#Suriyedeki ypg militanlarına silah yardımını yeniden başlattı

Arisaka Type 99 Test Atışı 03:03

Arisaka Type 99 Test Atışı

Arisaka Type 99 Test Atışı İzle..

  • BETA tarafından
  • 518 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağır Çekimde Atışlar 08:09

Ağır Çekimde Atışlar

Ağır Çekimde Atışlar 1. SVT-40 2. Steyr Hahn (Steyr M1912) 3. Mosin Nagant PU Sniper 4. AR-15 with Slidefire Stock 5. M1897 Trench Gun 6. M1-A/M-14 7. TT-33 8. Kar98k 9. Reising M50 10. M1 Garand 11. Swedish Ljungman AG..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Durak Hd İzle 1:25:01

Son Durak Hd İzle

Birkaç siyahi genç, San Francisco kentinin Oakland bölgesinde yer alan Fruitvale adlı BART geçiş istasyonunda protesto eylemi yaparlar. Polisler tarafından geri püskürtülmeye çalışılan eylemcilerin sesi, duyulan birkaç e..

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı! 05:31

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı!

Okuldan atılan Tarık'ın tekrardan işe başlaması için Melis ve tayfa iş başında! Kıvanç'ın babası Gürol yüzünden işten atılan Tarık'ı kurtarmak Melis ve tayfaya kalıyor. Koçlarını tekrardan okulda görmek isteyen Hakan, Fi..

  • ANKA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı 01:30

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı

Mısır, Kıptileri hedef alan terör eylemine hava saldırılarıyla karşılık verdi. Mısır’dan kalkan uçaklar komşu ülke Libya’nın Derne kentinde, terör örgütlerine ait olduğu söylenen kampları bombaladı. Operasyonla ilgili ..

Son Oyun Film İzle 1:39:15

Son Oyun Film İzle

Filmin Konusu: Aksiyon film tutkunları ve Jason Statham hayranları işte size Jason Statham’dan aksiyon dolu yepyeni bir film daha. Filmde, kumar oynamayı çok seven her zaman kumar oynayan bir adam, zaman geçtikçe aslında..

  • Tv Series tarafından
  • 7.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PPS-50 Test Atışları 04:02

PPS-50 Test Atışları

PPS-50 Test Atışları İzle..

  • BETA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Ersizler'in Erlerinden 'Göreve Hazırız' Mesajı 01:55

'Ersizler'in Erlerinden 'Göreve Hazırız' Mesajı

Kastamonu'nun Küre ilçesinde Kurtuluş Savaşı'nda eli silah tutan bütün erkekleri şehit olduğu için Ersizler ismi verilen köyün erleri, vatan için bugün de göreve hazır bekliyor...

Tim Teaser 00:36

Tim Teaser

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Mardin'de Terör Operasyonu 00:33

Mardin'de Terör Operasyonu

Mardin'in Dargeçit ve Savur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi...

IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu 01:06

IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu

Üç yıl önce henüz üç yaşındayken, IŞİD örgütü tarafından kaçırılan Iraklı Christina ailesine kavuştu. Küçük kız ailesi ile birlikte Musul'un Karakuş semtinde yaşıyordu. Terör örgütü kente saldırdı. Bölge halkı kaçmaya ç..

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada 03:15

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada

Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan çatışma sırasında yaşanan panik anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Beyoğlu Kasımpaşa’da dün gece saatlerinde iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. 1 kişinin öl..

Suç Çetesi Film İzle 1:52:54

Suç Çetesi Film İzle

Los Angeles, 1949... Brooklyn doğumlu acımasız mafya babası Mickey Cohen (Sean Penn) gösteriye Los Angeles’ta devam ediyor. Uyuşturucu, silah ve kadın ticareti yaparak para kazanan Cohen tüm bunları sadece çalıştırdığı a..

  • Tv Series tarafından
  • 4.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele 03:15

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele

Hep karanlık oyunlarla dolu savaşlar, Kimseye faydası olmayacak olan yarışlarda insan oğlu Kendini yok etmekle meşkul insan oğlu, 2017 de bile hala Savaş Dram ve Açlık var Dünya Esat Putin trup Şeytan üçgeninde hapis, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti 01:00

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti

Geçtiğimiz Pazar günü, Californiya eyaletinin başkenti Sacramento'da 22 yaşındaki siyahi Stephon Clark suçsuz yere öldürüldü. Clark'ın bir arabayı soyduğuna dair ihbarla harekete geçen ABD polisi, elindeki telefonu silah..

Doğu Guta'da Kimyasal Vahşet 01:00

Doğu Guta'da Kimyasal Vahşet

Esed rejimi yine katliam yaptı... Dün gece Doğu Guta'nın Duma beldesine düzenlenen kimyasal silah saldırısında 75 sivil hayatını kaybetti, 1000'den fazla sivil gazdan etkilendi. Bundan tam bir yıl önce, İdlib'te Han Şeyh..

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı 03:04

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sevinç Çevik isimli kadın mahkeme öncesinde Bolu Adliyesi’ne yakın olan Kent Meydanı’nda buluştular. Eşinden boşanmak ist..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

Kızı Katledilen Doğu Gutalı Babanın Yürek Burkan Vedası 00:59

Kızı Katledilen Doğu Gutalı Babanın Yürek Burkan Vedası

Beşşar Esed rejiminin, abluka altında tuttuğu Doğu Guta bölgesinde muhaliflerin kontrolündeki son nokta olan Duma ilçesine düzenlediği kimyasal silah saldırısında ölen sivillerin görüntülerinde, çoğunun gözünün açık oldu..

Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu 01:03

Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında katır ile silah ve patlayıcı madde taşıdıkları belirlenen bölücü terör örgüt mensupları, jandarma ekiplerince silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile etkisiz hale getirildi...

Başbakan Yıldırım'dan Esed Rejimine Operasyona İlişkin Değerlendirme 01:58

Başbakan Yıldırım'dan Esed Rejimine Operasyona İlişkin Değerlendirme

Başbakan Yıldırım, Bugüne kadar kılını kıpırdatmayanların, kimyasal silah kullanıldıktan sonra harekete geçmeleri geç kalmış bir harekettir. Ama yine de alçak katillere verilmiş gecikmiş bir cevaptır. dedi...

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova  iş birliği yeni bir ivme kazanacak’ 01:51

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova iş birliği yeni bir ivme kazanac

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türk-Rus Toplumsal Forumu Eş Başkanı Çonkar, Rusya Devlet Başkanı Putin’in yarın Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaretinin Ankara-Moskova ilişkilerine yeni bir ivme kazandıracağını söylerke..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı 02:16

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı

2. Dünya Savaşı döneminde geçen film, Moe Berg'in hayatını konu ediyor. İyi bir üniverisite mezunu olan ve 12 dil konuşabilen Berg, 15 yıl boyunca Chicago White Sox ve Washington Senators gibi takımlarda beysbol oynamışt..

UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda 01:31

UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda

Katmerciler tarafından geliştirilen Uzaktan Kumandalı Atış Platformu (UKAP), her türlü zorlu koşulu içeren saha testlerine başarıyla devam ediyor. Üzerinde silah ve uydu haberleşme sistemi bulunan UKAP'a, elektro optik, ..

Brezilyalı Soygunculardan Modern Yöntem 00:56

Brezilyalı Soygunculardan Modern Yöntem

Brezilya'da, sokakta yürüyen insanların üzerine arabalarının içerisinden silah doğrultarak çantalarını çalan soyguncuların yöntemi dikkat çekiyor...

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tim Fragman 02:08

Tim Fragman

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü 01:21

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Bestler Dereler üst bölgesinde dün, İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından hava destekli operasyon başlatı..

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada 00:27

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada

Irak Türkmen Cephesi'nin (ITC) Kerkük kent merkezindeki Bağdat Yolu semtinde bulunan bürosuna otomatik silah ve el bombasıyla saldırı düzenlendi.ITC Bağdat Yolu Büro Koruması Ahmet Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada..