#Susamlı kurabiye tarifi kurabiye tarifleri

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi  Meze Tarifleri 03:42

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere nefis bir yumurtalı mercimek köftesi tarifi videosu hazırladık. Evde kısa sürede hazırlayabilirsiniz ve limon ile misafirlerinize servis edebilirsiniz. Gün mezesi için çok güzel bir tarif. Yumur..

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 05:43

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir midye poğaça tarifi videosu hazırladık. Lezzeti de görüntüsü kadar mükemmel içi peynirli bir hamur işi dir. Peynirli midye poğaça nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedi..

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri 03:14

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri

Hamur işi tarifleri sevenlere özel peynirli karbonatlı pişi tarifi videosu hazıladık.Hazırlaması kolay ve mayalanmayı beklemeden hızlı bir şekilde yapılabilen bu tarifimizi evde adım adım uygulayarak yapabilirsiniz. Pey..

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri 03:01

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri..

Pamuk Gibi Simit Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:30

Pamuk Gibi Simit Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler bu nefis pamuk gibi simit tarifi videosuna bayılacaklar. Yapımı da oldukça basit olan yumuşacık simiti evde kolayca yapabilirsiniz. Pamuk simit nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir..

Sebzeli Yoğurtlu Kıymalı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri 04:01

Sebzeli Yoğurtlu Kıymalı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri

Çorba tarifleri sevenler için nefis, sebzeli yoğurtlu ve kıymalı çorba tarifi videosu hazırladık. Çok doyurucu ve sağlıklı bir çorbadır ve yapımı da bir o kadar kolaydır...

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri 03:30

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenler için yapımı kolay, hızlı olan kaşarlı ve sucuklu pizza tarifi videosu hazırladık. Evde pratik ve lezzetli pizza yapmak isteyenler bu tarifimizi mutlaka izlesin. Sucuklu pizza nasıl yapılır ve ta..

Şakşuka Tarifi - Meze Tarifleri 03:14

Şakşuka Tarifi - Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere özel şakşuka tarifi videosu hazırladık. Özel günlerinizde ve yemeklerinizin yanında nefis patlıcanlı meze evde kolayca yapabilirisiniz. Şakşuka nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri tüm ayrınt..

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri 04:13

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri

Tavuk eti ile yapılan kağıt kebabı tarifi videosu etli yemek tarifleri sevenler için nefis bir seçim olabilir. Yapımı da oldukça pratik ve fazla bulaşık çıkmadan hızlıca yapabilirsiniz. Kağıt kebabı nasıl yapılır ve tam..

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri 05:36

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri

Kayseri yağlama tarifi nefis bir lezzet. Kat kat hamur arasında kıymalı harcı ile et ve hamuru bir arada yemek tarifleri sevenler için nefis bir tercih olacaktır. Mutlaka denemelisiniz, yapımı da oldukça kolay dır. Kays..

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 02:37

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Pilavlı yemek tarifleri sevenlere özel mantarlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile hızlı bir şekilde yapılabilen bu nefis yemeğimizin lezzeti inanılmaz, mutlaka yapmanızı tavsiye ediyoruz. Mantarlı ..

Mantarlı Tavuk Çorbası Tarifi - Çorba Tarifleri 02:27

Mantarlı Tavuk Çorbası Tarifi - Çorba Tarifleri

Çorba tarifleri listemize bugün yeni bir lezzet olan mantarlı tavuk çorbası tarifi videosunu ekledik. Çorbada tavuk sevenler içinde mantarı da beğeneceklerdir. Tavuk ve mantar birbirine yakışan iki lezzettir. Mutlaka den..

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri 02:50

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri

Sebzeli yemek tarifleri yaz aylarının vazgeçilmezidir. Sizler için bu sıcak günlerde iyi gidecek hafif, zeytinyağlı enginar yemeği tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça basit ve hızlıdır...

Dereotlu Bezelye Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri 02:04

Dereotlu Bezelye Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri

Sebzeli yemek tarifleri yapın diye bize yazanlar için güzel bir dereotlu bezelye yemeği tarifi videosu hazırladık. Evde bulunabilecek az miktarda malzemeler ile nefis bir yemek yapabilirsiniz...

Fırında Sebzeli Baget Tarifi - Yemek Tarifleri 02:44

Fırında Sebzeli Baget Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kanalımızda bugün sebzeli bir yemek olan fırında sebzeli baget tarifi videosu hazırladık. Sebzeli tavuklu yemek sevenler için güzel bir seçim olabilir...

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 03:44

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere özellikle nefis pasta tarifleri yapın diye yazan takipçilerimiz için fantalı pasta tarifi videosu hazırladık. Sünger gibi pandispanyası ve nefis kreması ile çok lezzetli oldu mutlaka tavsiye ede..

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri 04:07

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri

Patlıcanlı yemek tarifleri sevenler için nefis bir patlıcan oturtma tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz zahmetli olmasına rağmen lezzeti tarif edilemez. Patlıcan oturtma nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi n..

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri 05:02

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri içinde Türk mutfağının en beğenilen patlıcanlı ve etli yemeği olan hünkar beğendi tarifi bu video ile adım adım yapıldığı zaman çok kolay. Hünkar beğendi yemeği nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, püf..

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi  Meze Tarifleri 02:26

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için hafif ve nefis bir meze tarifi videosu hazırladık sizler için. Havuçlu kereviz salatası tarifi videosu ile siz de kolayca ve hızlı bir şekilde lezzetli bir meze - salata yapabilirsiniz...

Patates Mantısı Tarifi Meze Tarifleri 03:04

Patates Mantısı Tarifi Meze Tarifleri

Önemli bilgi: Biz patatesleri yoğururken içine DEREOTU da ekledik. Tercihe göre siz de ekleyebilirsiniz. Video da göstermeyi unuttuk. Meze tarifleri sevenlere yoğurtlu ve sarımsaklı nefis bir patates mantısı tarifi vid..

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 02:31

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilen muzlu bisküvili top pasta tarifi videosu. Muzlu truff olarakta bilinen bu tatlı tarifi yapımı kolay olması ve nefis tadı ile oldukça tercih edilmek..

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 01:57

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Yapımı pratik ve hızlı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir sandviç bisküvili pasta tarifi videosu hazırladık. Evde hızlıca yapılabilecek bir pasta tarifi olan bu tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Sandviç bisküvili p..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Fırında Tavuk Kanat Tarifi  Yemek Tarifleri 06:03

Fırında Tavuk Kanat Tarifi Yemek Tarifleri

Fırında Tavuk Kanat Tarifi için Malzemeler 1 kg tavuk kanat 2 tane domates 3 tane yeşil biber 1 tane kırmızı biber 2 tane patates 1 tane kuru soğan 2 yemek kaşığı salça 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik 1 çay ..

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:01

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Bayram tatlıları tarifi zamanı geldiğinde akla ilk gelen şerbetli tatlılardır. Cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu ile sizde evde kolayca ve hızlıca nefis bayram tatlısı yapabilirsiniz. Cevizli kadayıf nasıl yapılır ..

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri 02:16

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri

Nefis bir ev yemeği tas kebabı tarifi nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, tüm ayrıntıları video da adım adım gösterilecek şekilde sizler için hazırladık. Tas kebabı hem sağlıklı hem de çok sevilen bir sulu yemektir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce