#Suyuna pide banılası İftarlık dört lezzet

Kavurma Tarifi  Et Kavurma Nasıl Yapılır  Et Sote Kolay Et Yemekleri 01:53

Kavurma Tarifi Et Kavurma Nasıl Yapılır Et Sote Kolay Et Yemekleri

KAVURMA MALZEMELER 750 gr yağsız dana eti 2 orta boy soğan 3 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı kekik TARİFİ Bütün olarak yıkanan et süzdürülerek yağları ve sinirl..

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu 02:32

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu

Aksaray'da, Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu. Yaklaşık 4 bin dekarlık arazide şeker pancarı, ayçiçeği, mısır, arpa ve buğday üreten Adem Canlı, ''Arazimizin bin dekarlık bölümüne bu yıl alternatif ü..

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu 04:24

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu

Adana’da eskiden gariban yemeği olarak bilinen ve tanesi 4-5 liraya satılan şırdan, artan talep ve sakatat sıkıntısı nedeniyle lüks haline gelerek tanesi 15-16 liradan satılmaya başladı. Adana Kasaplar Odası Başkanı Mura..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

Sadece Ramazan Ayında Yapılıyor, Talep Yağıyor 02:49

Sadece Ramazan Ayında Yapılıyor, Talep Yağıyor

Ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Ramazan kahkesi tezgahtaki yerini alırken, ustalar yoğun talebe yetişmekte zorlanıyor. Gaziantep'te genellikle sadece Ramazan ayında yapılan, iftar ve sahur sofralarını..

OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Tayvan meclisindeki kavga üç vekili hastanelik etti 00:25

Tayvan meclisindeki kavga üç vekili hastanelik etti

Tayvan meclisinde yapılan yeni çalışma yasasıyla ilgili oylamada yumruklar konuştu. Muhaliflerin, yasanın onayını engellemek için başlattığı eylemde dört milletvekili yaralandı, üçü hastaneye kaldırıldı...

Kemal Sunal'ın ilk görüntüsü 00:46

Kemal Sunal'ın ilk görüntüsü

Sene 1972 programın adı Dün Bugün oyunundan Direklerarası. Şimdi programdaki isimlere dikkat edin; Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Ahmet Gülhan. Komedinin dört dev ismi paylaşıyor sahneyi. Günümüzün güldürü us..

  • PengoTV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dolara Karşı Kampanya Başlattığı İçin Tehdit Edildi 02:39

Dolara Karşı Kampanya Başlattığı İçin Tehdit Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'dolarlarınızı bozdurun' çağrısı üzerine Türkiye dolara karşı adeta savaş açtı. Türkiye'nin dört bir yanında esnaf da dolarını bozduran vatandaşlar için çeşitli kampanyalar başlattı...

Venezuela Hükümeti 4 Milyon Oyuncağa El Koyarak Yılbaşında Her Çocuğa Oyuncak Sözü Verdi 01:07

Venezuela Hükümeti 4 Milyon Oyuncağa El Koyarak Yılbaşında Her Çocuğa

Venezuela hükümeti, ürünleri stoklayarak fiyatların artmasına neden olmakla suçladığı bir şirkete ait yaklaşık dört milyon oyuncağa el koydu. Hükümet, yılbaşında her çocuğun oyuncak sahibi olacağı sözünü verdi. Ülkedeki ..

  • Cowboy tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otel müşterilerinden artakalan temizlik ürünlerine ne oluyor- - BBC TÜRKÇE 01:59

Otel müşterilerinden artakalan temizlik ürünlerine ne oluyor- - BBC TÜ

Otellerde, müşterilerin birazını kullanıp bıraktığı kişisel temizlik malzemeleri, başka ülkelerde hijyen ürünü ihtiyacı olanlara umut olabilir mi? İngiltere'de Clean Conscience adlı yardım kuruluşu, otellerden bu ürünler..

  • PengoTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya′nın acı kaybı 01:21

Rusya′nın acı kaybı

Düşen Rus uçağında 64 üyesini yitiren Kızıl Ordu Korosu 88 yıllık tarihi boyunca dünyanın dört bir yanında konserler verdi...

Ailelere Teknoloji Bağımlılığı Uyarısı 02:07

Ailelere Teknoloji Bağımlılığı Uyarısı

Evde, otobüste, iş yerinde, sokakta... Teknoloji dört bir yandan etrafımızı kuşatmış durumda. Üstelik sadece bizleri değil, çocukları da! Telefon ve bilgisayar, çocuklar için modern çağın oyuncakları ve çocuklar bu oyunc..

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdığım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlemiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımd..

ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu 01:00

ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri Gümrük ve Sınır Koruma Birimi, bilgisayar sisteminde yaşanan teknik arıza dolayısı ile ülkeye girişlerde bazı havaalanlarında gecikmeler yaşandığını bildirdi. Arızanın giderilmesi dört saat ..

Yine ABD , Facebook'ta Canlı Yayın Yaparak Şiddeti Gösterdiler 01:06

Yine ABD , Facebook'ta Canlı Yayın Yaparak Şiddeti Gösterdiler

Olay Facebook'ta canlı verilirken Zenci Adamın acıdan beyazlara ve Trumpa küfür etti. bu Genç adama şiddet gösteren 4 kişi Chicago polisi tarafından yakalandı. Dört zanlı diğerlerinin yanı sıra, nefret suçu ile suçlanıyo..

Kadınlara Özel - Dümdüz Bir Karın İçin 4 Egzersiz 01:27

Kadınlara Özel - Dümdüz Bir Karın İçin 4 Egzersiz

Uzman spor eğitmenimiz Nurya Büyük Aleksayan, düz bir karın için kadınlara özel dört egzersiz gösteriyor. Bu hareketleri düzenli olarak yaptığınız hayalinizde karın görünümüne kavuşabilirsiniz. Videomuzda yer alan egzers..

  • Kadınca tarafından
  • 4.859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düşdünya - Doğum Günüm 04:27

Düşdünya - Doğum Günüm

Yorgun Dört Duvardan Kurtulmadan Nereye Kadar Çepeçevre Karanlıktan Sıyrılmadan Nereye Kadar Bıktım Artık Derdimden Sonu Gelmez Kederimden Vazgeçtim Sebebimden Kimseye inanmam Doğum Günüm Ölüm Günüm Her Şey için Çok Üzgü..

Murat Boz, Yarışmacıyı Sahneye Oturup İzledi-Gamze Dursun 04:00

Murat Boz, Yarışmacıyı Sahneye Oturup İzledi-Gamze Dursun

O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinden Murat Boz, performansıyla herkesi mest eden yarışmacıyı ikna edebilmek için ilginç bir yola başvurdu. TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen programlarından 'O Ses Türkiye'nin önceki akşam ya..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. Bölüm Fragmanı - atv 00:33

Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. Bölüm Fragmanı - atv

Henüz beş yaşındayken annesinin ölümüne şahit olan Ali'yi, yük gemilerinde aşçılık yapan Rauf sahiplenir ve büyütür. Birlikte gemilerde çalışarak, yirmi dört yılı geride bırakırlar, Rauf, Ali'ye hem annelik hem de babalı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevgililer Gününde Yapabileceğiniz Göz& Dudak Makyajları 05:26

Sevgililer Gününde Yapabileceğiniz Göz& Dudak Makyajları

Sevgililer gününün gelmesini dört gözle bekleyenler için farklı ve iddialı bugüne özel göz ve dudak makyajlarının bulunduğu videomuzu izlediğiniz için teşekkürler.iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayki'den Türkiyeyi Anlatan Muhteşem Şarkı: B1R 04:06

Hayki'den Türkiyeyi Anlatan Muhteşem Şarkı: B1R

Rap müzik sevmeyen insanların dahi büyük bir zevkle dinleyebileceği, Türkiyeyi dört dörtlük anlatan muhteşem bir şarkı. Ne güzel söylemiş Hayki, ne kadar da güzeliz.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Sıradışı 4 Mankeni 01:43

Dünyanın En Sıradışı 4 Mankeni

İşte Size Dünyanın Dört Bir Yanından Yaşayan En İlginç Mankenleri Listeledik.Abone Olmayı Unutmayın...

Kaptan Tsubasa 3.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 22:51

Kaptan Tsubasa 3.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Daha sonra anim86 arasında Captain Tsubasa ismiyle yayınlandı. 1985-1986 arasında dört tane filmi 'da serinin devamı Shin Captain Tsubasa adını aldı. Sonrad Tsubasa J, daha sonra Captain Tsubasa: Holland Youth ve arasınd..

May: 01:39

May: "Teröre boyun eğmeyeceğiz"

İngiltere Başbakanı Theresa May, Londra'daki saldırı sonrasında olağanüstü güvenlik toplantısı düzenledi. Toplantının ardından basın açıklaması yapan başbakan teröre teslim olmayacağız dedi, birlik ve beraberlik mesaj..

Dünyada Uzayı Yaşamak 01:21

Dünyada Uzayı Yaşamak

İtalya'da dört yıl önceki yangın felaketinden sonra yeniden açılan Napoli Planetaryumu'nda çeşitli belgesel ve animasyonlarla ziyaretçilere dünyada uzay hissi yaşatılıyor. Görecelik tünelinde yürümek, nöron ya da hareket..

  • Umut Tv tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıradışı 5 Sihirbazlık Numarası ve Garip Hileleri 04:43

Sıradışı 5 Sihirbazlık Numarası ve Garip Hileleri

Sihirbazlar uzun zamandır, insanların şaşkınlıkla izlediği numaraları dünyanın dört bir yanında sergiliyor. Bu numaraları izlerken bir çoğumuzun altında yatan hileyi düşünüyoruz. Fakat bu hileler, sihirbazların el çabukl..