#Suyuna pide banılası İftarlık dört lezzet

Hindistan Sokak Yemekleri: Mumbai Tostçusu 10:00

Hindistan Sokak Yemekleri: Mumbai Tostçusu

İzlerken insanı acıktıran köşemizde bugün Hindistan sokak lezzetlerinden birçok öge bulunuyor. Her ne kadar hijyenik olmasa da insanın canı çekiyor be!..

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tostçu Erol'un Dükkanına Yeni İmaj Vermesi 11:38

Tostçu Erol'un Dükkanına Yeni İmaj Vermesi

Yaptığı kalp krizi geçirten, 20 kiloluk , mideme katiyen saygım yok tostlarıyla youtube da fenomen olan Tostçu Erol galiba parayı buldu. Ama taktir ettim hemen dükkanı yenilemiş...

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi 01:44

Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi

Çay saatlerinde farklı ve leziz bir börek tarifi ile bugün sizlerle karşınızdayız. Çıtır çıtır ağızda dağılan börek tarifinin arasında beşamelli tavuk harcının ağızda bıraktığı muhteşem bir lezzet. Misafirlerinize ve ail..

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi 02:06

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere Adana ve Antakya yöresinin mutfağına ait olan fellah köftesi tarifini paylaşıyoruz. Oldukça lezzetli olan fellah köftesi ince bulgur, yumurta, un ve sıcak su ile hazırlanan hamurla minik, minik yuvarlak yap..

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi 01:07

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi

Hem doyurucu hemde geleneksel bir lezzet aynı zamanda içinizi ısıtacak olan enfes şehriyeli yoğurt çorba tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ve leziz yoğurt çorba tarifini bizler denedik ve çok beğendik. Özel..

Sümük Soslu Patates Keyfi 00:34

Sümük Soslu Patates Keyfi

Patatesimi sümük sosumla taçlandırdım ve ortaya akıl almaz bir lezzet çıktı, izliyoruz efenim. :)) diye yazmış Aras Karanfil kardeşimiz Allah kimseyi aklından etmesin hem ailesi hem kendisi için çok zor bir durum bir in..

  • JET TV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolata Kaplı Muzlu Tatlı Nasıl Yapılır? - Lezzetli Video 10:06

Çikolata Kaplı Muzlu Tatlı Nasıl Yapılır? - Lezzetli Video

Bu video en lezzetli videolarımızdan biri. Çikolata kaplı muzlu bir tatlı yapıyoruz. Bunu siz de kesinlikle denemelisiniz. Yapılışı son derece basit, ortaya çıkan lezzet ise süper...

  • JET TV tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Miniklerin Lezzetli Meyveleri Denemesi 05:32

Miniklerin Lezzetli Meyveleri Denemesi

Birbirinden çeşitli meyveler çocuklara denetilerek tepkileri ölçülmüş. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Starbucks'taki Tüm Kahveleri Karıştırdık 04:17

Starbucks'taki Tüm Kahveleri Karıştırdık

Bu videoda kahve dükkanı Starbucks menüsünde yer alan tüm kahveleri satın alıp karıştırıyoruz. Bakalım ortaya nasıl bir lezzet çıkacak?..

  • JET TV tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vezir Parmağı Tatlısı Tarifi 01:29

Vezir Parmağı Tatlısı Tarifi

Vezir Parmağı Tarifi – Tam ölçülü lezzet garantili İçin Malzemeler Hamuru için; 1 adet yumurta 125 gr tereyağı 1 çay bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurdu Yarım çay bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu..

Kolay İmam Sarığı Tarifi 01:49

Kolay İmam Sarığı Tarifi

Gün sofralarınıza,akşam çay saatlerinde çayın ve kahvenin yanında pasta yemek istiyorsunuz ve vaktiniz mi yok? İşte sizler için hem pasta hemde çok kolay.Malzemelerinin azlığı, sürenin kısalığı ile vazgeçemeyeceğiniz, de..

Un Çorbası Tarifi 03:34

Un Çorbası Tarifi

Malzemeler 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvıyağı baharatlarımiz Tuz karabiber Kuru nane 1 diş rendelenmiş sarmısak(Eğer s..

Simit Poğaça Tarifi 07:48

Simit Poğaça Tarifi

Malzemeler Yarim paket yas maya 1 su bardagi ilik su 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 5 bucuk su bardagi un(herkeste ayni olmaz dikkatli ekliyelim) Simitleri bulam..

Hindistan Ahır Lezzetleri 02:13

Hindistan Ahır Lezzetleri

Beyler, dünyanın foseptik çukuru Hindistan'dan her derde deva bir lezzet. Bir bakıma Hint sokak yemeklerinden daha temiz, zira adamların su-sabun görmemiş elleri değmiyor en azından. Yarasın koçlarım, yudumlayışınız Paki..

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
200 Kiloluk Dana Çevirmeyi Murdar Etmek 01:20

200 Kiloluk Dana Çevirmeyi Murdar Etmek

Gastro Afyon 1. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali için pişirilmeye başlanan 200 kilogramlık dana bir anda alev alarak küle döndü. Festivale katılanların şaşkınlıkla izlediği olayda alev alan danayı söndürmek için y..

  • JET TV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Makarna Salatası Nasıl Yapılır 01:21

Makarna Salatası Nasıl Yapılır

Makarna Salatası için Malzemeler: (yaklaşık 4-6 kişilik) yarım paket haşlanmış, tercihen ufak boy makarna 6-7 adet küp doğranmış kornişon turşu 1 adet kırmızı kapya biber (isteğe bağlı) 1 kase dolusu haşlanmış bezelye (a..

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi 01:31

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi

Çok hızlı ve nefis bir pilav tarifi videosu ile karşınızdayız. Şip şak hemen hazırlanabilen garnitürlü pilav tarifi videosu ile evde çok hızlı bir pilav yapabilirsiniz. Ayrıca garnitürü de pilava nefis bir lezzet katmakt..

Tavuklu Tirit Tarifi  Tirit Yapımı 02:57

Tavuklu Tirit Tarifi Tirit Yapımı

Tavuklu tirit tarifi yapımı oldukça kolaydır. Lavaş ve haşlanmış tavuk parçacıkları ile yoğurtlu nefis sosu eşliğinde tam bir lezzet şöleni. Tavuklu tirit için lavaş parçalarını tavuk suyu ile ıslatıyoruz ki lezzeti ha..

Kabak Sandal Tarifi 04:40

Kabak Sandal Tarifi

Müthiş bir lezzet olan kabak sandal tarifi yemeği ile sofralarınız güzelleşsin damaklarınız tadlansın. Kabak hafifliği ve kıyma harcı lezzeti ile beşamel soslu kaşarlı nefis bir yemek tarifi. Mutlaka deneyin. Kabak sand..

Demli Çaylı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:17

Demli Çaylı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir demli çaylı kek tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz uzun sürse de bu lezzete değer gerçekten. Demli çaylı kek üzerinde de nefis çikolata sosu ile tam bir lezzet şöleni...

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi  Kumpir İçi Tarifi 02:25

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi Kumpir İçi Tarifi

Bugün sizlere nefis bir tarif hazırladık. Kumpir içi tarifi videosu ile evde kolayca nefis bir lezzet yapabilirsiniz. Fırında garnitürlü patates tarifi yapımı kısa sürede tamamlanmaktadır ve malzeme sayısı da azdır...

Kalamar Tadında Tavuk Tarifi  Yemek Tarifleri 02:34

Kalamar Tadında Tavuk Tarifi Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri sevenlere nefis bir tavuklu tarif videosu hazırladık. Kalamar tadında tavuk tarifi çıtır çıtır bir lezzet. Eti yumuşacık ve dışındaki sosu ile gerçekten denenmesini tavsiye ederiz...

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi  Yemek Tarifleri 02:20

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi Yemek Tarifleri

Tavuklu yemek tarifleri sevenler için nefis baharatlı olan kör soslu ve tavuklu makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan köri soslu tavuklu makarna içindeki kör sosu ile arpacık soğanlar ve tavuk l..

Fırında Soslu Patates Tarifi 01:23

Fırında Soslu Patates Tarifi

Şıp şak hazır - Fırında soslu patates tarifi ile yemeklerinizin yanına hızlı ve pratik bir patates yapabilirsiniz. Baharatları ve nefis sosu ile mutlaka denenmesi gereken bir lezzet. Afiyet olsun...

Patates Kızartması Nasıl Yapılır 00:57

Patates Kızartması Nasıl Yapılır

Herkesin bildiği bir lezzet hamburgerin yanında vazgeçilmez patates kızartması tarifi...

Arnavut Ciğeri Tarifi 03:05

Arnavut Ciğeri Tarifi

Yemek tarifleri kanalımızda, sizler için nefis bir arnavut ciğeri tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık ciğer ve üzerinde nefis baharatları ve yanında patates ve mor soğan ile müthiş bir lezzet. Ayrıca yapımı da oldukça k..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Patates Pizza Tarifi  Yemek Tarifleri 01:28

Patates Pizza Tarifi Yemek Tarifleri

Pizza hamuru olmadan nefis bir lezzet olan patates pizza tarifi videosu hazırladık sizler için. Genelde pizza çok sevilir ancak evde pizza yapımı biraz zahmetlidir. Çünkü hamurunun yapımı biraz tecrübe ister, genelde tut..

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi  Börek Tarifleri 03:08

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri kategorimize bu sefer çok lezzetli bir pırasalı havuçlu gül böreği tarifi videosu hazırladık. Gül böreği içindeki havuç ve pırasa ile nefis bir lezzet bütünlüğü oluşturdular ve mutlaka tavsiye ederim, ben..

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri 02:35

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir vişneli kek tarifi videosu hazırladık. Vanilyalı kek içinde vişne tanecikleri ve damla çikolata ile müthiş bi lezzet. Vişneli kek nasıl yapılır tam ölçülü malzeme listesi ile her ayr..