#Sutton united

The Blacklist 5. Sezon 22. Bölüm Fragmanı 00:15

The Blacklist 5. Sezon 22. Bölüm Fragmanı

The Blacklist 5. Sezon 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 16 Mayıs Çarşamba Günü NBC'de The Blacklist 5x22 Promo/Preview Sutton Ross (Season Finale) The Blacklist Season 5 Episode 22 Promo The Blacklist Season ..

 Man Utd 1-0 Rostov  Maç Özeti 16.03.2017 02:26

Man Utd 1-0 Rostov Maç Özeti 16.03.2017

UEFA Avrupa Liginin 3.Turunun Rövanş maçlarında Oynanan Manchester United – Rostov maçında; Ev sahibi Manchester United konuk ettiği Rostov karşısında ilk yarısını 0-0 golsuz kapattıgı maçın ikinci yarısında da skor deği..

Aslan'a Müjde En Yetkili Ağızdan! Birkaç Güne Biter 00:38

Aslan'a Müjde En Yetkili Ağızdan! Birkaç Güne Biter

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından Galatasaray, West Ham United forması giyen Sofiane Feghouli ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılılar, West Ham United kulübü ile prosedürleri tamamlayarak, Fegho..

  • OFSAYT tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manu Unvanı 5 Dakikada Kaybetti  Mourinho'ya Soğuk Duş 03:08

Manu Unvanı 5 Dakikada Kaybetti Mourinho'ya Soğuk Duş

Premier Lig'de şu ana kadar yediği 2 golü, Huddersfield deplasmanında sadece 5 dakikada kalesinde gören ManU bu sezon ilk kez yıkıldı. Premier Lig'de 9. hafta mücadelesinde Huddersfield Town, Manchester United'ı 2-1 mağ..

White Lion  When The Children Cry 04:12

White Lion When The Children Cry

Little child Dry your crying eyes How can I explain The fear you feel inside 'Cause you were born Into this evil world Where man is killing man And no one knows just why What have we become Just look what we have done A..

Adele - Hometown Glory 03:35

Adele - Hometown Glory

I've been walking in the same way as I did Missing out the cracks in the pavement And tutting my heelstrutting my feet “Is there anything I can do for you dear? Is there anyone I can call?” “Nothank you, please M..

  • PengoTV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Pogba'ya Zlatan Ibrahimovic'den Tarihi Ayar! 00:40

Pogba'ya Zlatan Ibrahimovic'den Tarihi Ayar!

Manchester United'ın yıldızları Zlatan Ibrahimovic ile Paul Pogba arasındaki diyalog sosyal medyada çok konuşuldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 9.423 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jose Mourinho Ve Antonio Conte Kapışması 00:37

Jose Mourinho Ve Antonio Conte Kapışması

FA Cup çeyrek final maçında Chelsea sahasında Manchester United'ı 1-0 yenerek yarı finale yükseldi ve Tottenham Hotspur ile eşleşti. Maçın içinde bir pozisyonda hakeme itiraz eden Conte, bir anda Mourinho ile burun burun..

  • PITIRCIK tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mourinho'nun Maç Sırasında Oyuncusuna Muz Yedirmesi 00:28

Mourinho'nun Maç Sırasında Oyuncusuna Muz Yedirmesi

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Rostov maçında ilginç bir harekete imza attı. Portekizli teknik adam maç içerisinde oyuncusuna yemesi için muz gönderdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demba Ba Kimdir? 01:41

Demba Ba Kimdir?

Beşiktaş'ın Chelsea'den transferi Demba Ba'yı yakından tanıyalım. OYNADIĞI TAKIMLAR: 2001-04 Montrouge, 2005-06 Rouen, 2006-07 Mouscron, 2007-11 Hoffenheim, 2011 West Ham United, 2011-13 Newcastle United, 2013-14 Chelsea..

Arsenal 3-0 West Ham Maç Özeti 01:38

Arsenal 3-0 West Ham Maç Özeti

Arsenal 3-0 West Ham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 5.4.2017, Arsenal 3 – 0 West Ham United İngiltere Premier Lig’de Arsenal, West Ham United’ı ağırladı. Arsenal evinde Müthiş bir oyunla maçı 3-0’lık skorla kazandı. Goller ..

İbrahimovic'in Bacağının Feci Şekilde Dönmesi 00:52

İbrahimovic'in Bacağının Feci Şekilde Dönmesi

Dünkü Manchester United - Anderlecht maçında Zlatan İbrahimovic'in yaşadığı sakatlık anıdır. görüntüde dizinin çok kötü döndüğü görülmekte. Maçı uzatmalarda 2-1 kazanan Manchester United yarı finale çıktı...

Fifa 18 Demosu Çıktı 01:09

Fifa 18 Demosu Çıktı

FIFA 18'in demosu PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirdi. Demoda, Real Madrid, Manchester United ve Bayern Munich gibi üst düzey takımların da içinde bulunduğu 12 futbol takımı bulunmakt..

  • PengoTV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Valencia'dan Maça Damgasını Vuran Gol 00:37

Valencia'dan Maça Damgasını Vuran Gol

İngiltere Premier Lig 5'inci hafta mücadelesinde Manchester United, Everton'ı 4-0 mağlup etti. Old Trafford'da oynanan mücadelenin ilk golü, 4'üncü dakikada Antonio Valencia'nın ayağından geldi...

Manchester Unitedlı Yıldız Bu Vuruşuyla Alay Konusu Oldu 00:21

Manchester Unitedlı Yıldız Bu Vuruşuyla Alay Konusu Oldu

Manchester United'ın yıldız futbolcusu katıldığı bir aktivitede öyle bir vuruş yaptı ki, arkadaşları gülme krizine girdi...

43'lük Efsanenin Golü Böyle Olur! 00:35

43'lük Efsanenin Golü Böyle Olur!

Manchester United'ın efsane ismi 43 yaşındaki Ryan Giggs salon futbolunda Mumbai Warriors adına attığı golle eski günlerini hatırlattı. Köşe vuruşundan gelen topa orta sahaya yakın bir noktadan gelişine vuran Giggs'in şu..

Bir Maçta Forma Renkleri Aynı Olursa 00:53

Bir Maçta Forma Renkleri Aynı Olursa

Tanzanya Premier Ligi'nde Stand United ile Simba SC arasındaki maçta iki takımda forma renkleri kırmızı olunca oyuncular birbirlerini ayırt etmekte zorlandı...

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

Karanlık Oda - Camera Obscura 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:10

Karanlık Oda - Camera Obscura 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Askeri muhabir Billy şehre döndükten sonra normal hayata karışmak konusunda sıkıntılar çekmektedir. Günlerden bir gün çektiği fotoğraflarda bir tuhaflık fark eder. Billy’nin fotoğraflarında yer alan insanlar bi..

Londra'da Buzlanmış Yolun Üzerinde Kayan Okul Otobüsü 00:24

Londra'da Buzlanmış Yolun Üzerinde Kayan Okul Otobüsü

Sutton'da gerçekleşen sabah öğrencileri alırken buzlu yol yüzünden kontrolü kaybeden sürücünün adeta iple çekiliyormuş gibi kayması...

  • JET TV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tyga - Ayy Macarena (Official Video) 02:13

Tyga - Ayy Macarena (Official Video)

Directed by Tyga x Psycho Films EP: Sam Canter, Christian Sutton Producer: Geenah Krisht DP: Tyler Weinberger Prod. Designer: Taylor Almodovar Editors: Colton Toy & Tori Schachne VFX: Andrew Finch, Warm & Fuzzy, Max Good..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Sahaya İnip Frikik Kullanan Taraftar 00:11

Sahaya İnip Frikik Kullanan Taraftar

Efendim, West Ham United - Tottenham derbisinde ilginç bir görüntü yaşandı. Frikik kullanmaya hazırlanan takım tam vuruş yapacakken sahaya inen taraftar bu pozisyonu kendisinin değerlendirmesi gerektiğini düşündüğünden s..

  • Cowboy tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
4 Dakikada 2016'nın En Popüler Şarkıları 03:57

4 Dakikada 2016'nın En Popüler Şarkıları

Dj Earworm 2016'da Amerikan hit parçalarının en popülerlerinden oluşan bir mashup video hazırladı. 4 dakikalık video ile bu yılın en popüler şarkıların Pillowtalk'dan Cheap Thrills'a sıralayan Dj Earworm'un çalışması.....

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor 01:08

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını..

Paul Pogba ve Usain Bolt Şov Yaptı! 00:26

Paul Pogba ve Usain Bolt Şov Yaptı!

Manchester United'in yıldızı Paul Pogba ve rekortmen splinter Usein Bolt yeni yıl kutlamasında Pogba'nın klasikleşen el sıkışma şeklini yapmadan geçmediler...

  • PengoTV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pilot Kocamdan Boşanıyorum Diye Anons Yapınca, Yolcular Uçağı Terk Etti 01:01

Pilot Kocamdan Boşanıyorum Diye Anons Yapınca, Yolcular Uçağı Terk Ett

United Airlines uçağının yolcuları, Kocamdan boşanıyorum. Kime oy verdiğiniz önemli değil. Trump da Clinton da yalancı diye anons yapan pilotun tavırlarından korkup kaçtı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusr-Et West Ham Oyuncularını Tuzladı! 00:25

Nusr-Et West Ham Oyuncularını Tuzladı!

Ünlü restoran işletmecisi Nusret, Dubai'deki restoranda Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'lı oyunculara servis yaptı. #SaltBae olarak dünya çapında ünlenen sosyal medya fenomeni, kendine has tuzlama hareketini..

  • PITIRCIK tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 8 yıl önce