#Sushi nasıl yapılır 2

Kalıp Kullanmadan Şekli Şahane Tadı Efsane Kurabiye Tarifi İncili Kurabiye  Kurabiye Tarifleri 07:41

Kalıp Kullanmadan Şekli Şahane Tadı Efsane Kurabiye Tarifi İncili Kura

İncili Çiçek kurabiye için malzemeler 250 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı nişasta 1 paket şekerli vanilin Alabildiği kadar un (4,5 su bardağı kad..

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

Enfes Patates Kroket Tarifi 04:35

Enfes Patates Kroket Tarifi

6 adet orta boy patates ( 500-600 gr ) 3 adet yumurtanın sarısı 75 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber ve tuz Kroketleri Bulamak için Küçük bir kase un Yukarda yazan 3 adet yumurt..

Şule Karaok Bordo Göz Makyajı 09:51

Şule Karaok Bordo Göz Makyajı

Bugün sizlerin benden çok istediğiniz bordo göz makyajını yapıyorum. Bordo göz makyajı nasıl yapılır, sırları nelerdir öğrenmek için videoyu izlemeyi unutmayın. İyi seyirler :)..

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi 02:25

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için çok hızlı yapılabilecek bir bisküvili pratik tavuk göğsü tatlısı tarifi videosu hazırladık. Sütlü tatlılardan en sevilenlerden olan bisküvili tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır ve malzemeleri..

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:58

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri bekleyenler için nefis görüntüsü ile çiçek şeklinde kakaolu ve sade parçacıklarıyla çiçek kurabiye tarifi videosu hazırladık. Çiçek kurabiye nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tam ölçüleri ile adım..

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri 05:02

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri içinde Türk mutfağının en beğenilen patlıcanlı ve etli yemeği olan hünkar beğendi tarifi bu video ile adım adım yapıldığı zaman çok kolay. Hünkar beğendi yemeği nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, püf..

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler 06:10

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler listemize bizim mutfağımıza ait olmayan ama çok sevdiğimiz bir lezzeti, kruvasan tarifi videosunu ekliyoruz. Ev yapımı kruvasan nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tüm detayları ile bu video da me..

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi  Kolay Çizkek Tarifi 03:51

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi K

Oreolu Çizkekin Alt Tabanı için 2 paket oreo 308 gr veya betibör bisküvi 100 gr tereyağı Cheesecake ( Çizkek’in ) Kreması için 4 su bardağı süt veya yarısını krema olarak kullanabilirsiniz, 4 tepeleme yemek kaşığ..

15 Dakikada Tencerede Muhteşem Yumuşaklıkta Ispanaklı Fincan Kek Tarifi, Ispanaklı Köstebek Pasta 10:03

15 Dakikada Tencerede Muhteşem Yumuşaklıkta Ispanaklı Fincan Kek Tarif

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı ıspanak püresi 1,5 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 adet portakal ???? kabuğu rendesi..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:55

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Pastane tadında poğaça tarifleri yapmamız yönünde aldığımız mesajlar neticesinde sizlere nefis bir bol susamlı simit poğaça tarifi videosu hazırladık. Susamlı poğaça nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir diye merak eden..

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye 02:54

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye

Yemek tarifleri içinde bazıları vardır ki bizi çocukluğumuza götürür. Adını anımsamakta zorluk çekeriz bazılarının. Taze fasulye diblesi tarifi de bunlardan biridir. Çoğumuz taze fasulyeli pilav diye biliriz, şimdi hatıl..

Stil Baykuşu Etamin Kolye Yapımı 10:04

Stil Baykuşu Etamin Kolye Yapımı

Uzun zamandır yapmak istediğim Nasıl Yapılır videolarına Etamin Kolye ile başlıyoruz umarım beğenirsiniz...

Türkiye Büyükelçisi ‘Teröristle Aynı Masaya Oturmam’ Diyerek İftarı Terk Etti 02:43

Türkiye Büyükelçisi ‘Teröristle Aynı Masaya Oturmam’ Diyerek İftarı Te

Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat, katıldığı iftara FETÖ'cü hainlerin de davet edildiğini öğrenince programı terk etti. 'Teröristlerle aynı masaya oturmam' diyen Fırat, 'Biz burada 35 milyon dolara cami y..

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapalı Pizzacıklar Domatesli Pişi 05:54

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapa

1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çorba kaşığı tuz ( çok dolu olmasın.) 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta Alabildiği kadar un İç m..

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:34

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

isküvili tatlı tarifleri sevenler için nefis ve pratik bir pasta olan bisküvili rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Çok kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanabilen bisküvili rulo pasta tarifi 15-20 dakika da ..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Portakallı Islak Kek Tarifi  Kek Tarifleri 03:30

Portakallı Islak Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, bayılacaksınız bu lezzete. Portakallı ıslak kek tarifi videosu. Yapımı da oldukça kolaydır ve herkes yapabilir. Tadı ise inanılmaz :) herkes mutlaka denemeli, tavsi..

Corona virüsü maskesi 00:14

Corona virüsü maskesi

maske nasıl yapılır ?..

  • PengoTV tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul'da Tavuk Kanat'ın Kilosu 60 Lira Oldu! İşte Detaylar 02:04

İstanbul'da Tavuk Kanat'ın Kilosu 60 Lira Oldu! İşte Detaylar

HESAPLI MANGAL KEYFİ NASIL YAPILIR...

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye 05:40

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye

Pişmeyen Kokostar Kurabiye için 200 gr çikolata ( ben 100 gr bitter,100 gr sütlü çikolat kullandım) 2 Kase kadar kek veya isterseniz 200 gr petibör bisküvi kullanın İç Dolgusu için Malzemeler 1 poşet krem şant..

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi  Sultan Lokumu 06:55

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi Sult

1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr tereyağ üzeri için 1 poşet kremşansi 1 su bardağı soğuk süt Tabanına serpmek için hindistan cevi..

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça 10:28

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça

Yumuşacık Pamuk Poğaçalar için Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük pake..

Mangal Tadında Fırında Nar Gibi Kızarmış Enfes Tavuk Kanat Tarifi Ve Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı 06:57

Mangal Tadında Fırında Nar Gibi Kızarmış Enfes Tavuk Kanat Tarifi Ve A

Fırında kızarmış ballı kanat tarifi 1 kg tavuk kanat 1 yemek kaşığı bal (İsterseniz bir tatlı kaşığı da kullanabilirsiniz) 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 Çay kaşığı ..

Muhteşem Waffle Tarifi  06:53

Muhteşem Waffle Tarifi

Waffle tarifi için Malzemeler 2 su bardağı süt 1 su bardağı soda ( soda ilk başta çıtır olmasını sağlıyor durdukça yumuşar ama çok yumuşak seviyorsanız soda yerine 1 bardak süt kullanın ) 4 çorba kaşığı şeker Çeyrek..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışık Pizza 05:58

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışı

Bazlama ekmekten pizza tarifi için malzemeler İki adet bazlama Üzeri için Yarım adet domates yarım adet yeşil biber Yarım adet kurusoğan Yeşil veya siyah zeytin Ton balığı Pırasa Ve rendelenmiş kaşar peyniri (Malz..

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları  Kolay Kokostar 05:43

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topla

1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) içi için isteğe göre biraz fındık,badem veya çam fıstığı üzeri için 200 gr bitter çikolata 100 gr Sütlü Çikolata isterseni..

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi 07:11

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi

4 adet yumurta (oda sıcaklığında olsun ) 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı süt 1,5 su bardağı sıvıyağ 3 su bardagi un ( yumurtanın büyüklüğüne göre unun ölçüsü biraz degişebilir ) 3 (silme) çorba kaşığı ka..