu ..

Sarhoş Genç Araçlara Böyle Zarar Verdi 00:36

Sarhoş Genç Araçlara Böyle Zarar Verdi

Eskişehir'de sarhoş bir gencin 10'a yakın araca verdiği zarar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olay, Kırım Caddesi üzerinde sabaha karşı saatlerde yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüle..

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında 00:38

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 8 ayrı araçtan gerçekleştirilen soygun anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, 23 Nisan Mahallesi'ndeki bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlü..

Restorandan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 01:01

Restorandan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Antalya'nın Akseki ilçesinde, restorandan yapılan hırsızlık güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Jandarma ekipleri, Akseki-Seydişehir karayolu Gölbaşı mevkisindeki restorandan odun motoru ile elektronik malzemelerin ç..

  • JET TV tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeliz Yeşilmen Çıkan Haciz Haberleri Hakkında Konuştu 02:58

Yeliz Yeşilmen Çıkan Haciz Haberleri Hakkında Konuştu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada 00:36

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada

Denizli'de motosikletli iki hırsız, evin bahçesindeki direğe zincirle bağlı motosikleti çalarak kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Olay, Merkezefendi ilçesi Gerzeler Mahall..