#Suskunlar 13bölüm gazanfer gurur

Madame - Tutli-Putli 17:15

Madame - Tutli-Putli

Ödüllü bir kısa film. 7 ölümcül günahtan bahsediyor. Madam Tutli-Putli - Açgözlülük Tenis Oyuncusu - Şehvet Satranç Oyuncuları - Kıskançlık ve Gurur Çocuk - Öfke Çocuğun Büyükbabası - Tembellik Hırsızlar - Hırs -- Yay..

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk 04:31

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk

Atacaksan küçük at bari, Yalanları yerim o zaman, Takacaksan elleri koluna bu aşk nasıl derim o zaman? Sevdiğimi bildiğini, hayatımı sildiğimi Şu bedenden geçtiğimi bir çözemedin sen Nasıl çekip gittiğine İnanmadım bitt..

Murat Dalkılıç - Dönmem 03:49

Murat Dalkılıç - Dönmem

ne sende,, ne bende bitmez gurur,, affetsen,, dön desem bİle yolunda durur.. küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur,, her büyük depremde taşlar yerini bulur.. yetse ömür bir sen daha elbet bulur… ya da akan gözyaşı gib..

Şahan Gökbakar’dan Eşi Selin’e: Öv Beni 00:44

Şahan Gökbakar’dan Eşi Selin’e: Öv Beni

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın, eşi Selin Gökbakar ile arabada çektiği video takipçilerini kırdı geçirdi. Videoda ünlü komedyen ile eşi arasında şöyle bir diyalog geçti: Şahan Gökbakar: Evet aşkım, kocanla ilgili ne d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.673 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Furkan Halıcı - Nolur 02:55

Furkan Halıcı - Nolur

Furkan Halıcı - Nolur Dinle NOLUR sen gittin ben değiştim değişmez dediğim her şeyi değiştirdin şimdi bizi birleştirdin yaprak yaprak döktün beni bu ağacı kesme n'olur beni böyle koyma n'olur ben söylemem gurur yapa..

Sarp Kaya - Kır Dök 03:54

Sarp Kaya - Kır Dök

Kır Dök şarkı sözleri ile Olurda aşk, mütemadiyen iz Bırakır ya, yansakta devam ederiz. Kapım sana, kapanmadı kapanmaz Uğra bir gün, eskileri yad ederiz Rafa kaldır, bir gün bahaneleri Şenlensin gönlüm, görünce şahanel..

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 03:01

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

Sözler İçim dökülmez denizlere birikir Rüzgarım esmez ama diridir Ellerim ne zaman uzandıysa sana Masum gönlüm gözünde delidir Susup geçme kal biraz benimle Gurur dağları engin ama aşarız seninle Biliyorum ne desem fayd..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Furkan Erdoğan - Hançer 02:32

Furkan Erdoğan - Hançer

Şarkı Sözleri: Hep bi şikayet Aşk bi rivayet Tükeniyor zamanla En nihayet İlgisi yok Belkisi kayıp Gitmeli bazen Aşkı yok sayıp Kapı açık sana buyur Al hançeri yüreğe vur Kala kala bi’ canım kaldı Sök al onu da ne ki gur..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Rana Alagöz  Herşey Bitmedi Bitemez 03:12

Rana Alagöz Herşey Bitmedi Bitemez

yıllar gibi geçti günler çok sevmişim seni eğer eden ayrıldık bilmiyorum olur geri gel artık yeter unutmak zor geçenleri sevgi dolu o saatleri çıldırırdım belki sevinçten birgün bana dönsen geri herşey bitmedi ..

Kıvanç Tatlıtuğ Önce Kurtardı Sonra Avladı 11:14

Kıvanç Tatlıtuğ Önce Kurtardı Sonra Avladı

Belek’te kumun altındaki yavru kaplumbağaları denizle buluşturan Kıvanç Tatlıtuğ, birkaç gün sonra Komşu’da zıpkınla avladığı balıklarla verdiği ‘gurur pozu’ ile şaşırttı...

  • BETA tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rota - AĞLA (Official Video) 03:17

Rota - AĞLA (Official Video)

Söz: Rota Müzik: Rico Run Mix & Mastering: Serkan Özyurt & Gurur Gelen Yönetmen: Rota Görüntü Yönetmeni: Ünsal Tosun Yapımcı: Rota Rec. Yardımcı Yönetmen: Çağla Kaplan Kurgu: Batıkan Hitay Color: The Post Brothers Organi..

Ceren Cennet - Haspam 01:30

Ceren Cennet - Haspam

Haspam şarkı sözleri ile Sevgi dilinde Aşk sorgu sualde Çıkmazın içine Giriyoruz baştan Off bu halin ne Yine battık en derine Dön bi bak kendine bak Değiyo mu ustam Yanıyo bi zalime Eziyeti kendine Gurur örmüş kalb..

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar 01:27

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar

Dünya korona aşısı için sırada. Virüse karşı en etkili aşı için siparişler başladı. O müjdeye imza atan Profesör Doktor Uğur Şahin ve eşi Doktor Özlem Türeci ise Türkiye için bir kez daha gurur kaynağı oldu. Ülkelerini u..

4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Kendi Filmlerinden Nefret Ettiğini İtiraf Eden 12 Aktör 07:15

Kendi Filmlerinden Nefret Ettiğini İtiraf Eden 12 Aktör

12 Actors Who HATED Their Own Movies We all do work we’re not exactly proud of every now and again, and actors are no different--In fact most actors, from seasoned A-Listers to up-and-coming stars, have made a film or tw..

  • ANKA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dr. Fuchs - Ne İstiyor  02:33

Dr. Fuchs - Ne İstiyor

Kalbimin yolunda ıslatılan sözler. Fısıltılarla ruhalara ağır ağır çökerken Zaman dakikalar arasında sıkışır. Nedense bizimle vedalaşmadan uzaklaşır. Tıkanan nefesim,bulanan gözlerim. Kapımda durup zile basansa dertl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adalet savcısıyım- dedi, bulaşıkçı çıktı! 02:19

Adalet savcısıyım- dedi, bulaşıkçı çıktı!

“İNEK PARASIYLA OKUDU, BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİN EN GENÇ SAVCISI OLDU” DİYE BAŞLIKLAR ATTIRDI, YALAN HABERLER YAPTIRDI… TÜRKİYE’NİN GURUR DUYDUĞU BİR SAVCI İMAJI YARATTI AMA, SAHTE SAVCININ FOYASI, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARE..

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Yolanthe Cabau’dan Duygusal Veda 00:41

Yolanthe Cabau’dan Duygusal Veda

Galatasaray’dan ayrılan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder’ın eşi Yolanthe Cabau, Türkiye’den ayrılırken duygusal bir mesaj paylaştı. Yolanthe instagram sayfasından Türk bayrağı paylaşıp altına şu notu düştü: “Türkiyem;..

  • ANKA tarafından
  • 537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın - Haluktan Komşuluk Dersi! 05:49

Çocuklar Duymasın - Haluktan Komşuluk Dersi!

Çocuklar Duymasın 3. Bölüm'de; Haluk, sitede birbirinden uzak yaşantıları olan komşularını çaya davet eder! Sitedeki kopuk komşuluk ilişkilerini kafasında takan Haluk, evinde bir davet verir. Tüm komşularını çaya davet ..

  • ANKA tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hülya Koçyiğit'den İyi Haber 02:45

Hülya Koçyiğit'den İyi Haber

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit, kanseri yendikten sonra Bodrum’da sahne alan Cenk Eren’i dinlemeye geldi. Koçyiğit, dualarla hayata geri döndüğünü ve sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtti. Bodrum'de sah..

  • ANKA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı 04:13

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası başladı. Bu sene 4.’sü düzenlenen turnuva uluslararası kulvarda bu sene ilk defa düzenleniyor. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi'nin ..

Fazilet Hanım ve Kızları  - Dokunma! 02:20

Fazilet Hanım ve Kızları - Dokunma!

Kendini bir anda ağır bir yüzleşmenin ortasında bulan Hazan, hayatının en gurur kırıcı gecesinin mimarının Sinan olduğunu artık öğrenmiştir. Ortaya çıkan gerçek Hazan’ın kalbini paramparça ederken, Sinan için de çok yıkı..

  • ANKA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman 03:19

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman

Ordu’da kısa boylarına rağmen çobanlık yaparak 3 çocuk büyüten Asım ve Gülçin Uzunçakmak çifti, bütün zorluklara rağmen çocuklarını üniversitede okutarak herkese örnek oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yaşayan 53 yaşında ..

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

İsimsizler  - Handan ve Kuşçunun Şok Eden Yakınlığı! 05:38

İsimsizler - Handan ve Kuşçunun Şok Eden Yakınlığı!

Kuşçu ve Handan arasında geçen konuşmalar kafaları karıştırdı! Peki Handan kimin tarafında? Handan, dayısının yanına çok önemli bir konuda görüşmek için ziyarete gidiyor. Dayısının aslında Kuşçu olduğunu bilmeyen Handan ..

  • ANKA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce