#Suru gezdi

Nusret Köyünde Eşeğe Bindi 03:28

Nusret Köyünde Eşeğe Bindi

Nusret Gökçe, memleketi Erzurum'un Şenkaya İlçesine bağlı Paşalı Köyü'nde yaptırdığı külliyenin açılışını gerçekleştirdi. Aynı zamanda memleketini gezerek hasret gideren Nusret Gökçe, yaylada sürü otlatanların yanına çık..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuzucuk Balon 04:03

Kuzucuk Balon

Kuzucuğun evinde bir sürü uçan balon vardır, pencereden onları gören horoz, eve girer, kuzucuğun uyuduğunu fark edince bir tane balonu alıp çıkar. Son anda bunu fark eden kuzucuk sinirlenir ve onu kovalar. Horoz da gidip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana 02:37

Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana

Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra Yaşamak değil ki bu görüntüler var adeta Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim y..

Işıl German - Biliyorum Sensin O 03:15

Işıl German - Biliyorum Sensin O

Biliyorum Sensin O Alo? buyrun alo? Hımm.... anladım sensin o konuş benimle seni dinliyorum lütfen konuş konuş benimle lütfen Bana on kere yüz kere bin kere yüz kere bin kere kaç kere darıldın sen yine gel diye sev diy..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Cem Özkan - Acaba 04:00

Cem Özkan - Acaba

Cem Özkan - Acaba Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne yaşandıysa yaşandı Elimde sadece anılar kaldı Elde kalanlar ile yaşamak çok zor Hatta imkansız Kapanmamış bir sürü yara Cevapsız sorular aklımda Oturmuşum bir köşede merak..

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri 03:40

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri

Ula Nuri şarkı sözleri ile... Sabahtan kalkacağım, Ateş mi yakacağım İnek mi sağacağım, Tarlamı kazacağım, Mısır mı kıracağım, Fındık toplayacağım Uşak mı bakacağım Sen kahvede durursun, ben mi çalışacağım Uşakların z..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Sadece Tinder Kullanarak Avrupayı Gezen Çılgınlar 06:32

Sadece Tinder Kullanarak Avrupayı Gezen Çılgınlar

Tinder'da eşleştikleri insanlar sayesinde karınları doyup seyahat edebilen ikili hiç para harcamadan Avrupa'da üç şehir gezdi. Kendilerine muhteşem bir strateji belirleyen iki kafadar çok da eğlenceli vakit geçirmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 8 yıl önce
70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti 01:58

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti

er hafta Türkiye'yi Seyahatname programıyla karış karış gezen Kerim UIak'ın bu haftaki durağı Kilis oldu. Kilis'te 70'inden sonra Kuran-ı Kerim öğrenen köyün yaşlı kadınlarını da ziyaret etti. Ulak, Kilis'i gezdi, gördü ..

Yağmur Sarıoğlu'nun Miami Semalarında Uçması 01:00

Yağmur Sarıoğlu'nun Miami Semalarında Uçması

Galatasaray'da forma giyen Sabri Sarıoğlu'nun eşi yardımcı pilot olmuştu. Başarısıyla herkesin takdirini toplayan Yağmur Sarıoğlu, minik oğlu Sarp Sarıoğlu ile birlikte Miami semalarında helikopterle gezdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mesut Özil, Buckingham Sarayı'nda 00:09

Mesut Özil, Buckingham Sarayı'nda

Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, izin gününde Londra'da bulunan, devlet işlerinde ve yabancı devlet insanlarının ağırlanmasında kullanılan Bucking Sarayı'nı gezdi. Bu gezisini Twitter'dan paylaşan Alman yıldız, tweetine B..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Belanın Shloku Avinash Sachdev İstanbula Geldi 02:25

Tatlı Belanın Shloku Avinash Sachdev İstanbula Geldi

Tatlı Bela'nın Shlok'u Avinash Sachdev İstanbul'a geldi. Oyuncuyu havalimanında sevenleri karşıladı. Avinash Sachdev İstanbul'daki ilk gününde Kapalıçarşı'yı gezdi, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini tattı...

  • ANKA tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avinash Sachdev (Shlok) İstanbul Turunda 01:59

Avinash Sachdev (Shlok) İstanbul Turunda

Hintli oyuncu Avinash Sachdev (Shlok) İstanbul gezisinde bugün Ayasofya, Sultanahmet Camii ve Yerebatan Sarnıcı'nı gezdi...

  • ANKA tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlhan Mansız, Vodafone Park'ta Gözyaşlarına Hakim Olamadı 00:44

İlhan Mansız, Vodafone Park'ta Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beşiktaş'ın eski mili yıldızı İlhan Mansız, BJK TV'nin konuğu olarak Vodafone Park'ı gezdi. İlhan Mansız'ın röportajı sırasında duygusal anlar yaşandı. Mansız, Beşiktaş taraftarı için söylediği duygusal sözlerin ardından..

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto 02:21

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Protestolara aldırış etmeyen Kah..

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti 01:44

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk Mozolesine çiçek bırakan Talon, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi ..

Özgürlük İçin Yoldan Çıkmaya Var Mısın 14:36

Özgürlük İçin Yoldan Çıkmaya Var Mısın

Anıl Kangal, 1986 yılında Ankara’da doğdu. Yurtiçi ve yurt dışında eğitimini tamalayıp çeşitli uluslararası projelerde çalıştı. 26 yaşındayken işinden istifa etti. Yeni Delhi, Hindistan’a tek yön bir uçak bileti alıp 533..

Emrah Günel İle İstanbul  Balat Turu 10:24

Emrah Günel İle İstanbul Balat Turu

Ünlülerin evini gezen, ilginç bilmecelerle ünlülere zor anlar yaşatan Magazin D muhabiri Emrah Günel, sizler için İstanbul'un Balat semtini gezdi..

  • BETA tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal Erdoğan 3. Etnospor Kültür Festivali’ne Ziyarette Bulundu 02:35

Bilal Erdoğan 3. Etnospor Kültür Festivali’ne Ziyarette Bulundu

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, organizasyonun ikinci gününde standları gezdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hürkuş'u İmzaladı 01:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hürkuş'u İmzaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtladı. Program sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve misafirler yerli ve milli uçakların bulunduğ..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm _Adıyaman_ 45:17

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm _Adıyaman_

lezzet yolculuğu adıyaman Google Reklamları ABONE OL! Cesur Yürek Resmi Kanal 0:02 / 45:17 Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm Adıyaman Show TV Show TV Abone ol620 B Ekle Paylaş Daha fazla 6.863 görünt..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Sürekli hapşırıyor 01:27

Sürekli hapşırıyor

YAĞMUR ÇAPRAK 15 YAŞINDA... 10 GÜN ÖNCE BURUN KAŞINTISI BAŞLADI. SONRASI İNANILMAZDI. AİLESİ DOKTOR DOKTOR GEZDİ AMA ONUN HAPŞIRIK NÖBETİ KESİLMEDİ. İŞTE ONUN DERDİ, VE ANNE BABASININ ÇARESİZLİĞİ.....

Hadid kardeşlerin babası İstanbul'da 01:31

Hadid kardeşlerin babası İstanbul'da

İSTANBUL DÜNYADAKİ FAVORİ ŞEHRİM ... DÜNYACA ÜNLÜ MODEL KARDEŞLER GİGİ VE BELLA HADİD'İN BABASI MOHAMMED HADİD, İSTANBUL'U GEZDİ... BİR KEZ DAHA HAYRAN KALDIM DEDİ.....

Isparta'da gül konvoyu düzenlendi 01:10

Isparta'da gül konvoyu düzenlendi

Isparta'da bu sene salgın sebebiyle 'Gül Festivali' yerine 'Gül Konvoyu' etkinliği düzenlendi. Güllerle donatılan araçlar şehri gezdi. İl sakinleri de unutamayacağı bir gün yaşadı...

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor 03:52

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor

Türk-Hindistan Dostluğu Projesi' kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan tarihi mekanları gezen Hindistanlı 6 öğrenci, Türk kültürünü yaşayarak öğreniyor. Proje kapsamında, Eskitaşlı köyünden 6 öğrenci, Üs..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Burak Deniz Büşra Develi İle Kavga Mı Etti 00:57

Burak Deniz Büşra Develi İle Kavga Mı Etti

Yaklaşık 3 yıldır aşk yaşayan oyuncu çift Büşra Develi ile Burak Deniz, önceki gün Nişantaşı City's AVM'deydi. Birbirine çok yakıştırılan ikilinin hararetli bir şekilde tartışması dikkat çekti. Ünlü çiftin tartışması kıs..

  • BETA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce