#Suudi arabistandan

Tillerson'dan Katar Açıklaması 01:48

Tillerson'dan Katar Açıklaması

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Katar krizinde Doha’nın, Suudi Arabistan ve üç müttefikinin sunduğu taleplerin bazılarını yerine getirmesinin “çok zor olacağını” belirtti. Ancak Tillerson, krize çözüm bulunması için ..

Siber Saldırıdan En Çok Zararı Gören Ukrayna 02:13

Siber Saldırıdan En Çok Zararı Gören Ukrayna

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Katar krizinde Doha’nın, Suudi Arabistan ve üç müttefikinin sunduğu taleplerin bazılarını yerine getirmesinin “çok zor olacağını” belirtti. Ancak Tillerson, krize çözüm bulunması için ..

 Rihanna Hassan Jameel İle Havuzda Uygunsuz Görüntülendi!! 01:59

Rihanna Hassan Jameel İle Havuzda Uygunsuz Görüntülendi!!

Ünlü şarkıcı Rihanna, Toyota'nın varisi olarak bilinen ve dünyanın en büyük aile şirketi Abdul Latif Jameel'in oğlu Hassan Jameel ile havuzda uygunsuz görüntülendi. Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna'nın Suudi milyarder iş..

  • ANKA tarafından
  • 1.549 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim) 04:00

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim)

Sami Yusuf - You Came To Me Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şarkıcı, müzisyen Çalgılar Gitar, Piyano, Keman, Ud, Darbuka, Def Etkin yıl..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mishari Rashid Al Afasy - Rahman 04:35

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman

Rahman Mishary Alafasy onun eşsiz sesi ve Kuran tilavetiyle tarzı için kabul edilir. Birçok okuyucuları uygulama ders onun modunu taklit etmeye geldim. O Medine İslam Üniversitesi Kur'an College Kur'ân'ı (Suudi Arabist..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı 00:32

Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın Ege Bölgesi'ndeki yeni yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan çiftin, örgüte ait 442 bin 15 doları yastık içerisinde sakladıkları tes..

Macarena Dansı Yaptı Diye Tutuklanan Çocuk 00:45

Macarena Dansı Yaptı Diye Tutuklanan Çocuk

Suudi Arabistan'da 14 yaşındaki çocuk Macarena dansı nedeniyle gözaltına alındı.. BBC'de yer alan habere göre, çocuk halk arasında uygunsuz davranışta bulunmakla suçlandı. Çocuğun hangi milletten olduğu konusunda bir a..

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ölüyor 01:01

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ö

Birleşmiş Milletler savaşın vurduğu Yemen’de bu sene açlık krizinin başlayacağı uyarısında bulundu. Ülkede 14 milyon kişinin gıda yardımına ihtiyacı olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler İnsani İlişkilerden Sorumlu Başka..

Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı Da Bir Saat Içinde Bitirir... 02:04

Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı Da Bir Saat Içinde Bitiri

Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı da Bir Saat içinde Bitirir... Gölge CIA Olarak Bilinen Stratfor'un Kurucusu George Friedman, “Gördüğüm 2. Güç Türkiye. Türkiye Şu Anda Dünyanın 17. Büyük Ekonomisi. Suud..

Katar Krizi Yeni Bir Boyuta Geldi - Bahreyn Arabuluculuk Teklif Etti 04:01

Katar Krizi Yeni Bir Boyuta Geldi - Bahreyn Arabuluculuk Teklif Etti

SON DURUM Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ile Yemen hükümetleri, Libya’daki Tobruk yönetimi ve Maldivler'in IŞİD ve El Kaide'yi güçlendiği iddiasıyla diplomatik ilişkiyi kestikleri Katar'dan ..

Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

Çılgın Türk Otostopla 24 Ülkeyi Gezdi 06:07

Çılgın Türk Otostopla 24 Ülkeyi Gezdi

Çılgın Türk otostopla 24 ülkeyi gezdi Samsunlu maceraperestin en büyük hedefi dünyanın bütün ülkelerini gezmekSAMSUN - Samsunlu makine mühendisi İbrahim Durhat, 5 yıl içinde otostopla 24 ülkeyi gezdi. Çılgın Türk otostop..

Laz Arap Esprileriyle Kahkahaya Boğdu 02:31

Laz Arap Esprileriyle Kahkahaya Boğdu

Kutsal topraklarda görev yapan ve annesinin Karadenizli, babasının Suudi Arabistanlı olduğunu söyleyen Muhammet Ali, Türk ve Karadenizli hacıların yoğun ilgisini görüyor...

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tartıştığı Sürücüye Vurmak İsterken Yola Düştü 00:30

Tartıştığı Sürücüye Vurmak İsterken Yola Düştü

Suudi Arabistan'da seyir halindeyken tartıştığı sürücüye vurmak isteyen şahıs yola düştü. Bir süre sürüklenen adam, hafif şekilde yaralandı...

Kral Selman Moskova'da Merdivene Takıldı 01:10

Kral Selman Moskova'da Merdivene Takıldı

Moskova'yı ziyaret eden Suudi Arabistan Kralı Selman, indiği havalimanında yürüyen merdivenin bozulması nedeniyle uçaktan inmekte zorlandı. Selman, merdivenin bozulması nedeniyle uçaktan yürüyerek inmek zorunda kaldı...

Kuş Avlamak İsteyen Kedinin Arabaya Toslaması 00:21

Kuş Avlamak İsteyen Kedinin Arabaya Toslaması

Suudi Arabistan’da kaydedilen görüntülerde, bir kedi gözüne kestirdiği kuşu yakalamak isteyince park halindeki arabaya toslamış...

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:10

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Gümrük muhafaza ekiplerince İskenderun Limanı'nda bir TIR'da 144 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'a gitmek üzere İskenderun Limakport Limanı G..

Arap Düğününde Davetlilere iPhone 8 Dağıtmak 00:35

Arap Düğününde Davetlilere iPhone 8 Dağıtmak

Suudi Arabistan’da gerçekleştirilen bir düğünde damat düğüne katılan herkese iPhone 8 hediye etti! Ülkemizdeki düğünlerde, davetliler gelin ve damada takı veya para takarken, burada gerçekleştirilen düğünde damat davetli..

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Dünyanın En Anlamlı Okul Gezisi 00:41

İşte Dünyanın En Anlamlı Okul Gezisi

Suudi Arabistan'da bir grup öğretmen, öğrencilerini ziyaret edilebilecek yerlerin en güzeline, kutsal mekan 'Kabe'ye götürdü. Kabe'yi ilk kez gören minik öğrencilerin videosu büyük beğeni toplarken, Gelmiş geçmiş en iyi..

Robot Sophia İle Yapılan Türkiye Röportajı 05:47

Robot Sophia İle Yapılan Türkiye Röportajı

Suudi Arabistan'ın geçtiğimiz hafta vatandaşlık verdiği robot'un ilginç röportajını izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuveytli Gazeteci İsrail'e Kalkan Oldu 02:13

Kuveytli Gazeteci İsrail'e Kalkan Oldu

Kuveytli gazeteci Abdullah Hadleg, katıldığı bir programda skandal açıklamalar yaptı. Hedleg, İsrail'in Birleşmiş Milletler'de yeri olduğunu, barış ve kardeşliğinin de çoğu ülke tarafından tanındığını söyleyerek, Allah ..

Şov Yaparken Kameramana Çarpan Arap 00:35

Şov Yaparken Kameramana Çarpan Arap

Suudi Arabistan’da çevresindeki araçların da güvenliğini hiçe sayarak drift yapan otomobil sürücüsü kontrolden çıktı. Kontrolsüz bir şekilde ilerleyen sürücü kendisini görüntüleyen şahsa hızla çarptı..

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemen'de Hava Saldırısı 00:54

Yemen'de Hava Saldırısı

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri Yemen'in başkenti Sana ve bazı bölgelere yoğun bombardıman gerçekleştirdi. Husilerden bir kaynak, koalisyona bağlı savaş uçaklarının Sana'nın etrafındaki bazı askeri kampla..

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek' 03:39

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagül ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddialarıyla i..

Suudlu Tarihçinin Fahrettin Paşa'ya Atılan İftiralara Karşı Tepkisi 02:28

Suudlu Tarihçinin Fahrettin Paşa'ya Atılan İftiralara Karşı Tepkisi

Suudi tarihçi Prof. Faiz bin Musa el-Badrani el-Harbi, kaydedilen bir videoda, Fahrettin Paşa aleyhine yapılan iftiraların Paşa'ya ve kaynaklara gerçek bir haksızlık olduğunu söyledi. Faiz al-Harbi, Arapça kitaplarda O..

2017'de Yaşanan Gelişmeler Harita Almanak'ta 06:30

2017'de Yaşanan Gelişmeler Harita Almanak'ta

Türkiye, Filistin, ABD, Suudi Arabistan, Kuzey Kore, Suriye... 2017 yılında Türkiye ve dünya gündemini derinden etkileyen birbirinden fazla gelişme yaşadık. Öne çıkan başlıkları, harita almanağında sizler için derledik...

Mers Virüsü En Çok Hangi Bölgelerde Görülür 01:00

Mers Virüsü En Çok Hangi Bölgelerde Görülür

MERS virüsü en çok Orta Doğu'da görülüyor. Özellikle Suudi Arabistan'ın her bölgesinde rastlanabileceğini gösteren vaka örnekleri mevcut...

  • NABIZ tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce