#Suya gider su testisi doldurur

Merve Özkaynak - Şevkat Yerimdar Esin Başak Parlak Makyajı 10:09

Merve Özkaynak - Şevkat Yerimdar Esin Başak Parlak Makyajı

Bu videomda sizlere Başak Parlak'ın Şevkat Yerimdar dizindeki Esin karakteri makyajı yaptım. Umarım hoşunuza gider ve keyifle izlersiniz :)..

Yener Çevik - Hasta İşi 04:15

Yener Çevik - Hasta İşi

Geri dönüşüm, geri dönüşüm Ölümlü dünyada sevgi bölüşün Her insanın vardır elbet bir sövüşü Avrupa Birliği yasaklayamaz kelle söğüşü Yıldızlar gece parlar sabah sönüşür Ergenler akıllı telefon için dövüşür Yasak ne varsa..

  • JokerS tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi 01:43

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu ile bir araya geldi. Başkan Trump ve İsrail Başbakanı Netenyahu düzenlenen ortak basın toplantısında masadaki konulara ..

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile 04:14

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe un ufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk hem de kadın Onikisinde ana Bir ..

Mt - Minnet Eylemem Trap 02:56

Mt - Minnet Eylemem Trap

Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi,Farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-ı Müstakim üzere gözetirim rahimi İblisin talim ettiği yola minnet eyleme Bir acayip derde düştüm herkes gider kârına Bugün ..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Hayallerde ki Youtuber Odası 01:47

Hayallerde ki Youtuber Odası

Ben murat bu günki hayallerdeki youtuber odası ile ilgili video çektim umarım hoşunuza gider beni takipte kalın :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Flash Tv - Boş Silahla Vurarak Adam Öldürmek 01:03

Flash Tv - Boş Silahla Vurarak Adam Öldürmek

Çivici Katil akıl hastanesinden çıkınca onu içeri tıkan komiserden intikam almaya gider. İnfazı ise boş bir tabanca ile gerçekleştirecektir..

  • JET TV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Sattas - Aman Aman 04:10

Sattas - Aman Aman

Sattas - Aman Aman Şarkı Sözleri Nereye gider başını alıp sorarsın Kim bilir durmadan nasıl susarsın Bilmeden boşuna atıp tutarsın Su gibi akıp geçer zaman Gezdin tozdun aman aman aman Sazdın sözdün aman aman aman ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2018'de Nihat Doğan Ve Anıl Arasında 'Tarihi Fark' Gerginliği 04:41

Survivor 2018'de Nihat Doğan Ve Anıl Arasında 'Tarihi Fark' Gerginliği

Survivor 2018'de ödül oyunu sonrasında Anıl'ın söylediği sözler Nihat Doğan ve Ümit Karan'ı çıldırttı. Pizza ödüllü oyunda All Star'ı 10-2 yenen Gönüllüler takımı, 'tarihi fark yaptık' dedik. Bu sözler üzerine çok sinirl..

  • BETA tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oflu Hoca Trakya'da Fragman 01:59

Oflu Hoca Trakya'da Fragman

Doğanspor futbol kulübünün başkanlığını yapan Oflu Hoca, yeni transfer peşindedir. Genç yetenek Hayati’yi gözüne kestiren Oflu Hoca, onu transfer etmek için Lüleburgaz’a gider. Bu sırada Lüleburgaz’da hapishanede yatan H..

Cehennemden Selfie Türkçe Altyazılı Fragman 01:36

Cehennemden Selfie Türkçe Altyazılı Fragman

Almanya’da vlogger olan Julia, kuzeni Hannah’ın ziyaret etmek için Amerika’ya gider. Julia’nın gelişin ardından Hannah onda garip bir şeyler fark eder ve hasta olduğunu düşünür. Hannah’ın bu düşüncesi kısa süre sonra doğ..

Topluca İnsanların Üstüne Koşma Şakası İle Trolledik 04:08

Topluca İnsanların Üstüne Koşma Şakası İle Trolledik

Evet arkadaşlar mahallece topluca insanların üstüne koşma şakası ile trolledik videosu ile karşınızdayım. Mahallece mezvuya gider gibi insanları kovaladık efsane troll oldu. Sopalarla kovaladık komik troll oldu. Mevzu çı..

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Ruhsar 8.Bölüm 40:28

Ruhsar 8.Bölüm

Mazhar ile Ruhsar daha yeni evlenir; ama evlililklerinin daha ilk günlerinde Ruhsar amansız bir hastalığa yakalanır ve ne yazık ki ölür; ama her şey öldüğü zaman başlayacaktır. Ruhsar artık bir ruh olmuş ve sadece yağmur..

Ruhsar 10.Bölüm 38:48

Ruhsar 10.Bölüm

Mazhar ile Ruhsar daha yeni evlenir; ama evlililklerinin daha ilk günlerinde Ruhsar amansız bir hastalığa yakalanır ve ne yazık ki ölür; ama her şey öldüğü zaman başlayacaktır. Ruhsar artık bir ruh olmuş ve sadece yağmur..

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Birbirinden oldukça farklı iki baba (Adam Sandler ve Chris Rock) çocuklarının düğünü için bir araya geldiğinde, ters gitme ihtimali olan her şey ters gider. İkili, bir yandan her şeyi yoluna koymaya çalışıp bir yandan da..

Kendini Harika Gören İnsanların Son Hali ( Miray Akovalıgil ) 03:20

Kendini Harika Gören İnsanların Son Hali ( Miray Akovalıgil )

Bir cümleye on tane ben sığdırabilen birini görünce ne yaparsınız ? Güler misiniz, gider misiniz yoksa cümlesini ağzına tıkar, onu konuştuğuna pişman mı edersiniz?..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kim Milyoner Olmak İster'de Evlenme Teklifi 02:30

Kim Milyoner Olmak İster'de Evlenme Teklifi

Kim Milyoner Olmak İster'in 21 Nisan 2018 tarihli bölümünde bin liralık ödülle yarışmayı tamamlayan eleman, battı balık yan gider diyip evlilik teklifinide yapıştırıyor. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Woman Walks Ahead 2018 Orijinal Fragmanı 02:27

Woman Walks Ahead 2018 Orijinal Fragmanı

Woman Walks Ahead 2018 Orijinal Fragmanı Yayınlandı. ABD Yayın Tarihi: 29 Haziran 2018 Oyuncular: Jessica Chastain, Ciarán Hinds, Sam Rockwell Yöneten: Susanna White Sinopsis: 1890'lardan Brooklyn'li bir portre ressam..

Hava Ya Ak Git Ya  Recep İvedik 2 06:06

Hava Ya Ak Git Ya Recep İvedik 2

Recep'in tek yakını, kıllı, yaşlı ve zamanını PlayStation oynayarak geçiren babaannesidir. Babaannesi Recep'in yaşadığı sarhoş, aylak ve avare hayatı bırakıp iş bulmasını, evlenmesini ve saygınlık kazanmasını ister. Rece..

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şebnem Ferah Ünzile 05:40

Şebnem Ferah Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe unufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk,hem de kadın On ikis..

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz!  Paranormal Olaylar 46:03

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz! Paranormal Olaylar

KÖYLÜLERİN İSTEĞİ ÜZERE KONUM OLARAK BELİRTEMEYECEĞİZ 1999 Senesinde bu evde yaşayan bir adamın akşam ezanından sonra çığlık çığlığa bağırdığı köylüler tarafından söyleniyor... Köylü bir kaç günün ardından adamın yanına ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman 30:27

O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman

Bu bahsi geçen ormanda ne olup bitti . Bu ormanda ilk olarak şöyle ilginç bir olay oldu 3 arkadaş kamp yapmaya gider ve gece çöktüğünde kamp yaptıkları yerde çalıların arasından ses gelir , insan merak edip bakar tabiki ..

  • ZULMA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final 04:06

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final Ahmet Aslan - Minnet Eylemem Söz: Nesimi Müzik: Feyzullah Çınar Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-..

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce: 49. Mitingde Gördüm Ki İkinci Tura Gerek Yok 01:05

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce: 49. Mitingde Gördüm Ki İkinci Tura G

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Adaylığım açıklandığında 'ikinci tura gider bu' diyordum ama Türkiye'yi gezdim, 49. mitingde gördüm ki ikinci tura gerek yok. Birincide evelallah tamam diyorum. Birincide oldu ..

Karşılaşma 2002 Türk Filmi İzle 2:03:24

Karşılaşma 2002 Türk Filmi İzle

Konusu : Sinan, aranan kişinin, fotoğrafını gördüğü bir kadın olduğunu sezinler. Kısa bir süre sonra Mahmut’un ölüm haberi gelir. Bir adada meçhul bir cinayete kurban gitmiştir. Sinan, dostunun ölümünü araştırmak için a..

Merve Özkaynak Şevkat Yerimdar Esin Başak Parlak Makyajı 10:09

Merve Özkaynak Şevkat Yerimdar Esin Başak Parlak Makyajı

Bu videomda sizlere Başak Parlak'ın Şevkat Yerimdar dizindeki Esin karakteri makyajı yaptım. Umarım hoşunuza gider ve keyifle izlersiniz :)..

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi 05:41

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi

Geçen haftalarda paylaştığım şekersiz çilek reçeli çok sevilince Youtube takipçilerim için de anlatmak istedim. Bu arada ay çilek nasıl susuz pişiyor ki diye merak edenlerin de merakı gider diye düşündüm. Şekersiz çilek ..