#Suudi arabistandan

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

Hemşirenin İnsanlık Dışı Hareketi Şoke Etti 00:17

Hemşirenin İnsanlık Dışı Hareketi Şoke Etti

Yenidoğan bir bebeğin kafasıyla oynayıp kahkahalar atan hemşire büyük tepki topladı. Suudi Arabistan'da yaşanan olay sonrası açıklama yapan sağlık bakanlığı yetkilileri, inceleme sonucu hastanede görev yapan üç hemşireni..

  • JET TV tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akla Hayale Gelmeyecek Yöntemle Para Saklayan Kaçakçılar 00:46

Akla Hayale Gelmeyecek Yöntemle Para Saklayan Kaçakçılar

Suudi Arabistan'da kaydedildiği belirtilen akılalmaz görüntülerde, kaçakçılar paraları saklayabilmek için gömlek kartonlarını seçmiş...

  • JET TV tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezanı Duyan İngiliz Hakem Maça Ara Verdi 03:53

Ezanı Duyan İngiliz Hakem Maça Ara Verdi

Dünyaca ünlü İngiliz hakem Mark Clattenburg, Suudi Arabistan'da maç yönetirken ezan okununca maçı durdu. Clattenburg'un bu hareketi büyük beğeni topladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Riyad'da Gökdelende Korkunç Yangın 01:55

Riyad'da Gökdelende Korkunç Yangın

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bir gökdelende yangın çıktı. El Olaya Caddesi'nde bulunan bir gökdelende yangın çıktı. Alevler binayı sararken göğe yükselen yoğun siyah duman gökyüzünü kapladı. Riyad Sivil Savunma s..

Allah'ın Kelamı İçin Engel Tanımıyorlar 01:00

Allah'ın Kelamı İçin Engel Tanımıyorlar

Suudi Arabistan'ın Taif kentinde görme ve duyma engellilerin hafızlık yaptığı bir camiden çekilen görüntüler, görenlerde hayranlık uyandırıyor...

Suud Polisten Skandal Umreye Giden Türk Kafileyi Engelledi 01:26

Suud Polisten Skandal Umreye Giden Türk Kafileyi Engelledi

Suudi Arabistan polisi Medine'de, Türk kafileye karşı büyük bir skandala imza attı. Umre yapmak için kutsal topraklara giden Türk kafile Uhud'u da ziyaret etti. Görevlinin Okçular Tepesi'nde Uhud savaşını anlattığı sırad..

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin 01:54

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin

ABD Başkanı Donald Trump, Aralık 2017'de 'Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağım ve Büyükelçiliği Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacağım' demişti. ABD'nin Büyükelçiliğini taşıma günü 14 Mayıs 2018 olarak açıklanmıştı. K..

Anadolu Ankası - 2018 Tatbikatı Sona Erdi 01:19

Anadolu Ankası - 2018 Tatbikatı Sona Erdi

Anadolu Ankası-2018 Tatbikatı sona erdi Türk Silahlı Kuvvetlerinin ev sahipliğinde Azerbaycan, KKTC ve Suudi Arabistan Silahlı Kuvvetleri unsurlarının katılımıyla gerçekleştirilen Anadolu Ankası-2018 Tatbikatı sona erdi...

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya 01:33

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'nin parçalanma riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Guterres, 54. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, artan krizler, çatışm..

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti 01:22

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti

Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda projesi kapsamında umre vazifelerini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gelen 50 kişilik Roman kafilesi, Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua..

Suudlu Öğrenci İsrail Bayrağını Görünce Yerini Değiştirdi 00:36

Suudlu Öğrenci İsrail Bayrağını Görünce Yerini Değiştirdi

Uluslararası bir törende Suudi Arabistanlı öğrenci, sahnede ülkesinin bayrağını açtığı sırada yanına gelip bayrak açan diğer öğrencinin İsrailli olduğunu görünce yerini değiştirdi. İsrail bayrağı açan öğrencinin yanından..

İtalyan Pilot Havaalanı Mescidinde Müslüman Oldu 00:59

İtalyan Pilot Havaalanı Mescidinde Müslüman Oldu

Suudi Arabistan havayollarında çalışan İtalyan bir pilot havaalanı mescidinde kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu. O anlar arkadaşları tarafından kameraya kaydedildi...

Ünlü Şarkıcı Rihanna Villasını Sattı - İşte Rihannanın Villası Ve Dudak Uçuklatan Fiyatı 11:14

Ünlü Şarkıcı Rihanna Villasını Sattı - İşte Rihannanın Villası Ve Duda

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna magazin gündeminde yerini korumaya devam ediyor. Kıyafetleriyle ve şarkılarıyla her zaman ön plan olan Rihanna son zamanlarda sevgilisi Suudi milyarder Sevgilisi Hassan Jameel ile ..

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İslami Şartlara Uygun Defile 00:31

İslami Şartlara Uygun Defile

Yer tabi ki medeniyetin beşiği Suudi Arabistan, günah olduğu için mankenleri değil dronları seçen araplar yine saçmalamışlar, izliyoruz....

  • JET TV tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kum Şelalesi 00:17

Kum Şelalesi

Çok enteresan değil mi ???? Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ın güneyinde kaydedilen bu görüntülerde bir kum şelalesi oluşumu . Bu nadir gözlemlenen doğa olayı aşırı yağışlardan sonra gerçekleşiyor. Alışık olduğumuz şel..

  • PengoTV tarafından
  • 173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Diyanet'ten Hac Açıklaması 01:08

Diyanet'ten Hac Açıklaması

Suudi Arabistan koronavirüs nedeniyle bu sene hac ibadetini sadece ülkede yaşayanlarla sınırlı tutacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı harekete geçti. Diyanet, 2020 hac kurasında kesin ka..

Körfez Ülkeleri ile Katar Anlaşmaya Yakın 01:34

Körfez Ülkeleri ile Katar Anlaşmaya Yakın

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Mısır, 2017'de Katar'ı terör gruplarını desteklemekle suçlamıştı. Krizin çözülmesi için ABD ve Kuveyt liderliğinde görüşmeler başladı. Görüşmelerde ilerleme sağlan..

Şeytana paketlenmiş taş atılacak! 02:01

Şeytana paketlenmiş taş atılacak!

SUUDİ ARABİSTAN HÜKÜMETİ 60 BİN HACI ADAYININ, KUTSAL TOPRAKLARA GİDEBİLECEĞİNİ DUYURDU. HAC İBADETİ İÇİN KORONA TEDBİRLERİ EN ÜST SEVİYEDE OLACAK ..ŞEYTAN TAŞLAMA SIRASINDA SOSYAL MESAFE KORUNACAK, ÖZEL STERİL POŞETE KO..

Arabayı İçindeki Kadınla Beraber Çalan Hırsız 00:26

Arabayı İçindeki Kadınla Beraber Çalan Hırsız

Suudi Arabistan'da yaşanan ilginç araba hırsızlığında kameraya yansıyan görüntüler yok artık dedirtmiş. Hırsız arabayı içindeki kadınla beraber çalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Engelli Aracı İle Her Gün 800 Ekmeği 300 Aileye Ulaştırıyor 05:28

Engelli Aracı İle Her Gün 800 Ekmeği 300 Aileye Ulaştırıyor

Suudi Arabistan'ın Medine kentinde geçirdiği iş kazası sonrası engelli kalan 56 yaşındaki Mehmet Taşçı, engelli aracıyla her gün ihtiyaç sahibi 300 ailenin sofralarına ücretsiz ekmek götürüyor...

TEK TEK ANLATTI! 28:03

TEK TEK ANLATTI! "Attığımız Her Adımdan Haberdarlar!" Yeni Dijital Kim

01:06 Yeni Dijital İnternet Kimliğiyle Neyi Amaçlıyorlar? 07:22 İnsan Hakları Anlayışı Değişiyor! 10:12 Türkiye ve Suudi Arabistan Üzerinden Ne Amaçlıyorlar? 10:12 Kur'an Yakma Eylemi ve Yapay Et Çalışmalarının Arka Perd..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

Herkesi Uyar Harekete Geçtiler! 1:20:51

Herkesi Uyar Harekete Geçtiler!

2025 İçin Planları...! 03:30 Kehanetler neden önemli? 08:47 Kübra dizisindeki mesajlar 14:19 Onlar bilgiye sahipler 19:49 Açıklamak için neden beklediler? 27:39 İsrail - Filistin olayını önceden söylediler 34:25 NATO'n..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 8 ay önce