#Suyuna pide banılası İftarlık dört lezzet

Hilton Köpeklerine Havuzlu Villa Yaptırdı - İşte Maliyeti 02:52

Hilton Köpeklerine Havuzlu Villa Yaptırdı - İşte Maliyeti

Ünlü model Paris Hilton'un kendine ait göz kamaştıran birkaç malikanesinin yanı sıra köpekleri için de kesenin ağzını açmaktan çekinmiyor. Hilton'un çok sevdiği köpekleri için özel olarak tasarlanan ve inşa edilen havuz..

  • BETA tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karlar Ülkesi - Anna Kardan Adam Yapalım Şarkısını Söylüyor 00:58

Karlar Ülkesi - Anna Kardan Adam Yapalım Şarkısını Söylüyor

Elsa’yı ikna etmeye çalışan Anna, evin dört bir yanında neşe saçarak şarkı söylüyor!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 13.059 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kraliçe Elizabeth Hakkındaki Bu Gerçek Şaşırttı 16:24

Kraliçe Elizabeth Hakkındaki Bu Gerçek Şaşırttı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth adına, Moskova'nın merkezinde kayıtlı dört daire olduğu ortaya çıktı. Dairelerin toplam değerinin 540 milyon rubleyi (yaklaşık 8.5 milyon dolar) bulduğu açıklandı...

  • BETA tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kollegah - Big Boss (Türkçe Çeviri/Altyazı) 03:17

Kollegah - Big Boss (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Hook] Yeah, ey geh bei Seite du Schlampe Es ist der Big Boss im seidenen Mantel (aah, Eyy) Ich pumpe die eisernen Hanteln Reguliere die Szene allein, denn die ganzen Rapper sind G-technisch auf Messdienerlevel Kid ich h..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

Belma Sera - Sarmaşık 04:54

Belma Sera - Sarmaşık

Sarmaşık (Belma Sera) Sevdan sardı dört yanımı Kıskanırdım sarmaşığı Her bir derdi mağlup ettim Yenemedim ayrılığı Aman aman gülüm amman Hasretinden tükendi can Hangi kalem yazsın beni Ne din kaldı ne de iman Çan olay..

Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar 01:59

Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar

Tahminen 1998 yılının Haziran ayıydı. O günleri hatırlarken hala içim ürperir. Her akşam olduğu gibi annem uyumam için yatağıma yatırdı. Odalarımız dip dibe olduğu için tek başıma uyumaktan korkmuyordum. Ama o gece içimd..

  • ZULMA tarafından
  • 1.585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Azad - Fly Away 04:10

Azad - Fly Away

Şarkı Sözleri: I wanna fly away When there's no TV's and the people don't know my name Get a plant Where theres no more war and the sufferent no come out way High away On the rights and beach when I lay in the sun all d..

Kerem Bürsin Omuriliğini Zedelendiğini Açıkladı 03:16

Kerem Bürsin Omuriliğini Zedelendiğini Açıkladı

Bodrum tatilinde facianın eşiğinden dönen ve tekneden düşerek omuriliğini zedeleyen Kerem Bürsin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Hakkında yapılan kaza haberleri sonrasında sessizliğini bozan ve instagram hesa..

  • BETA tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kara Murat Deve Karşı 01:21

Kara Murat Deve Karşı

Genç hükümdar Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u aldıktan sonra durmamış, yeni hedeflere yönelmiş ve Osmanlı'nın sınırları her gün biraz daha genişlemiştir. Şimdi sıra Muşar Kalesi'ndedir. Dört Türk elçisi Muşar'ın hakimi Ş..

Kuralsız  – Insurgent  Film İzle 1:59:17

Kuralsız – Insurgent Film İzle

Hiyerarşik bir düzen ve beşe ayrılmış topluluklardan ibaret bir yaşam görmek isteyenler Kuralsız full izleyebilirler, bu düzene uyarlanmış bir test aşamasından geçerek ait olduğu yerde yaşamaya devam eden çocuklar. Tüm b..

  • Tv Series tarafından
  • 34.944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Arabada Sigara İçmeye Çözüm Bulan Yurdum İnsanı 00:38

Arabada Sigara İçmeye Çözüm Bulan Yurdum İnsanı

Yurt genelinde dört bir yanda Dumansız Araç Uygulaması yapılmış ve binlerce sürücüye para cezası yağmıştı. Yurdum insanı bu ceza karşısında boş durur mu kendi yöntemini bulmuş bile.....

  • JET TV tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 1.Bölüm 1:18:54

Büyük Sürgün Kafkasya 1.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutulmuş bir halkın yürek burkan hik..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yunanistan'da Koronavirüsle Mücadele İçin İki Papaz Kamyonet Kasasına Binerek Sokaklara Kutsal Su Saçtı 00:23

Yunanistan'da Koronavirüsle Mücadele İçin İki Papaz Kamyonet Kasasına

Yunanistan'da korona ile mücadele Koronavirüs salgını dünyanın dört bir yanına dağılmış durumda. Her ülke kendi başına bu salgın ile mücadele ederken, Yunanistan'da iki papazın kamyonet ile sokaklara 'kutsal su' saçtığı ..

Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor 00:59

Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid’de forma giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz kariyerinin zirvesinde. Dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin gözdesi olan Portekizli futbolcu, özel yaşantısında da ..

Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Dan Bilzerian Kimdir? 01:38

Dan Bilzerian Kimdir?

Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde ABD., Florida‘da doğmuştur. Annesinin adı Terri Steffen, babasının adı Paul Alec Bilzerian’dır. Adam adında kardeşi vardır. Deniz Kuvvetleri Ilan ve SEAL eğitimine katıldıktan sonra..

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist 02:20

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist Şarkı Sözleri Haftbefehl] Chabos wissen, wer der Babo ist Hafti Abi ist der, der im Lambo und Ferrari sitzt Saudi Arabi Money Rich Wissen, wer der Babo ist Attention, mach bloß..

Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:28

Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız, gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık, son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi? Bu in..

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

Feride Hilal Akın - Feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi 04:16

Feride Hilal Akın - Feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi

Feride Hilal Akın - feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi Şarkı Sözleri Söz Ağızdan Çıktı Bir Kere Anladım Gönülde Vardı Şimdi Bana Yalnız Gitmesi Kaldı… Ne Yazık Ki Hakim Bey Bir Ifadem, Bir Müdafam Yok Sadece Dört Satırlık ..

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti 03:04

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti

Premier Lig mücadelecileri Hull City'i 3-1 yenen Sergio Aguero, Manchester City'nin sezonun 100. golünü tüm yarışmalarda netleştirdi. Manchester City, Pep Guardiola'nın tarafı Hull City'nin yoksul bir formdan avantajlı ..

Ahsen Almaz feat. Hüseyin Mehmedoğlu - Ah Sensiz Olmaz 02:45

Ahsen Almaz feat. Hüseyin Mehmedoğlu - Ah Sensiz Olmaz

Ah Sensiz Olmaz şarkı sözleri ile Gözümde yaş kalmadı Dinmez mi bu ağrı Yar ben hiç sensizliği Bilmez miyim sandın Kimseler el uzatıp Etmez mi bi yardım Nasıl bir ayrılık hiç Sönmez mi bu yangın Ah sensiz olmaz Evim..

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Mali'den Tahliye Edilen Vatandaşlarımız) 01:50

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Mali'den Tahliye

Türkiye, Kovid-19 sürecinde dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarını yalnız bırakmayarak, 131 ülkeden 94.425 kişinin tahliyesini gerçekleştirdi...

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Bolivya'dan Tahliye Edilen Vatandaşlarımız) 01:27

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Bolivya'dan Tahl

Türkiye, Kovid-19 sürecinde dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarını yalnız bırakmayarak, 131 ülkeden 94.425 kişinin tahliyesini gerçekleştirdi...

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar 05:00

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar

Bir yılı aşkın süredir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin hikayeleri yürek burkmaya devam ediyor. Çocuğu dağa kaçırılan acılı annelerden İmmihan Nilifırka, Mesleğini seviyordu, dört gözle ..

Manchester United 2-0 Chelsea  Maç Özeti 06:11

Manchester United 2-0 Chelsea Maç Özeti

Premier Lig'de haftanın maçı Old Trafford'da oynandı. Lider Chelsea, Manchester United'a boyun eğdi, Tottenham şampiyonluk yarışında umutlandı. Premier Lig'in 33. haftasında Manchester United, Chelsea'yi konuk etti. Jos..

Azer Bülbül - Sevmiştim Sevdanın Çok Ötesinde 04:34

Azer Bülbül - Sevmiştim Sevdanın Çok Ötesinde

Yükledim hasretin tüm çilesini Yürüdüm , yürüdüm yolum bitmedi Meğer ne ağırmış aşkın bedeli Ödedim , ödedim borcum bitmedi Sevmişim sevdanın çok ötesinde Hicran var kalbimin her köşesinde Bu yalan dünyanın dert s..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce