#Suya gider su testisi doldurur

Bulgur Köftesi 01:37

Bulgur Köftesi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 5dk Patatesli Bulgur Köftesi (Yapma) Malzemeler 1 su bardağı ince bulgur 2 yemek kaşığı irmik 1 su bardağı sıcak su 1 adet kuru soğan 2 adet haşlanmış patates 1 çay bardağı un ..

Bazlama Tarifi 09:30

Bazlama Tarifi

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 dolu tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz *bahsi geçen kavanoz 660 ml lik. 350 gr mayalama sıcaklığındaki, yani elinizi batırdığınızda bir..

İnsanın Beynini Acıtan Havuz Eğlenceleri 10:17

İnsanın Beynini Acıtan Havuz Eğlenceleri

Sıcaklardan bunalan insanlar şişmesinden normal havuzuna bir şekilde kendilerini suya atmak istiyorlar. Çoğu zaman da ortaya beyin acıtan görüntüler çıkartıyorlar efendim...

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kalp Masajıyla Kuşu Hayata Döndürdü 00:39

Kalp Masajıyla Kuşu Hayata Döndürdü

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde suya düşen kuş, duyarlı bir vatandaş tarafından yapılan kalp mesajıyla yeniden hayata döndürüldü...

  • JET TV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur Çeşme 04:53

Ferdi Tayfur Çeşme

Susadım çeşmeye varmaz olaydım Elinden bir tas su içmez olaydım Yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Çeşmenin başına bir güzel inmiş Eğilmiş zülfünü suya düşürmüş Mevlam b..

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Balığın İçinden Yılan Çıkması 00:40

Balığın İçinden Yılan Çıkması

Avustralya'da yaşanan olayda 2 amatör balıkçı, yakaladıkları balığın içerisinde bulunan yılanı çıkararak hem balığı hemde yılanı tekrar suya bırakmış...

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Artistlik Yapmak İsterken Madara Olan Eleman 00:10

Artistlik Yapmak İsterken Madara Olan Eleman

Suya adam gibi atlamak varken saçma sapan hareketler deneyen eleman dengesini kaybedince madara olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Buzdolabından Yaptıkları Saldan Düşen Kardeşler Boğuldu 00:35

Buzdolabından Yaptıkları Saldan Düşen Kardeşler Boğuldu

Kütahya'da dün buzdolabı kasasından yaptıkları salın gölette alabora olması sonucu suya düşen ve boğularak hayatlarını kaybeden 2 kişinin kimlikleri belirlendi. Yedi Göller Mevkii'ndeki feci olayda ölenlerin Ali Rıza Sok..

 Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi 17:55

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi

Hamuru için, 3 küçük bardak un 1,5 küçük bardak su 1 tatlı kaşığı şeker 1 çorba kaşığı maya 1 çay kaşığı tuz Sosu için, 1 bardak domates püresi 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 dilim rozbif..

Tırnak Pide Tarifi 06:56

Tırnak Pide Tarifi

1 kilo un 1 tane yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı sıvıyağ 2 tatlı kaşığı tuz 2 buçuk su bardağı ılık su artı çeyrek bardak daha kullandım. Yani 3 su bardağı tam gelmedi. Hamurun kıvamı sert olmamalı. Sert ve ..

Denize Düşen Telefonu Getiren Yunus 00:20

Denize Düşen Telefonu Getiren Yunus

Deniz kenarındaki iskelede oturan kızlardan biri cep telefonunu suya düşürmüş. Birkaç saniye sonra bir yunusun telefonu getirdiğini görünce şaşkınlıklarını gizleyememişler...

  • JET TV tarafından
  • 207 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Offroad Yaparken Sınırları Zorlayan Adam 00:45

Offroad Yaparken Sınırları Zorlayan Adam

4x4 arazi araçları ile doğada zor koşullarda yapılan offroad olayında bu aracı boyundaki suya girip çıkarak zirve yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kızgın Kumlardan Serin Sulara Yuvarlanan Hatun 00:37

Kızgın Kumlardan Serin Sulara Yuvarlanan Hatun

Bu bikinili kız suya girip serinlemek için farklı bir yöntem kullanmış. Kuma yatıp yuvarlanmaya başlamış ve mutlu sona ulaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fırat Enül - Okyanus ve Bardak 03:30

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak

Okyanus ve Bardak şarkı sözleri ile Önümde okyanus Elimde Bardak Dökmem sana yansan Olur mu kalbim Sana simit candan Değil ateş, suya karışsan Varsan, vursan yüreğimin kıyısına Dudaktan kapanan bu kapı açılmaz san..

Peron5 - Yine Gel 03:17

Peron5 - Yine Gel

Yine Gel şarkı sözleri ile... Suya söyledim ismini Usulca sakladım seni kendime Kimseler bilmesin diye Baharlarım hep güz oldu Yazlarım kışa döndü çekip gittin İçim dışım bir oldu Ah sen yağmur ol yağ üstüme Dinme se..

Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Karantinaya uymayıp havuza giren İngiliz kadına gözaltı 01:00

Karantinaya uymayıp havuza giren İngiliz kadına gözaltı

Kanarya Adaları'nda karantinaya uymayıp havuza giren kadına gözaltı İspanya'nın Kanarya Adaları'ndaki otelde tatil yapan İngiliz kadın, koronavirüs karantinası kuralına uymayıp, havuza girdi. Suya atlayan polis, kadını h..

Havuz Partisinin Ayarsızı 00:18

Havuz Partisinin Ayarsızı

Düzenlenen havuz partisinde havuzun ortasındaki yere atlamak isteyen eleman özensiz bir atlayış yapınca suya fena düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuğu Saldırısına Uğrayan Adam 00:50

Kuğu Saldırısına Uğrayan Adam

Balık avlamak için ırmağa giden adamlar serinlemek için suya girmişler ancak kuğular bu durumdan pek hoşnut olmamış ve saldırıya geçmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Küçük Balıkçının Kötü Biten Deneyimi 00:19

Küçük Balıkçının Kötü Biten Deneyimi

Abilerinin ağ ile balık avına katılan ufaklık abilerinden bu işi öğrenmek istemiş. Ufaklık ağı atmak isterken suya düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 248 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Korona traktör kasasını vatandaşa seyyar havuz yaptırdı 02:34

Korona traktör kasasını vatandaşa seyyar havuz yaptırdı

Mersin’in Silifke ilçesinde korona virüs nedeniyle denize gidemeyen köy çocukları, havuza dönüştürülen traktör römorkunda maskelerini takıp sosyal mesafe kurallarına uyarak suya girip serinliyor...

Bisikletle Rampaya Çakılan Kız 00:07

Bisikletle Rampaya Çakılan Kız

Suyun kenarına yerleştirilen rampadan bisikleti ile suya atlamayı deneyen kız acemiliğinin kurbanı olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Simit Pizza Tarifi 05:57

Simit Pizza Tarifi

1 paket yaş maya (yoksa 1 paket kuru mayada olur) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 7 su bardağı un (herkeste ..

Fransa Kaçtı, Yunanistan Tersanelik Oldu 01:44

Fransa Kaçtı, Yunanistan Tersanelik Oldu

Türkiye'nin tüm uyarılarına rağmen, Atina yönetimi skandal girişimlerine yenilerini ekledi. Doğu Akdeniz'de NAVTEX ilan edilmesi de onları durduramadı. Fransa ve Yunanistan, Oruç Reis'e tacizde bulunmak istedi. Ancak hay..

Antalya'da deredeki balık ölümlerinde kimyasal madde ihtimali 06:28

Antalya'da deredeki balık ölümlerinde kimyasal madde ihtimali

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Sarısu Deresi’ndeki balık ölümlerinin suya kimyasal karışması sonucu gerçekleşmiş olabileceğini söyledi...

2 el araç fiyatları cep yakıyor 02:33

2 el araç fiyatları cep yakıyor

DÖVİZ İNDİ, 2. EL ARAÇ FİYATLARI DA İNER HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ. ÜSTELİK UZMANLARDAN FİYATLAR DAHA DA YÜKSELEBİLİR UYARISI GELDİ. SIFIR ARAÇ PİYASASINDA İSE DURUM TAM TERSİ, DÖVİZDEKİ DÜŞÜŞ İNDİRİM KAMPAYANLARINI BERABERİ..