#Suyuna pide banılası İftarlık dört lezzet

Beyoğlu’nda Çöken Binanın Yıkılma Anı Havadan Görüntülendi 00:38

Beyoğlu’nda Çöken Binanın Yıkılma Anı Havadan Görüntülendi

Beyoğlu’nda çöken binanın yıkılma anı havadan görüntülendi Beyoğlu Sütlüce'de dört katlı bir apartmanın zemininde oluşan toprak kayması nedeniyle bina çöktü...

700 Yıllık Miras UNESCO İle Dünyaya Açıldı 02:22

700 Yıllık Miras UNESCO İle Dünyaya Açıldı

700 yıllık miras UNESCO ile dünyaya açıldı Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütünce (UNESCO) Dünya Mirası Listesi'ne alınan, 700 yıllık Osmanlı sivil mimarisini bozulmadan günümüze taşıyan Cumalıkızık, düny..

Ünlü Popçunun Büyük Aşkında Sürpriz Son 02:04

Ünlü Popçunun Büyük Aşkında Sürpriz Son

Pop müziğin başarılı ismi Simge Sağın, verdiği röportajda yaklaşık dört senedir birlikte olduğu erkek arkadaşı Ozan Bayraşa ile dostluk çerçevesinde ilişkilerini sonlandırdığını açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Ünlü Sanatçı Arif Susam'dan Korkutan Haber 01:50

Ünlü Sanatçı Arif Susam'dan Korkutan Haber

Düzenli olarak yaptırdığı check up'ta dört kalp damarının yüzde 90 oranında daraldığını öğrenen ünlü sanatçı Arif Susam'a stent takıldı. Sanatçı Arif Susam, rutin check up kontrollerinde, kalp damarlarından dördünün ..

  • BETA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan 05:21

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan

geçtim evin başından hem geçtim hem seslendim hepisinden ziyade yarimi göreslendim evin dibi bahçeluk kırmadum pazisini allahım boyle yazdi alnumun yazisini yar evunuz var midur dört yani duvar midur ben seni seveyir..

Kartallar İHA Avında 00:57

Kartallar İHA Avında

Fransa Hava Kuvvetleri, insansız hava araçlarına karşı kartalları sahaya sürdü. Hükümet binaları ve nükleer tesislerin emniyeti için önlem arayan Fransız güvenlik güçleri çözümü kartallarda buldu. Daha yavruyken eğitime..

The Dınner Trailer (2017) 02:25

The Dınner Trailer (2017)

Stan Lohman (Richard Gere), vali için çalışan popüler bir kongre üyesi, onun sorunlu küçük kardeşi davet ettiğinde Paul (Steve Coogan) ve eşi Claire (Laura Linney ) onu ve şehrin en gözde restoranlarından birinde akşam y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Karateci Robot Görenleri Şaşkına Çeviriyor 01:52

Karateci Robot Görenleri Şaşkına Çeviriyor

IIT-Istituto Italiano di Tecnologia araştırmacıları tarafından geliştirilen Centauro isimli insansı robot yapısını dört bacak ile birleştiriyor. Arama kurtarma faaliyetleri için tasarlanan robot, bu sağlam yapısıyla oldu..

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH 01:56

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Kurbanlıklar Yola Çıkarıldı 01:31

Kurbanlıklar Yola Çıkarıldı

Kurbanlıklar yola çıkarıldı Türkiye'nin hayvancılıkta önde gelen merkezlerinden Doğu Anadolu Bölgesi'nden Kurban Bayramı öncesinde ülkenin dört bir köşesine kurulan hayvan pazarlarına gönderilmek üzere kurbanlıklar yola ..

Parana Veda Et - Son Kalan Senin 12:34

Parana Veda Et - Son Kalan Senin

Bu videoda şansa göre sevindiren veya üzen bir oyun oynuyoruz. Ortada dört kutu var. Üçünü başkasına veriyorsun. Son kalan senin oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
1000 İnsanla Çılgınca Dans Eden Adam 03:58

1000 İnsanla Çılgınca Dans Eden Adam

Dünya'nın dört bir yanını gezip farklı insanlarla dans eden Matt Bray isimli çılgın adam yine muazzam bir dans videosu ile karşımıza çıkmış. İlk yayınladığı videosunda 100 farklı kişiyle dans eden Matt Bray, bu sefer 100..

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Serkan Özdemir - Beni Boşver 03:26

Serkan Özdemir - Beni Boşver

Serkan Özdemir - Beni Boşver Dinle Beni Boşver şarkı sözleri ile Vazgeçtim seni ben yapan, her korkudan azat ettim ben seni… Yenildim beni sen kılan her cümlede tutsak ettin sen beni Oysa ellerin senim en derin yerin..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

The Mummy  Official Trailer 02:32

The Mummy Official Trailer

Tom Cruise headlines a spectacular, all-new cinematic version of the legend that has fascinated cultures all over the world since the dawn of civilization: The Mummy. Thought safely entombed in a tomb deep beneath the u..

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH 01:42

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Nusret Çalışanları ile Halay Çekti 00:58

Nusret Çalışanları ile Halay Çekti

Saltbae hareketiyle dünyada üne kavuşan fenomen Nusret Gökçe’nin New York’taki lokantasında dört çalışanıyla birlikte halay çekmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.970 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demet Akalın - Esiyor 03:31

Demet Akalın - Esiyor

Esiyor şarkı sözleri ile Yokluğunda çok acı çektim demeyi isterdim Bi iyi geldi ki ayrılık bitti bütün derdim Alışmadık kalpte aşk durmaz, durmadı zaten Kimsenin yanı boş kalmaz kalmadı zaten Yeni bir aşka yelken açtı..

Daha 4 Yaşındayken Dünyanın En Güzel Kızı Seçildi Thylane Blondeaunun Tatil Pozuna Beğeni Yağmuru 09:14

Daha 4 Yaşındayken Dünyanın En Güzel Kızı Seçildi Thylane Blondeaunun

Genç Fransız model Thylane Blondeau ilk kez dünyanın en güzel kızı seçildiğinde henüz dört yaşındaydı. İlk defilesine yine 4 yaşında çıkan Thylane Blondeau şimdilerin aranan modellerinden. İşte Thylane Blondeau birbirind..

  • BETA tarafından
  • 205 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şarkıcı Hatice Yeni Akım Bottle Cap Challenge Mayosuyla Katıldı 01:10

Şarkıcı Hatice Yeni Akım Bottle Cap Challenge Mayosuyla Katıldı

Bottle Cap Challenge, 'ayakla kapak açma' akımı Türkiye'nin dört bir yanında trend oldu. Ünlüler ve futbolcuların yanı sıra sosyal medya kullanıcıları da Bottle Cap Challenge akımına katılıyor...

  • BETA tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 5 yıl önce
An Outbreak Hits The Foundation Auction - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:18

An Outbreak Hits The Foundation Auction - Season 3 Ep. 10 - The Last M

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:11

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Sihirbazlar Çetesi Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 2:12:23

Sihirbazlar Çetesi Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Karizmatik Atlas (Jesse Eisenberg) tarafından yönlendirilen sihirli süper grup Mahşerin Dört Atlısı yüksek teknolojili sihirbazlık gösterileri sergilemektedir. Bu adamlar izleyicileri önce başka bir kıtadaki bir bankayı ..

  • Tv Series tarafından
  • 35.856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar 03:20

Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar

Tuna Kiremitçi: Nereden bileceksin nasıl öldüğümü Yapraklarımı nereye döktüğümü Nereden bileceksin nasıl yazdığımı Bu şarkıyı sen uyurken Gökçe Bahadır: Yanlış bir ağacın yorgunu aşkım Ne söylesin sana kurumuş dallarım..

Harbiye'de Konser Polemiğine İrem Derici De Dahil Oldu 05:16

Harbiye'de Konser Polemiğine İrem Derici De Dahil Oldu

İrem Derici, dört yıl önce Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserinde boş koltukları doldurmak için yakın çevresini çağırdığı itirafı hatırlatılınca, “Doğrucu Davut bir insanım. Daha kariyerimde çok yeniydim, bütün salon ..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce