#Sushi nasıl yapılır 2

Kaçak parfüme canlı yayında baskın! 01:01

Kaçak parfüme canlı yayında baskın!

CANLI YAYINDA KAÇAK PARFÜM TANITIMI YAPIYORDU. SANİYELER SONRA İÇERİ POLİS GİRİNCE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI. BAKIN İZMİR'DEKİ KAÇAK PARFÜM BASKINI NASIL SONLANDI?..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır- Dedi 04:43

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır

Ordu’nun Fatsa ilçesinde arıcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, kıyafetlerini çıkartarak arılarının bakımını yapıyor, balları çıkartabiliyor. Arılarının kendisini tanıdığını ifade eden Yirmibeşoğlu, bu eylemi kendine ai..

''Kocası kıskanmasın diye...' 02:44

''Kocası kıskanmasın diye...'

GENCECİK YAŞINDA DOKTOR EŞİ TARAFINDAN KATLEDİLMİŞ, KÜÇÜK KIZININ GÖZYAŞLARI VE ANNEMİ İSTİYORUM FERYATLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ..O CİNAYETE İLİŞKİN KAN DONDURUCU DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA..DİYETİSYEN KADININ KOCASI T..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..

Kardan tünel yaptılar! 01:28

Kardan tünel yaptılar!

TÜNEL İSTİYORUZ DEDİLER... ELLERİNE KÜREKLERİ ALIP, KOLLARI SIVADILAR... MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ KARDAN YAPTIKLARI TÜNELLE, YETKİLİLERE BAKIN NASIL SESLENDİLER?..

AlkışlarlaYaşıyorum'da 2016 37:44

AlkışlarlaYaşıyorum'da 2016

AlkışlarlaYaşıyorum için 2016 nasıl geçmiş?..

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Kavurma hırsızı! 01:57

Kavurma hırsızı!

'YÜKTE HAFİF, PAHADA AĞIR' PRENBİSİYLE ÇALIŞAN ŞARKÜTERİ HIRSIZLARI, ESNAFIN KABUSU OLDU... ZEYTİNİ, HELVAYI ES GEÇİP, KAVURMA, PASTIRMA ÇALAN O HIRSIZLARDAN BİRİ, KAMERAYA YAKALANDI... BAKIN 4 KİLO KAVURMA KAŞLA GÖZ ARA..

Adana'nın yeni lezzeti! Ciğerli pizza! 03:00

Adana'nın yeni lezzeti! Ciğerli pizza!

KEBABIYLA ÜNLÜ ADANA, BU KEZ DE CİĞERLİ PİZZA İLE GÜNDEMDE... MARGARİTA BASİT, KOLAYSA CİĞERLİ-SOĞANLI PİZZA YAPSINLAR DİYEN USTALAR İTALYANLARA MEYDAN OKUDU... PEKİ CİĞERLİ PİZZA NASIL YAPILIYOR, HADİ İZLEYELİM.....

Arkadaşı yüzüne temizlik maddesi attı! 01:15

Arkadaşı yüzüne temizlik maddesi attı!

İDDİAYA GÖRE ADANA'DA 12 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞUN YÜZÜNE ARKADAŞI TEMİZLİK MADDESİ ATTI. YÜZÜ VE VÜCUDU YANAN, 5 GÜNDÜR ACISI DİNMEYEN ÇOCUK BAŞINDAN GEÇENLERİ BAKIN NASIL ANLATIYOR?..

Sağa dönen yanıyor! 02:33

Sağa dönen yanıyor!

İSTANBUL, FATİH'TE BİR ESNAF, ARACIYLA SAĞA DÖNÜNCE ÇOK AĞIR BİR BEDEL ÖDEMEK ZORUNDA KALDI. SAĞA DÖNÜŞ YASAK TABELASINA RAĞMEN ARA SOKAĞA GİREN ESNAFA BİN 339 LİRA CEZA GELDİ. CEZAYI FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ KESTİ. ESN..

Duvarın İçinden Çıkan Kedi 00:16

Duvarın İçinden Çıkan Kedi

Şu kedileri anlamak gerçekten zor... Evin yaramaz kedisi de nasıl olduğunu anlayamadığımız şekilde duvarın içinde kalmış ve sahibi tarafından kurtarılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ev aldıklarına bin pişman oldular! 02:56

Ev aldıklarına bin pişman oldular!

23 YIL ÖNCE BİR EV ALDILAR... O GÜN BUGÜNDÜR HUZURLARI DA, AĞIZLARININ TADI DA KAÇTI... ÇÜNKÜ MÜTEAHHİTLE TOPRAK SAHİBİ ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIK, BİNA SAKİNİ 15 AİLEYİ MAHKEME KAPILARINDA CANINDAN BEZDİRDİ. MAHKEMEDEN BİNA..

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum 03:18

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum

Kayboldum şarkı sözleri ile Neden beni sevmedin? Benim yerimde hiç olmadın dimi? Seninse hiç dolmadı yerin, Zorladım benim sende hiç yerim yok Sana ağladım demin. Peşindeyim ayrılık senin. Kurtulup beni bağladın dimi..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

İnternetten araç satanlar dikkat! 01:53

İnternetten araç satanlar dikkat!

İNTERNETTEN ARAC SATANLAR, ÖZELLİKLE SİZLER BU HABERİMİZİ DIKKATLE İZLEYİN! İSTANBULDA BIR CETE, BÜRO TUTUP GERÇEK BİR ŞİRKET GÖRÜNTÜSÜ VERDİ... GÜVEN KAZANDIKTAN SONRA DA ARAC SAHIPLERINI TUZAĞA DÜŞÜRÜP MİLYONLUK VURGUN..

'Sen Yaşlısın, Yapamazsın' Diyenlere İnat 66 Yaşında Yamaç Paraşütçüsü Oldu! 02:58

'Sen Yaşlısın, Yapamazsın' Diyenlere İnat 66 Yaşında Yamaç Paraşütçüsü

'Yerde sürüngen gibi ölmektense havada kartal gibi ölmeyi yeğlerim' diyorum Pilot olamadı İmkanları olmadığı için ekmek parası peşinde olması nedeniyle okuyup çok istediği pilotluk mesleğini yapamadığını dile getiren..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Kısıtlanamayanlar sokakta! 01:41

Kısıtlanamayanlar sokakta!

KİMİ CEZA YEMEMEK İÇİN POLİSİ TEHDİT ETTİ, KİMİ DENETİMDEN KAÇMAK İÇİN MUTFAK DOLABINA SAKLANDI, KİMİ DE KAMYONETLE ÇOLUK ÇOCUK GEZMEDEYDİ. İŞTE TÜRKİYE'NİN KORONAVİRÜS HARİTASI NASIL KIZARDI SORUSUNUN EN NET YANITI...

Uyuyan Erkek Arkadaşının Kulağını Delen Kız 01:04

Uyuyan Erkek Arkadaşının Kulağını Delen Kız

Bu nasıl bir hain şakadır arkadaş. Eleman mışıl mışıl uyurken kız arkadaşı elindeki aparatla elemanın kulağını delmiş ve küpeyi konduruvermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sivil zabıta görevlisi seyyar satıcıyı darbetti 01:25

Sivil zabıta görevlisi seyyar satıcıyı darbetti

İSTANBUL TAKSİM'DE DENETİME ÇIKAN SİVİL ZABITA EKİPLERİ İZİNSİZ SU VE ÇAY SATAN SEYYAR SATICILARA MÜDAHALE ETTİ. O MÜDAHALE SIRASINDA BİR GÖREVLİ KENDİSİNE KÜFRETTİĞİ GEREKÇESİYLE BİR SATICININ YAKASINA YAPIŞIP TOKATLADI..

Hem sahtekar hem pişkin! 01:34

Hem sahtekar hem pişkin!

SAHTE DOLAR SATIN ALDI. BAŞKALARININ CANINI YAKA YAKA KEYİF ÇATTI. MEHMET ESEN HERŞEY YOLUNDA ZANNEDERKEN EKİPLER ONU SAHTE PARALARIYLA BİRLİKTE YAKALANDI. NEREDEN BULDUN DİYE SORAN HABERCİLERİYSE BAKIN NASIL YANITLADI?..

Kripto paraya dikkat! 02:06

Kripto paraya dikkat!

2 MİLYAR DOLARLIK VURGUN İDDİASI, TÜM GÖZLERİ KRİPTO PARA BORSASINA ÇEVİRDİ. BENZER MAĞDURİYETLERİN YAŞANMAMASI İÇİN , KRİPTO PARA NASIL SAKLANMALI? GÜNÜN EN ÇOK ARANANLARI LİSTESİNE GİREN O SORUYA İŞİN UZMANLARI YANI..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Otomobili vura vura hurdaya çevirdi! 01:07

Otomobili vura vura hurdaya çevirdi!

İKİ KİŞİ ARASINDAKİ HUSUMET, BİR OTOMOBİLİN HURDAYA DÖNMESİNE NEDEN OLDU, ÖFKELENEN ADAM DEMİR ÇUBUKLA HUSUMETLİSİNİN ARACINI BAKIN NASIL PERT ETTİ?..