#Suyuna pide banılası İftarlık dört lezzet

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olaylar Çıktı 01:05

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olayl

Aşırı sağ görüşleriyle bilinen Almanya için Alternatif (AfD) Partisi'nin Köln'de düzenlenen genel kongresi öncesinde olaylar çıktı. Kongrenin düzenlendiği Otel Maritim'in dışarısında toplanan sol görüşlü yaklaşık üç bi..

Liverpool 1: 2 Crystal Palace  Maç Özeti İzle 04:54

Liverpool 1: 2 Crystal Palace Maç Özeti İzle

Crystal Palace, Anfield'de Premier League'in hayatta kalması yönünde dev bir adım atmak için Liverpool'u yenerken ve rakiplerinin en üstteki dört öne geçmesini engelleyince, Christian Benteke eski kulüpten ayrılmaya geld..

 Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle 05:32

Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle

Tottenham Premier Ligi liderleri Chelsea'ye baskı uyguladı ve Christian Eriksen'in muhteşem uzun menzilli grev Crystal Palace'da zorlu bir zafer elde etti. Spurs, oyunun çoğu için disiplinli bir saray tarafında yıkmak i..

Kato Dağı Teröristlere Mezar Oluyor 01:30

Kato Dağı Teröristlere Mezar Oluyor

Şırnak'ta yürütülen Yıldırım-1 operasyonunda dört terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylelikle aynı bölgede 24 saatte öldürülen terörist sayısı sekize yükseldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da operasyonu harekat me..

Su kanalına uçtuğu kazayı gülerek anlattı 03:12

Su kanalına uçtuğu kazayı gülerek anlattı

İstanbul Eyüpsultan’da viraja hızla giren sürücü demir bariyerleri aşarak otomobiliyle su kanalına uçtu. Yara almadan kurtulduğu kazayı gülerek anlatan 21 yaşındaki Bekir Doğan, “Araba kedi gibi dört ayağının üstüne düşt..

Yer gök kırmızı beyaz! 01:23

Yer gök kırmızı beyaz!

YURDUN DÖRT BİR YANI KIRMIZI BEYAZA BOYANDI BUGÜN. 97. YILI TAM DA CUMHURİYETİMİZE YARAŞIR ŞEKİLDE KUTLANDI...

Koronavirüs Mutasyona Uğradı 02:23

Koronavirüs Mutasyona Uğradı

Koronavirüs pandemisi, dünyaya diz çöktürmeye devam ederken, Danimarka'dan sonra dört Avrupa ülkesi ve ABD'de de görülen vizon virüsü paniğe yol açmaya devam ediyor. Milyonlarca hayvan askeri üste itlaf edildi. Uzmanla..

Beş Küçük Maymun Şarkısı 01:46

Beş Küçük Maymun Şarkısı

Beş Küçük Maymun Yatakta Zıplıyor Biri Düşüp Başını Vuruyor Annesi Doktoru Arıyor; Doktor Diyor: - Başka Maymun Zıplamasın Yatağımda Dört Küçük Maymun Yatakta Zıplıyor Biri Düşüp Başını Vuruyor Annesi Doktoru Arıyor; Do..

 Aytemiz Alanyaspor 3-0 Kayserispor Maç Özeti İzle 04:24

Aytemiz Alanyaspor 3-0 Kayserispor Maç Özeti İzle

Mesut Bakkal'la ilk maçına çıkan Kayserispor, altı maçlık galibiyet hasretine son verdi. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip mücadeleyi 3-0 kazandı. Sergen..

Mor ve Ötesi Deli 04:14

Mor ve Ötesi Deli

Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm? Direniyor faili tutkunun Kızmış ve küçülmüş Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm? Direniyor, direniyor, direniyor.. Beni büyütün Ağlatmayın Sevginiz nerde?..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Koronaya rağmen! 01:38

Koronaya rağmen!

VAKA SAYILARI ALIP BAŞINI GİTTİ AMA ONLAR YİNE EĞLENCE PEŞİNDEYDİ. YURDUN DÖRT KÖŞESİNDEN EYVAH DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER PEŞ PEŞE GELDİ. İÇLERİNDE BİR TANESİ VARDI Kİ İZLEYİNCE SİZ DE PES DİYECEKSİNİZ..

Pes etmeyen kahraman ‘Öğretmenler’ 01:50

Pes etmeyen kahraman ‘Öğretmenler’

Maltepe Üniversitesi, 24 Kasım Öğretmenler Gününde Türkiye’nin dört bir yanında pes etmeyen öğretmenleri buldu, ilham veren hikâyelerini ekrana taşıdı...

Online kız isteme merasimi 01:50

Online kız isteme merasimi

ERKEK TARAFI ORDU'DA, KIZ TARAFI İZMİR'DE, AKRABALARSA TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA FARKLI ŞEHİRLERDEYDİ. ARAYA VİRÜS GİRDİ. HAL BÖYLE OLUNCA KIZ İSTEME MERASİMİ ONLINE DÜZENLENDİ. MERASİM SANAL AMA DUYGULAR GERÇEKTİ...

Karda oynayan at milyonlarca kez izlendi 00:49

Karda oynayan at milyonlarca kez izlendi

ABD'de etkisini sürdüren kar fırtınası nedeniyle bazı eyaletlerde kar kalınlığı bir metreyi aştı. New York eyaletinden Rachelle Huston, karın içinde oynayan atını görüntüledi. Karda dört nala koşan, adeta soğuk havanın, ..

Muhabbet - Yandım 04:23

Muhabbet - Yandım

Muhabbet Yandım Sözleri Yalnızlık Sardı Her Bir Dört Yanımı Artık Sabrım Kalmadı Yalancı Doğruyu Söylemeden Durma Giderim Buralardan, Giderim Bu Diyardan Olmaz, Sinirlerime Hakim Olmam Durmaz, Gözyaşlarım Durmaz Susmam,..

Sezar Şifresi 02:56

Sezar Şifresi

Brit ilk popüler yerine koyma şifresi olan Sezar şifrelemesini açıklar, ve frekans analizi ile nasıl kırıldığını gösterir . Hazırlayan: Brit Cruise. kriptografide kirilmasi kolay sifrelerden biri. adindan da anlasilac..

Volkswagen Tarihi 03:08

Volkswagen Tarihi

Volkswagen İlk Kuruluşu Ve Tarihi 1930 17 Ocak 1934’te, yeni Alman yönetimi Ferdinand Porsche’nin “Volkswagen”(halk otomobili) adını verd..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sırt Üstü Düşen İlk Kedi 00:15

Sırt Üstü Düşen İlk Kedi

Kedilerin dört ayak üzerine düştüğü yıllarıdır bilinen bir şey... Ancak sahibi ile oyun oynayan bu kedi , koltuğu çıkmak isterken sırt üstü yere düşmüş ve bu bir ilk olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul'da kar sevinci! 03:33

İstanbul'da kar sevinci!

İSTANBUL'DA DA KAR SEVİNCİ VAR.... DÜN GECE ŞİDDETİNİ ARTIRAN YAĞIŞ, BUGÜN DE SÜRDÜ. KAR KALINLIĞI ŞEHRİN YÜKSEK BÖLGELERİNDE 10 SANTİME ULAŞTI... DÖRT GÖZLE BEKLENEN KARIN TADINI ÇIKARMAK İÇİN KISITLAMAYI İHLAL EDENLER..

Önce altınları sonra arabayı çaldılar 01:59

Önce altınları sonra arabayı çaldılar

İSTANBUL GÜNGÖREN'DE BİR AİLE DÖRT GÜN ARAYLA İKİ KEZ HIRSIZLIK ŞOKU YAŞADI...20 BİN LİRALIK ALTINLARI İLE 170 BİN LİRALIK ARABASINI HIRSIZLARA KAPTIRAN AİLE PERİŞAN OLDU.....

Gerdek Öncesi Gelin Ayağı Yıkamalı Adet 00:30

Gerdek Öncesi Gelin Ayağı Yıkamalı Adet

Bu geleneğe göre, gelinin gerdeğe girmeden önce ayakları yıkanıp, yıkanan su evin dört bir tarafına dökülüyor...

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar 03:26

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar

On Numara Olaylar şarkı sözleri ile Bir ben miyim oynamayan bu düğünde İki kelime konuşmayan Üç kuruşluk mutluluk uğruna Dört bir yanı kollayan Beş karış suratla çıkan karşınıza Altı üstü bir garip can Yedi bitirdi be..

Pretty Little Liars 7. Sezon 16. Bölüm Fragmanı 00:49

Pretty Little Liars 7. Sezon 16. Bölüm Fragmanı

İki kişi bir sırrı, ancak biri ölüyse saklayabilir. Alison'ın gizemli ölümünün ardından geride kalan dört liseli genç kızın, birbirlerinden sakladıkları sırları vardır. Bu sırlar gün geçtikçe açığa çıkacak ve kızları zor..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Her yerde kar var! 02:29

Her yerde kar var!

HER YER BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI.. KARIN KEYFİNİ HEM ÇOCUKLAR HEM DE BÜYÜKLER ÇIKARDI... BAZEN O SEVİNÇ ESARETE DE DÖNÜŞTÜ... İŞTE YURDUN DÖRT BİR YANINDAN KAR MANZARALARI....

Yine istinat duvarı çöktü! 01:45

Yine istinat duvarı çöktü!

25 YILLIK İSTİNAT DUVARI, SON 34 YILIN EN SERT KIŞINA DAYANAMADI... İSTANBUL KAĞITHANE'DE GECE YARISI ÇÖKEN DUVAR, DÖRT ARACIN ÜZERİNE DEVRİLDİ... MAHALLEDE BÜYÜK PANİK YAŞANDI.....

Geze geze resim yapıyor! 02:34

Geze geze resim yapıyor!

24 YAŞINDA GENÇ BİR KIZ... TÜRKİYE'Yİ GEZME HAYALİNİ RESİM YAPMA HEVESİYLE BİRLEŞTİRDİ... ŞİMDİ TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAKİ DUVARLARA RESİM YAPIYOR, KAZANDIĞI PARAYLA DA ŞEHİR ŞEHİR GEZİYOR.....

Buzdolabını elektrikli scooterla taşıdılar 00:28

Buzdolabını elektrikli scooterla taşıdılar

İstanbul'da dört kişi elektrikli scooter ile buzdolabı taşıdı. O anlar cep telefonu kamerasına böyle yansıdı...

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında 02:04

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında havada, karada ve denizde görev alan Mehmetçik, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Kahraman askerlerin videolu bayram mesajı Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabın..