#Suya gider su testisi doldurur

Burcu Güneş - Gül Kokusu 05:19

Burcu Güneş - Gül Kokusu

Burcu Güneş - Gül Kokusu Şarkı Sözü: Sen sevmeye yeltenmemişsin çocuk Belki de kendine güvenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemişsin çocuk Nefes almak yeter sanma yaşamayı öğrenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemi..

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek 04:53

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek

Yeşil başlı gövel ördek Uçar gider göle karşı Eğricesin tel tel etmiş Döker gider yâre karşı Telli turnam sökün gelir İnci mercan yükün gelir Elvan elvan kokun gelir Yâr oturmuş yele karşı Şahinim var bazlarım var Tel ..

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman 03:18

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman

Geçip gider hayat kendi yolunda Umut veda eder aşk yokluğunda Oysa kaybetmek çok kolay yalanlar içinde Seven bir kalp korunmalı bulduğunda Vefan yokmuş be sevgilim içinde aşk yalanlara Yolundan dönme aldırma dumanlara S..

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane) 04:53

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane)

Keyfini bozmadı Yine bana gelmeden Kendine uğradı Geçer zaman geçer gider hemen Kafasına takmadı Sizi yolda görmeden Bileğini kesmişti Kanar şimdi ölür artık gider O der banane, banane Öldün gideli ben Oofff ..

Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. ) 08:06

Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. )

gider gelir de kilis yollarına bakarım hüseyin ağam gelmezse kilis seni yakar yıkarım hüseyin ağam ölüm sana yakışır mı benim ağam uyansana neler oldu neler oldu aman aslan yatakları da çakallara mesken oldu benim ağam ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner 04:57

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner

Kaç ışık söndü gözbebeğimde.. Kaç soluk kesildi.. Kaç umut asıldı.. Bilmem bahar nasıldı bu şehirde.. Tam yürek erişmişken nazlı hayale.. Hakkımda ferman düşüp.. Başımıza üşüşüp.. Derdime tuz basıldı bu şehirde.. ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Kaya Tedirgin 06:28

Ahmet Kaya Tedirgin

Sarı sıcak yazılar uzak Dost uzanan eller uzak Karanlıklar kurmuş tuzak Benim sonum dünden belli Haramiler sarmış yolumu Güvercinler muhbir uçar Telden tele fermanım gider Benim sonum dünden belli Gözlerim dola..

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu 03:48

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu

Hoca komşusundan ödünç bir kazan alır kazanı verirken içine bir kazan yerleştirir. Komşusu sorar: -Bu ne -Senin kazan doğurdu der hoca da komşu çok sevinir. Aradan bir kaç gün geçer. Hoca yine komşusuna gider 1-2 gün k..

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim 06:46

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim

her demet her demet zalım felek sineme dokunma benim ah her demet ah her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı sandın taş mı sandın yüreğim kal'a mı bedenim her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı s..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan 02:58

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan

Ben bal arısı gibiydim senden önce Bak pervanelere döndüm seni görünce Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılama..

Sezen Aksu  Olmaz Olsun 03:07

Sezen Aksu Olmaz Olsun

Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep berab..

Hiç Ayakları Ters İnsan Gördünüz Mü Kafir Cinler 01:08

Hiç Ayakları Ters İnsan Gördünüz Mü Kafir Cinler

Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan bir genç gece geç saatlerde hamama gider. Hamamda birkaç kişide yıkanmaktadır. Çocuk, bir süre sonra çevresine bakındıktan sonra kimsenin kalmadığını ama yan taraftan sesler geldiğini duyar ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.375 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması 04:43

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması

Bilinmeyen Saati Uygulaması şarkı sözleri ile Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, Sevmekte yok artık sevmek yok artık hiç kimseyi. Sen yaz saati uygulaması ben kış saati, Ortak bir takvimimiz bile ol..

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi 00:23

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi

Bülent Ersoy ünlü bir sahne sanatçısıdır. Yaşamı, yardımcısı Zehra (Neriman Köksal) ve menajeri Ekrem (Efgan Efekan) ile geçer. Ona sürekli iş ayarlayan Ekrem, Bülent'i bir para makinesi gibi görmektedir. Üniversite öğre..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Çelik - Selam Söyle 03:43

Çelik - Selam Söyle

Sevgimden usanmış mı o kıza selam söyle Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Sözümü unutmuş mu hani çok seviyordu Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Elimi sallasam ellisi Biri gider gelir birisi Ne sanmış bu kız kendini..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı 04:20

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı

Kalp kalbe karşı Uyandım birden seninle Gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde Hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Geceyi düşündün mü? Yalnızlık bende saklı Çıkmaz bi..

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Aşık Mahzuni Şerif  Bu Dünyanın Saltanatı 05:33

Aşık Mahzuni Şerif Bu Dünyanın Saltanatı

Aşık Mahzuni Şerif - Bu Dunyanın Saltanatı Şarkı Sözleri Yürü bre fani dünya Bu güzellik sana kalmaz Dökülür bağların gülü Çok uzun zamana kalmaz Geçer gider ömür atı Duman çöker katı katı Bu dünyanın saltanatı Devri s..

Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak 08:25

Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak

Ruhşan, Selma’nın Alaz’ın teyzesi olduğunu Cihan‘a açıklar. Cihan ailesine karşı söylemiş olduğu yalan ortaya çıkmak üzeredir. Ruhşan Bulut’a, Alaz’ın Cihan’ın oğlu olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ve buna da katılma..

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüzgar Erkoçlar Dünya Evine Girdi 02:01

Rüzgar Erkoçlar Dünya Evine Girdi

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, iki yıldır birlikte olduğu Tuğba Beyazoğlu ile Sarıyer’de yapılan görkemli düğünle dünya evine girdi.Tiyatro ve sinema oyuncusu Rüzgar Erkoçlar (31), iki yıldır nişanlı olduğu Tuğba Beyazoğlu (24)..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yildiz Tilbe  Sevdanin Tadi 03:47

Yildiz Tilbe Sevdanin Tadi

Tükenir biter gider bitmez dediğin aşklar Geriler teslim olur savaşçı umutlar Kurşuna dizilir hep doğmamış duyguların Yine de çıkar bir yerden tadı sevdanın Her acı büyütür içindeki çiçeği Dönersin kendine budur aş..

Gönül Yazar  Hayret Bir Şeysin 03:47

Gönül Yazar Hayret Bir Şeysin

bazen melek gibisin sana doyamam bazen hircin mi hircin anlam veremem aglatirsin beni sebep soramam akil almaz birisin hayret birseysin hayret hayret hayret birseysin insan sevdigini boyle uzer mi aklina estikce cekip gi..

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri 06:41

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları; Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu ve Başak Daşman; yeni başlayacak olan dizi ve canlandırdıkları karakterler hakkında açıklamalarda bulunuyorlar. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce